Simplified [percuma selama -lamanya] vs tidak lama lagi AI [$ 780/yr]

All-in-One AI Writer

Kerjasama pasukan masa nyata

Perancang Media Sosial Dalam Aplikasi

Premium selamanya atau dibayar percuma

Dapatkan Simplified hari ini

Aliran kerja yang sangat lancar dengan konsistensi

feature icon

Templat AI 50+

Menjana salinan yang ditukar untuk BIOS perniagaan, iklan Facebook, penerangan produk, e -mel, halaman pendaratan, penerangan YouTube, tagline, dan banyak lagi dengan penjana kandungan AI kami. Tulis salinan AI dalam 10+ nada dan mencapai penonton yang lebih luas dengan 30+ bahasa.

feature icon

Penulis Aliran Percuma

Aliran Percuma AI yang Simplified dapat menjana salinan baru dan menarik dalam beberapa minit menjimatkan masa dan wang anda. Tidak perlu templat atau mod khas, hanya ketik dalam arahan Simplified seperti menulis blog mengenai topik memasukkan, dan penulis AI Free Flow akan menghasilkan kandungan yang berkualiti tanpa plagiarisme. Apa yang anda perlukan adalah konsep, dan AI Writer Free Flow akan menyelesaikan tugas!

feature icon

Pemeriksa plagiarisme

Menjamin esei asal, satu-of-a-kind, artikel, blog, dan buku dengan penulis AI yang Simplified. Seketika cari internet untuk menyalin menggunakan ungkapan yang sama seperti anda supaya anda dapat dengan sumber kredit atau menukar kandungan dengan betul. Pastikan kerja anda 100% unik dengan Simplified!

Simplified adalah alternatif yang dipercayai untuk segera AI

Percuma Selamanya

Percuma Selamanya

svg icon

Harga bermula dengan

$15/bulan

$ 65/bulan

Ciri-ciri Istimewa Tawaran Ringkas

Kandungan bentuk panjang

svg icon

Penulis aliran bebas

svg icon

Templat yang terlatih dengan baik

50+

svg icon

Pereka bentuk AI kreatif

svg icon

Editor gaya

svg icon

Ciri Copywriting

Teknologi AI: GPT 3

svg icon

berbilang bahasa

20+

svg icon

Nada

svg icon

Pemeriksa plagiarisme

svg icon

Integrasi tatabahasa

svg icon

Stok gambar untuk bentuk panjang

svg icon

Kerjasama & Kebolehcapaian

Mesra mudah alih

svg icon

Sambungan Chrome

Akan datang

svg icon

Dibina untuk pasukan

svg icon

Kerjasama masa nyata

svg icon

Penganjuran: Folder

svg icon

Mengulas

svg icon

Integrasi & Sokongan

Integrasi

Shopify, Helaian Google, Google Drive, Faceook, Instagram, LinkedIn

Surferseo

Muat turun dokumen

PDF, DOCX

svg icon

Sokongan pengguna

svg icon

Komuniti premium

svg icon

Pemalam Wordpress

Akan datang

svg icon

Ceritakan kisah keseluruhan jenama anda dengan penulis AI

Buat kandungan bertulis virus dengan pembantu borang pendek percuma dan alat penulis bentuk panjang premium. Menjana hashtags trend, salinan iklan, blog, artikel, deskripsi produk, bios syarikat, e -mel selamat datang, dan petikan media sosial. Tulis dalam 10+ nada dan 30+ bahasa untuk mencapai penonton yang lebih besar dan lebih luas lebih cepat dari sebelumnya.

Cuba penulis AI percuma

Bekerjasama di Warp Speed

Cipta aliran kerja kelulusan yang lancar dengan kerjasama pasukan masa nyata! Permodenkan strategi pemasaran anda pada satu platform yang membolehkan anda menyertai berbilang ruang kerja, mengedit dengan pelanggan dan rakan sekerja, menetapkan peranan dan kebenaran, mengulas dan menandakan nama serta berkongsi pautan global. Jimat 1 jam setiap hari dengan alat kreatif pantas yang sama sekali tidak memerlukan keluk pembelajaran!

Bekerjasama Pada Simplified

Kongsi Jenama Anda Di Mana-mana dalam Satu Klik

Urus berbilang akaun dan jadualkan sehingga 10,000 siaran apabila anda menyepadukan platform media sosial anda dengan Simplified. Pautkan Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter anda dan banyak lagi kepada satu apl reka bentuk yang membantu anda menyiarkan kandungan berjenama yang konsisten dalam sekelip mata. Mereka bentuk, menulis dan menerbitkan siaran berprestasi tinggi secara automatik dan berinteraksi dengan pengikut tanpa meninggalkan apl!

Menyampaikan Kandungan Konsisten

Susun Folder, Kit Jenama dan Projek

Asingkan dan atur pelanggan dan projek dengan mencipta folder boleh kongsi dan ruang kerja yang berbeza untuk setiap satu. Muat naik kit jenama unik anda sendiri ke Simplified atau buat aset jenama baharu dengan alatan reka bentuk mesra pemula tanpa kod. Tambahkan logo dan palet warna perniagaan anda untuk mengekalkan reka bentuk pada jenama pada setiap masa. Reka bentuk dan salin aplikasi AI kami memudahkan semua aliran kerja harian anda!

Kembangkan Perniagaan Anda Dalam Talian

Soalan Lazim

Mengapa saya perlu bertukar kepada Simplified?

Kami adalah satu-satunya platform AI reka bentuk dan penyalinan di dunia yang membolehkan anda mereka bentuk penjenamaan, menjana penulisan salinan AI dan bekerjasama dalam masa nyata dengan rakan sekerja dan pelanggan. Langganan kami bertujuan untuk manusia sebenar yang mempunyai bil sebenar untuk membayar, jadi kami telah menjadikan Ringkas semudah (dan berpatutan) yang mungkin.

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini ialah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perbandingan harga yang anda cari.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Mula menggunakan AI terbaik di Pasaran.

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Mulakan Dengan Mudah

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!