Pemeriksa plagiarisme

Penyemak plagiarisme kami ialah alat pengesan plagiarisme dalam talian yang pantas, tepat dan percuma.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dengan mudah mengesan plagiarisme dalam beberapa minit dengan mudah

Kesan plagiarisme dengan mudah dalam beberapa minit sahaja

Penyemak plagiarisme AI kami mempercepatkan proses semakan plagiarisme supaya anda boleh menumpukan pada perkara yang paling penting: idea anda. Jangan sekali-kali membuang masa untuk pemeriksaan plagiarisme manual lagi. Biarkan alat penyemak plagiarisme lanjutan kami melakukan kerja untuk anda dan menjimatkan masa dan usaha anda yang berharga.

Cara menggunakan penyemak plagiarisme AI dalam bentuk yang dipermudahkan

1
Akses Penulis AI dari panel yang dipermudahkan dan pilih Dokumen Baharu.
2
Tulis idea atau topik anda dalam dokumen yang dibuka.
3
Pilih kandungan anda dan kemudian klik "Pemeriksa Plagiarisme."
4
Buat perubahan, tambah kandungan dan simpan teks yang anda suka sebagai "Kegemaran".
Cuba alat penyemak plagiarisme
Gunakan alat pemeriksa plagiarisme yang mudah untuk hasil yang tepat

Alat penyemak plagiarisme dalam talian yang pantas dan tepat

Alat plagiarisme dalam talian kami menyediakan hasil segera untuk semakan plagiarisme anda. Penyerlahan berkod warna memudahkan untuk mengenal pasti padanan tepat atau kandungan yang diparafrasa dan menentukan sumber utama. Sama ada anda pemilik tapak web, pengarang, penulis blog atau pelajar, penyemak plagiarisme AI Simplified direka untuk membantu anda memastikan kerja anda atau orang lain adalah asli dan unik.

Lakukan lebih banyak lagi, ketahui lebih lanjut dengan Simplified

Soalan lazim tentang penyemak plagiarisme AI

FAQs Icon

Bolehkah penyemak plagiarisme AI mengenal pasti kandungan yang diparafrasa?

Ya, penyemak plagiarisme AI kami boleh mengesan bukan sahaja padanan tepat tetapi juga kandungan yang diparafrasa, memastikan pengesanan plagiarisme yang menyeluruh.
FAQs Icon

Adakah kandungan saya akan disimpan atau dikongsi apabila saya menggunakan Alat Pemeriksa Plagiarisme AI?

Tidak, kami menghargai privasi pengguna kami. Kandungan yang dimuat naik diproses dengan selamat dan dipadamkan serta-merta selepas analisis plagiarisme.
FAQs Icon

Bolehkah saya melihat beberapa dokumen pada masa yang sama?

Ya, anda boleh melihat berbilang dokumen pada masa yang sama. Alat kami menyokong pemprosesan kelompok, menjimatkan lebih banyak masa.
FAQs Icon

Format fail manakah yang disokong oleh alat penyemak plagiarisme?

Alat kami menyokong pelbagai format fail termasuk .doc, .docx, .pdf dan .txt, antara lain. Anda boleh memuat naik kandungan anda dengan mudah tanpa mengira formatnya.
FAQs Icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba ciri asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang dasar bayaran balik kami di sini.

Kenal pasti plagiarisme serta-merta dengan alat penyemak plagiarisme AI kami

Elakkan plagiarisme yang tidak disengajakan dan lindungi reputasi anda dengan AI Plagiarism Detector

Cuba penyemak plagiarisme AI

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!