Muat naik video dalam talian percuma Muat naik video anda dalam beberapa saat!

Video drag-and-drop

Muat naik video cepat

Pelbagai format eksport

Muat naik video yang mudah

Memudahkan penciptaan kandungan, memuat naik video dalam talian dalam beberapa saat

Perniagaan, agensi, dan pasukan yang sibuk boleh mendapat manfaat daripada perkhidmatan muat naik video percuma yang ditawarkan oleh Simplified. Dengan teknologi ini, anda boleh memuat naik video dalam talian secara percuma ke papan artasi bersepadu secara langsung dari Google Drive atau komputer anda; Ini menjadikan aliran kerja yang lebih mudah dan menjimatkan masa dalam jangka masa panjang. Cubalah hari ini dan ambil perniagaan, agensi, atau pasukan kecil anda ke tahap yang lebih tinggi!

Cara memuat naik video dalam talian dengan cepat untuk Simplified

1
Buka projek atau mulakan projek video baru dengan mengklik 'Buat Video' di papan pemuka anda.
2
Klik butang 'Media' pada bar alat kiri untuk mudah memuat naik video dalam talian dari pemacu Google bersepadu anda.
3
Atau, klik pada video dari desktop anda dan seret-dan-dropnya ke papan arten anda.
4
Sebaik sahaja anda memuat naik video dalam talian, maka anda sudah bersedia! Edit, saiz semula, tanaman, penapis, bernyawa, dan tambahkan teks atau gambar ke video anda
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Buat video hari ini

Menyelaraskan reka bentuk video untuk pasukan anda

Ringkas menjadikannya mudah untuk membuat video yang menarik, seperti iklan, pengumuman, dan jemputan. Apa yang perlu anda lakukan ialah muat naik video cepat, yang boleh dilakukan dengan mudah dari aplikasinya. Anda tidak perlu risau tentang pengalaman penyuntingan video untuk memuat naik video dalam talian- Simplified untuk menjaga anda. Aplikasi ini membantu dengan pelbagai video tersuai yang menceritakan kisah anda dan mendapatkan mesej dengan berkesan, anda akan dapat meningkatkan penglibatan dengan jenama anda dengan berkesan. Aplikasi ini menjadikannya mudah untuk membuat video yang berpandangan profesional untuk promosi dan pengumuman. Dengan aplikasi percuma kami, anda boleh mengakses banyak video percuma atau memuat naik video secara percuma. Menguruskan muat naik video percuma adalah mudah dan serba boleh - anda boleh menggunakan semula video tersebut bila -bila masa yang anda mahukan! Plus, tiada pengalaman dalam penyuntingan video diperlukan! Ambil kesempatan daripada video kami yang disesuaikan untuk jenama anda dan dapatkan lebih banyak pertunangan hari ini.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Soalan Lazim

Berapa banyak video yang boleh saya muat naik?

Muat naik mana -mana bilangan video sehingga 500MB saiz ke aplikasi mudah untuk digunakan dan digunakan semula dalam reka bentuk anda. Tambahnya ke aset anda dan folder yang dikongsi supaya rakan sekerja boleh menggunakannya juga, dan menggantikan atau memadamnya pada bila -bila masa.

Bagaimana saya mula menggunakan editor video?

Bermula menggunakan editor video Simplified adalah sangat mudah. Anda boleh mendaftar untuk akaun Forever Forever atau memilih dari salah satu rancangan harga kami. Sebaik sahaja anda telah mendaftar masuk, pilih "Buat Video", dan pilih dari pelbagai format video dan templat. Atau, jika anda ingin membuat video anda dari awal, pilih pilihan 'saiz tersuai', mula merancang menggunakan aset media kami, atau muat naik sendiri!

Bagaimana saya boleh membuat video yang berpandangan profesional jika saya seorang pemula?

Ringkas dibuat untuk memperkasakan semua pencipta dengan alat mudah untuk membuat barangan yang menakjubkan. Sama ada anda seorang pemula atau pencipta video pakar, platform kami memberi anda akses kepada beribu-ribu templat dan perpustakaan aset media seperti video bebas royalti, foto, grafik, GIF, fon, dan banyak lagi, untuk membantu anda mula membuat membuat Pada bila -bila masa dan mana -mana peringkat. Selain itu, ciri penyuntingan video intuitif kami memberi pencipta keupayaan untuk memangkas, bersembunyi, atau memotong video dengan mudah. Tiada pengalaman diperlukan!

Bolehkah saya menggunakan editor video Simplified pada peranti mudah alih saya?

Ya. Anda boleh menggunakan mudah dari telefon atau tablet anda melalui laman web kami Simplified.com. Aplikasi mudah alih kami harus dilancarkan pada bila -bila masa sekarang, jadi tunggu!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Dapatkan masa anda kembali dengan muat naik video segera

Penyuntingan Video adalah untuk Semua Orang. Bina Video Lebih Pantas dengan Ringkas

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

DIPERMUDAHKAN Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penjelasan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. DIPERMUDAHKAN kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ua thenation

ua thenation

Pengalaman menggunakan penjana kandungan ai dipermudahkan dan pencipta video

Kesederhanaan penjana kandungan, yang membantu dalam penjana kandungan. Anda boleh menjana dan menyalin atau menambah hanya apa yang anda apa pada dokumen. Kedua, penciptaan video adalah mesra pengguna dan fleksibel, anda boleh melaraskan mana-mana gambar atau video dan saiz vektor. Bantuan cepat dalam membuat sebut harga.

aman

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya
*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang
*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga
*Ciri kerjasama pasukan
*Simpan ciri komponen anda
*Video editor sehingga 5 minit
*Sepadukan dengan Perpustakaan Foto seperti Pixabay dan sebagainya

cherry

Cherry Lyn Pablo

Dipermudahkan menjadikannya mudah.

Saya suka grafik, penyuntingan video dan AI

shivi

Shivi Jalota

Produk yang hebat. Membuat video tidak pernah semudah itu
camilla

Camilla Cannarsa she/her

Semuanya di satu tempat!

Saya suka:

- Penulis AI
- Pencipta video
- Mempunyai segala-galanya yang berguna untuk mencipta kandungan dalam satu papan pemuka
- harga: sempurna!

lovely

Lovely Khatun

Ciptaan video kelihatan hebat

Simplified menggantikan semua alatan penciptaan kandungan lain dengan ciri menariknya, tetapi penciptaan video kelihatan menyeronokkan dengan Simplified. Terdapat banyak templat yang boleh anda gunakan untuk mencipta pelbagai jenis kandungan video. Saya menemui semua ciri biasa dalam Ringkas untuk membuat video untuk tapak web anda, media sosial atau sebarang kandungan lain.

Dipermudahkanmembenarkan memuat naik fon sendiri tetapi ingat fail fon hendaklah dalam format TTF atau OTF.

angus

Angus Peterson

AI Ringkas adalah Hebat. AI menjadikan penulisan mudah dan ia adalah teman pencipta kandungan mana-mana

Ia menulis salinan profesional & menjimatkan masa. Kandungan dan pelbagai versi adalah on-point dan tepat. Saya menggunakan ini dengan alatan suara dan penyunting video. Produk pesaing membenarkan kandungan yang lebih rendah pada artikel, catatan blog, dsb.

stephen

Stephen Kelly

Dipermudahkan dikuasakan. Ia memberi saya semua yang saya perlukan untuk memasarkan syarikat saya di satu tempat.

Saya suka pembantu AI, alatan grafik dan alatan video. Agak mudah untuk mencipta bahan pasaran dengan cepat, sama ada video atau imej grafik.

ayush-pandey

David M.

Ciri-ciri video sangat mengagumkan. Apl ini sangat mudah untuk disepadukan dengan perniagaan kami kerana ia mudah digunakan seperti namanya, dipermudahkan.