Penyelesaian All-In-One Anda untuk Penulisan Skrip Berkualiti | Penjana Skrip AI

Skrip yang dijana AI segera

Kandungan berkualiti tinggi

Tidak perlu mengupah penulis profesional

Penyelesaian kos efektif

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Menjana jalan cerita yang menarik dengan penjana skrip AI

Langkau fasa sumbang saran dan idea yang melelahkan

Penjana Skrip AI bertanya kepada anda beberapa soalan asas tentang genre, watak dan plot pilihan anda. Menggunakan data, alat kami menghasilkan jalan cerita yang ditulis dengan baik dan menarik yang memenuhi keperluan anda. Jimat masa dan tenaga yang dihabiskan pada fasa awal penulisan dan teruskan ke fasa seterusnya.

Cara menggunakan Penjana Skrip AI -

1

Pergi ke Templat dalam bahagian Penulisan AI dan klik pada Penjana Skrip AI.

2

Pilih genre, watak dan tema anda, dan klik pada "Jana"

3

Algoritma kami akan menjana skrip secara automatik berdasarkan input yang anda berikan

4

Semak dan edit draf untuk menambah sentuhan kreatif anda dan memuktamadkan skrip anda.

Hasilkan Skrip Sekarang
Penjana skrip dalam talian terbaik ai

Lampu, Kamera, Aksi!

Adakah anda ingin memutarkan kisah percintaan yang terbentang dengan latar belakang jalanan Paris yang mempesonakan? Atau mungkin anda mempunyai genre yang berbeza dalam fikiran, seperti pengembaraan yang mendebarkan atau drama yang menyentuh hati? Tidak kira keinginan anda, Penjana Skrip AI kami bersedia dan bersedia untuk memenuhi keinginan artistik anda!

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Penulis Semula Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Apakah Penjana Skrip AI?

Penjana AI skrip ialah alat inovatif yang menggunakan teknologi AI untuk menjana skrip cerita berkualiti tinggi dalam beberapa minit.
faqs icon

Bolehkah saya menyesuaikan skrip yang dijana oleh Script Generator AI?

Ya, anda boleh mengedit dan menyesuaikan skrip mengikut keutamaan dan visi kreatif anda.
faqs icon

Adakah saya perlu menjadi pakar dalam penulisan skrip untuk menggunakan Penjana Skrip AI?

Tidak, anda tidak perlu mempunyai sebarang kepakaran terdahulu dalam penulisan skrip. Penjana Skrip AI ialah alat mesra pengguna yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja untuk mencipta skrip peringkat profesional.
faqs icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Penyelesaian All-In-One Anda untuk Penulisan Skrip Berkualiti | Penjana Skrip AI

Hasilkan skrip dalam beberapa saat dengan bantuan Penjana Skrip AI.

Hasilkan Skrip Sekarang

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ia digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk penulisan dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!