Tulis Surat Rasmi dengan Penulis AI Ringkas

Penulis Kandungan AI Dalam Talian Percuma

Gabungkan Berbilang Templat Copywriting

Tulis Kandungan Bentuk Panjang dalam Saat

10,000 Perkataan Percuma pada Percubaan Percuma

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Try the AI Letter Writer for Free

No credit card required

Tulis surat dengan mudah dipermudahkan penulis surat AI percuma

Gunakan Penulis Surat Percuma dalam 30+ Bahasa

Letakkan langkah terbaik anda ke hadapan dan tulis surat daripada terlibat dengan penulis surat AI salinan Simplified. Dapatkan surat terima kasih, nota pengumpulan dana, surat pertanyaan dan banyak lagi yang dihasilkan dalam beberapa minit. Penulis kandungan bentuk panjang yang dikuasakan AI oleh Simplified boleh menjana huruf baharu yang menarik dengan serta-merta dalam bahasa ibunda anda. Jaminan bunyi semula jadi, huruf yang berkesan dan pastikan tulisan anda mengalir dari draf hingga selesai dalam beberapa minit.

Cara Menulis Kandungan Bentuk Panjang dengan Penulis Surat AI

1

Klik Pembantu AI pada Papan Pemuka anda dan pilih 'Penulis Bentuk Panjang'.

2

Pilih bahasa anda dan lengkapkan gesaan.

3

Klik 'Jana'. Pilih kandungan yang sesuai untuk anda.

4

Buat pengeditan, tambah kandungan dan banyak lagi, dalam masa nyata.

Mula Menulis Kandungan Bentuk Panjang
Mengatur Folder & Projek untuk Pelanggan dengan Penulis Surat AI yang dipermudahkan

Alat Sambung dan Bekerjasama

Dipermudahkan ialah aplikasi semua-dalam-satu untuk pemasar dan penulis moden untuk mencipta aliran kerja yang lancar! Hasilkan kandungan asal dengan Penulis AI Bentuk Pendek dan Bentuk Panjang. Atur folder dan projek untuk ahli pasukan dan pelanggan, komen dan tanda nama rakan sekerja dalam masa nyata dan simpan salinan kegemaran anda.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Di mana di tapak anda boleh saya mengakses Penulis Kandungan AI Bentuk Panjang?

Betul h! Apabila anda log masuk ke tapak web Ringkas percuma (anda dengar betul... percuma), pergi ke AI Assistant, dan klik Long Form Writer.
faqs icon

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.
faqs icon

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.
faqs icon

Bolehkah saya menggunakan penulis AI dengan akaun percuma?

Ya! Penulis kandungan AI Simplified tersedia untuk semua pengguna kami, percuma dan berbayar. Walau bagaimanapun, pengguna percuma adalah terhad dalam jumlah salinan yang mereka boleh hasilkan setiap bulan. Dengan akaun percuma, anda hanya boleh menjana 1000 perkataan sebulan. Akaun berbayar boleh menjana antara 20,000 hingga 50,000 perkataan–dan perkataan tanpa had dengan pelan 'Pertumbuhan' kami. Semak semua pelan harga kami di sini.
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Menulis Surat Rasmi Tidak Pernah Semudah Ini

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ia digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk penulisan dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!