Tulis cerita kreatif dengan Penjana Cerita AI Percuma Ringkas

Hasilkan Cerita AI Percuma

Tulis Cerita dalam Saat

10,000 Perkataan Percuma pada Percubaan Percuma

Templat Cerita Percuma

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Try the AI Letter Writer for Free

No credit card required

Tulis semula, dan tulis cerita dengan AI Story Generator

Kembangkan Ayat, Tulis Semula dan Tulis Cerita

Ingin menulis cerita seterusnya? Dipermudahkan telah anda dilindungi! Gunakan templat Penulis Long Form dan Pembantu Borang Pendek kami untuk mencipta kelainan cerita anda, mengembangkan atau menulis semula ayat, pengenalan cerita anda, menerangkan watak dan menyampaikan emosi dan fikiran yang terdengar seperti anda. Anda tidak perlu menjadi tukang kata dengan Penjana Cerita AI Mudah di sisi anda. Kekalkan aliran penulisan anda daripada draf ke selesai dalam beberapa saat.

Cara Menggunakan AI Story Generator

1

Daripada Papan Pemuka anda, klik 'Penulis AI' dan pilih 'Bermula'.

2

Klik pada 'Penulis Blog Penuh' atau untuk menggunakan templat penulisan blog individu pilih 'Gunakan Templat Penulisan'.

3

Dalam 'Penulis Blog Penuh' isikan gesaan dan jawab soalan untuk membuat keseluruhan blog.

4

Jika anda memilih 'Gunakan Templat Penulisan' pilih templat individu anda dan hasilkan cerita secara percuma!

Mulakan Menulis Cerita Sekarang
Menjana cerita dengan bentuk pendek dan penulis panjang bentuk AI

Jana, Bekerjasama & Kongsi

Dipermudahkan ialah aplikasi semua-dalam-satu untuk pemasar dan penulis moden untuk mencipta aliran kerja yang lancar! Hasilkan cerita dengan Penulis AI Bentuk Pendek dan Panjang. Atur folder dan projek untuk ahli pasukan dan pelanggan, ulas dan tanda nama rakan sekerja dalam masa nyata dan kongsi cerita anda di media sosial

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Apakah yang membezakan Penjana Blog Simplified daripada yang lain?

Walaupun ramai penulis AI di pasaran boleh menulis blog, Penulis AI Ringkas adalah unik kerana anda boleh menggunakan templat blog bentuk pendek percuma untuk menjana bahagian individu blog anda, atau anda boleh mendaftar untuk peringkat berbayar dan menjana keseluruhan blog anda dalam satu sidang dengan Penulis Long-Form. Penulis AI kami juga merupakan pilihan dalam talian paling berpatutan yang termasuk Tatabahasa, berjuta-juta elemen visual percuma seperti imej dan video, penyemak plagiarisme dan Kalendar Kandungan yang menjadualkan dan menerbitkan semua kandungan kreatif anda ke media sosial. Kami mencipta Ringkas untuk menyelaraskan setiap elemen pemasaran anda, dari perkataan pertama!
faqs icon

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.
faqs icon

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.
faqs icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Dipermudahkan adalah Masa Depan Catatan Blog Dijana AI

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ia digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk penulisan dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!