Penjana Petikan: Petik Sumber Anda dengan Cepat dan Mudah

Petik MPA, APA atau Chicago untuk kerja anda dengan Apl Petikan Ringkas.

Cubalah Percuma
Penjana petikan mudah mengubah proses petikan anda

Ubah Proses Petikan Anda

Tiada lagi masa yang hilang atau kekeliruan mengenai format petikan yang rumit. Sama ada anda menyulap berbilang tugasan atau menghadapi tarikh akhir yang ketat, membuat petikan tidak boleh menghabiskan masa berharga anda. Penjana Petikan kami sedia membantu. Dari APA ke MLA, Chicago ke Harvard, kami memudahkan perjalanan petikan, menjimatkan masa dan usaha anda. Tetap fokus pada penyelidikan anda, dan biarkan penjana petikan percuma kami mengendalikan nuansa petikan.

Free Citation Generator

Cara Menggunakan Pembina Petikan

1

Masukkan maklumat untuk sumber anda ke dalam medan yang sepadan. Ini biasanya termasuk nama pengarang, tarikh penerbitan, tajuk dan penerbit.

2

Pilih format petikan yang anda perlukan (APA, MLA, Chicago, dll.)

3

Klik butang "Jana Petikan".

Penjana Petikan Percuma
Penjana Format Citation AI Percuma Percuma

Ambil Kerja Teka daripada Mencipta Petikan

Berhenti bimbang tentang kesilapan menaip, kehilangan maklumat atau ralat pemformatan - alat AI kami memastikan petikan anda memenuhi semua keperluan gaya petikan pilihan anda. Jangan mengambil risiko kehilangan mata atau dihukum kerana petikan yang salah. Cuba Penjana Format Petikan AI kami hari ini dan rasai kemudahan dan kemudahan mencipta petikan yang sempurna setiap masa.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Bolehkah saya menyimpan dan mengeksport petikan saya dengan AI Citation Generator?

Ya, anda boleh menyimpan dan mengeksport petikan anda dalam pelbagai format, menjadikannya mudah untuk disepadukan ke dalam kertas penyelidikan dan tugasan anda.
faqs icon

Bolehkah ia digunakan oleh pengguna bukan akademik?

Ya, ia boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang perlu membuat petikan berformat dengan betul, termasuk pelajar, penyelidik dan profesional.
faqs icon

Adakah ia mesra pengguna?

Ya, AI Citation Generator mempunyai antara muka mesra pengguna yang memudahkan anda memasukkan butiran sumber anda dan menjana petikan dalam beberapa saat.
faqs icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Perkemas Penyelidikan Anda dengan Penjana Citation AI

Cepat, Tepat dan Tanpa Risau

Cuba Apl Petikan Percuma Sekarang

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!