Raikan Lima Hari Lampu Dengan Jemputan Parti Diwali Pada Sederhana

Ringkas adalah aplikasi No-Code untuk merancang jemputan, iklan, jawatan media sosial, video, dan banyak lagi. Buat, bekerjasama dengan pasukan anda, dan siarkan dalam talian - semua dalam satu tempat.

Reka bentuk jemputan
Pembuat Kad Jemputan

Sesuaikan kad jemputan parti Diwali dalam beberapa saat

Rayakan semua yang baik dan ringan dengan rakan dan keluarga apabila anda menggunakan kad jemputan Diwali yang kreatif. Dapatkan permulaan dengan pembuat jemputan dalam talian kami yang mudah digunakan dan kumpulkan orang tersayang untuk bunga api dan bersukacita dalam kemakmuran dan kekayaan. Kad jemputan potret adalah 5 x 7 dalam (630 x 450 px), dan jemputan persegi popular adalah 5 x 5 in (630 x 630 px). Raikan berkat anda dengan saiz templat jemputan tersuai yang sesuai dengan reka bentuk!

Cara Merancang Jemputan Parti Diwali Dalam beberapa minit

1
Buat templat jemputan Diwali yang unik dengan cepat!
2
Klik butang projek baru di sudut kiri atas papan pemuka anda.
3
Pilih butang saiz tersuai pada skrin untuk membuat templat jemputan baru untuk jemputan dan kad Parti Diwali anda.
4
Tambah dimensi pilihan anda dan mula merancang dengan koleksi imej premium, ikon, dan berjuta -juta elemen reka bentuk yang menakjubkan.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba reka bentuk kad
Pembuat Kad Jemputan Percuma
Pembuat Kad Jemputan Dalam Talian

Reka Bentuk Jemputan Diwali Terbaik Dalam Talian

Tingkatkan jemputan Diwali dan reka bentuk kad anda dengan beribu -ribu fon, GIF, pelekat, dan juga foto peribadi dari Google Drive anda. Hanya buka projek baru anda dan klik aset saya di bar sisi kiri untuk memuat naik komponen anda secara langsung. Tambah video pendek dan animasi ke jemputan parti Diwali yang anda merancang untuk menghantar dalam talian, membuat RSVP, dan juga membuat beberapa versi jemputan anda dengan mengklon atau menambah papan arto ke projek anda.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Adakah terdapat versi percuma yang Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan selamanya percuma, yang akan kekal bebas ... selamanya. Jika anda seorang agensi, freelancer, atau pasukan yang ingin menggunakan ciri -ciri penting kami, ini adalah rancangan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk yang tidak terhad, 1000+ fon, berjuta -juta foto dan ikon, beribu -ribu templat, penerbitan segera, dan penyimpanan 1GB.

Bagaimana harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $ 0 untuk individu dan $ 10 untuk pasukan. Harga kami didasarkan pada dua perkara: bilangan ahli pasukan dalam rancangan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan apa yang anda cari untuk membandingkan harga!

Mengapa saya harus beralih ke Ringkas?

Apa yang tidak dicintai! Kami adalah satu-satunya platform AI di dunia yang membolehkan anda merancang penjenamaan, membuat salinan, dan mengulas secara real-time dengan rakan sekerja dan pelanggan. Langganan kami dimaksudkan untuk manusia sebenar dengan bil sebenar untuk membayar, jadi kami telah membuat mudah sebagai yang berpatutan yang mungkin.

Bagaimana saya membuat ruang kerja baru?

Log masuk ke Simplified.com, klik pada ikon Workspace di sebelah logo mudah, buat ruang kerja baru, dan berikan nama. Kemudian anda boleh menambah ahli di sudut kanan atas dan taipkan e -mel ahli pasukan anda untuk menjemput mereka!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Reka bentuk jemputanBrowse Templates

Bersedia untuk memudahkan pemasaran anda?

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Terokai templat reka bentuk

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.