bg-home-simplified

Idea blog AI percuma terbaik + penjana salinan tajuk

Idea Blog + Generator Tajuk

Alat dalam talian percuma untuk idea blog + tajuk

Lebih banyak penukaran, kurang masa

Percuma selamanya

Menjana idea blog + salinan tajuk

Tiada kad kredit diperlukan

Buat salinan dalam beberapa minit

Buat semua salinan dalam talian anda dalam beberapa minit

Dengan AI Copywriter percuma kami, anda boleh memilih dari lebih daripada 50 templat untuk menulis apa -apa jenis salinan pemasaran yang anda inginkan. Menjana teks dalam 10+ nada dan 30+ bahasa dengan penulis AI untuk mencapai penonton yang lebih luas. Katakan selamat tinggal kepada blok penulis untuk kebaikan dan simpan 1 jam setiap hari dengan AI!

Cara Menggunakan Idea Blog AI + Generator Tajuk

1
Dalam projek terbuka anda, klik ikon Robot Pembantu AI dan pilih 'Dokumen Baru'.
2
Klik 'Pilih Templat', tatal ke bawah, dan pilih Idea Blog + Tajuk.
3
Lengkapkan arahan dan klik 'Hasilkan'.
4
Semak pilihan yang disediakan oleh AI, pilih hasil, dan gunakannya dalam projek anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Menjana salinan pendek
Idea Blog + Tajuk

Menjana idea blog yang unik dan bebas daripada kesalahan + salinan tajuk

Menjamin salinan bebas kesilapan dengan penulis AI dan integrasi tatabahasa. Semak ejaan, tatabahasa, dan tanda baca dengan serta -merta semasa anda menulis idea blog + tajuk dengan AI copywriter. Pastikan idea blog asal + salinan tajuk dengan pemeriksa plagiarisme, dan sumber kredit yang betul atau menukar kandungan semasa anda menggunakan penjana teks AI kami.

Simplified buat dengan salinan ai

Berhubung dan bekerjasama dalam Idea Blog + Tajuk

Simplified adalah aplikasi all-in-one untuk pemasar dan penulis moden untuk membuat aliran kerja yang lancar! Menjana kandungan asal dengan bentuk pendek dan penulis AI bentuk panjang. Mengatur folder dan projek untuk ahli pasukan dan pelanggan, komen dan rakan sekerja tag dalam masa nyata, dan simpan salinan kegemaran anda.

Terokai templat copywriting

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apakah jenis kandungan yang boleh saya buat dalam penulis AI?

Anda boleh menggunakan alat salinan AI ini untuk menghasilkan apa -apa. Kalimat, slogan, frasa, perenggan, buku, blog, artikel, bios syarikat, atau keseluruhan artikel bentuk panjang. Pilihannya tidak berkesudahan!

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Ringkas untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Bolehkah saya menggunakan penulis AI dengan akaun percuma?

Ya! Penulis kandungan AI Simplified tersedia untuk semua pengguna kami, percuma dan berbayar. Walau bagaimanapun, pengguna percuma adalah terhad dalam jumlah salinan yang mereka boleh hasilkan setiap bulan. Dengan akaun percuma, anda hanya boleh menjana 1000 perkataan sebulan. Akaun berbayar boleh menjana antara 20,000 hingga 50,000 perkataan–dan perkataan tanpa had dengan pelan 'Pertumbuhan' kami. Semak semua pelan harga kami di sini.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami, klik di sini .

Penulis kandungan AI yang akan menjimatkan anda satu hari seminggu

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

ayush-pandey

Ife'kaTerry

Ahad

perisian yang hebat

Saya gembira pada hari saya menemui tapak web/perisian ini. Seperti namanya, ia menjadikan proses mencipta kandungan untuk penerbitan sangat mudah.

ayush-pandey

kaysarkobir

Sabtu

Luangkan lebih banyak masa untuk anda dan perniagaan anda

AI yang dipermudahkan telah menjadi pengubah permainan untuk saya. Ia telah menjimatkan masa dan usaha saya dalam mencipta reka bentuk baharu, kandungan unik dan berkualiti tinggi. Saya menggunakan berjuta-juta foto, templat video, penjana hashtag dan banyak lagi untuk blog/agensi saya.

ayush-pandey

Amanda Weston

Khamis

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Administrator in Alternative Medicine

Rabu

perkhidmatan penulisan kandungan yang hebat

Kandungan yang ditulis oleh simplified.app adalah yang terbaik dan kadangkala kandungan yang dijana oleh aplikasi kelihatan seperti ia telah ditulis oleh manusia ia adalah perisian pintar.

ayush-pandey

Damon Chen

Ahad

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya!

ayush-pandey

Hoang Phan

Jumaat

Dipermudahkan ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Rowena Wiseman

Khamis

AI yang sangat baik untuk copywriting

Mod copywriting bentuk panjang sangat baik. Lebih mudah digunakan berbanding Jarvis Ai. Dan ia jauh lebih berpatutan. Perintah mudah, anda hanya klik kanan dan pergi tulis bahagian atau teruskan.

ayush-pandey

Jon Wilton

Selasa

Bilangan alat yang luar biasa di satu tempat! Satu platform untuk semua keperluan anda.

Benar-benar berkuasa dan intuitif. Kami kagum melihat berapa banyak alat ini dibungkus di bawah tudung. Lebih intuitif untuk digunakan daripada banyak produk serupa seperti Spark dan Canva.

ayush-pandey

Inam Khan

Sabtu

Penulis AI Terbaik

Penulis AI Terbaik yang saya temui, tulisan yang sangat mudah, sangat pantas dan hebat yang membuatkan pelanggan atau pelanggan anda suka. sangat membantu dan menakjubkan.

ayush-pandey

Navaneeth Madugula

Jumaat

Alat Cemerlang untuk Reka Bentuk Penerbitan Media Digital dan Penulisan Kandungan AI

Mesra Pengguna
* Penulisan kandungan AI
* Reka dan terbitkan kandungan di media sosial serta-merta
* Beribu-ribu Imej percuma dan templat reka bentuk tersedia untuk sedia untuk digunakan
* Dipermudahkan dengan cemerlang

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Rabu

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

Wihanga Kumara

Isnin

SIMPLIFIED ADALAH DALAM LIGA SECARA SENDIRI

Tiada masa untuk menguasai photoshop, premiere pro untuk penciptaan kandungan anda? Bosan menggunakan perisian seperti Canva dengan ciri terhad yang sama lama? Perlukan perisian yang mudah digunakan untuk menukar pemikiran kreatif anda kepada kandungan yang hebat? SIMPLIFIED adalah jawab.

Lihat lagi