Buat dan Bekerjasama dengan Pasukan anda di Simplified

Kit Jenama Tersuai untuk Perniagaan

Kongsi dan Pratonton Projek

Bekerjasama Dengan Pasukan Anda

Komen dan Teg dalam talian Masa Nyata

Bekerjasama Dengan Pasukan Anda

Tiada kad kredit diperlukan

bg-home-simplified

Katakan Helo kepada Kerjasama Masa Nyata

Dengan editor tanpa kod, Penulis AI segera, templat yang menakjubkan, berbilang kit jenama, folder tanpa had, ruang kerja dan Kalendar Kandungan untuk penerbitan dalam apl, anda boleh memulakan dan menamatkan pemasaran anda semua di satu tempat. Akses komunikasi dalam apl segera dengan pasukan anda untuk menyelesaikan kerja dan kelulusan dengan lebih cepat!

Cuba Kerjasama Masa Nyata

Teg, Komen dan Berkomunikasi Dengan Pasukan Anda

Selesaikan projek anda dengan lebih cepat! Perkemas aliran kerja anda dan dapatkan hasil yang sempurna setiap masa. Buat reka bentuk, projek AI atau siaran, tandakan pasukan anda dan selesaikan kerja. Siarkan ulasan serta-merta, tanda nama ahli pasukan, tetapkan tugas, tinggalkan maklum balas dan kongsi reka bentuk secara langsung dalam projek.

Jemput Pasukan Anda Secara Percuma

Pautan Pratonton Selamat dan Tetapan Perkongsian dalam Satu Klik

Ucapkan selamat tinggal kepada aliran kerja yang mengelirukan dan suntingan berulang-alik! Perkasakan pasukan anda untuk mengedit, mengulas dan bekerja dalam masa nyata dengan menambahkan mereka pada ruang kerja anda. Berkongsi kerja dengan pelanggan? Percepatkan kerjasama dan maklum balas dengan ulasan atau pautan pratonton selamat yang membolehkan mereka melihat tetapi tidak mengedit reka bentuk anda! Tidak memerlukan e-mel tambahan atau fail rendering.

Tingkatkan Aliran Kerja Anda

Atur Projek dengan Folder, Kit Jenama dan Ruang Kerja

Jangan sekali-kali kehilangan fail lagi! Pastikan perkara teratur dan selamat dalam folder berasingan dan bina ruang kerja individu untuk pasukan dan pelanggan yang berbeza. Cipta kit jenama tanpa had untuk mengakses segala-galanya di satu tempat. Cukup sediakan aset yang anda perlukan apabila anda memerlukannya, sama ada anda sedang menjalankan kempen pemasaran atau membina suapan Instagram.

Susun Projek Anda

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Berapa banyak folder yang boleh saya buat dan kongsi?

Tiada had pada bilangan folder yang boleh anda buat untuk diri sendiri atau untuk ruang kerja kongsi. Sebaik sahaja ahli pasukan menjadi sebahagian daripada ruang kerja, mereka mempunyai akses terbuka kepada semua folder dan boleh bekerjasama dengan anda dalam masa nyata untuk memuktamadkan reka bentuk, berkongsi idea dan menambah item pada folder.

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari perbandingan harga!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Bekerjasama dan Kongsi Reka Bentuk dalam Satu Klik

Reka bentuk dengan pasukan, pelanggan atau rakan anda.

Kongsi Dokumen Dalam Talian

Tiada kad kredit diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ua thenation

ua thenation

Pengalaman menggunakan penjana kandungan ai dipermudahkan dan pencipta video

Kesederhanaan penjana kandungan, yang membantu dalam penjana kandungan. Anda boleh menjana dan menyalin atau menambah hanya apa yang anda apa pada dokumen. Kedua, penciptaan video adalah mesra pengguna dan fleksibel, anda boleh melaraskan mana-mana gambar atau video dan saiz vektor. Bantuan cepat dalam membuat sebut harga.

aman

Aman Patel