Tukar teks kepada imej dengan
AI Image Generator

Masukkan gesaan teks dan gunakan Dall-E atau Diffusion untuk menjana imej dan senimenggunakan Penjana Imej AI Ringkas.

Generate Images with AI

No credit card required

MS AI Image Generator

Cara Baharu untuk Mencipta Imej dan Memvisualisasikan Pemesejan Anda

Buat visual yang kelihatan profesional dengan mudah tanpa perlu menggunakan Photoshop atau alatan reka bentuk rumit yang lain. Dengan penjana teks-ke-imej Simplified, anda boleh membuat perwakilan visual perkataan anda dengan mudah yang melampaui apa yang anda boleh katakan dalam ayat. Hanya taip beberapa perkataan dan tonton imej yang dihasilkan daripada input anda. Ucapkan selamat tinggal kepada berjam-jam mencari imej yang betul dalam perpustakaan stok.

Dapatkan Imej untuk Blog atau Kandungan Media Sosial Anda dengan Satu Klik

Dengan klik butang, anda kini boleh menjana karya seni atau grafik berkualiti tinggi yang sesuai untuk siaran media sosial anda. Hanya satu baris dan imaginasi anda akan menjadi hidup pada skrin anda.

Hasilkan Imej dengan AI

Jimat Masa dengan Platform Penciptaan Kandungan All-In-On Simplified

Mencipta kandungan yang hebat boleh memakan masa. Tetapi dengan Simplified, anda boleh mencipta kandungan berkualiti tinggi dengan mudah dalam masa yang singkat. Dengan platform pemasaran semua-dalam-satu kami, anda boleh mengurus semua kandungan anda dengan cekap di satu tempat—daripada perancangan dan penulisan, kepada penerbitan dan promosi. Selain itu, alatan terbina dalam kami memudahkan untuk mengoptimumkan kandungan anda untuk enjin carian dan media sosial. Jadi, anda boleh menghabiskan lebih sedikit masa mencipta kandungan dan lebih banyak masa berhubung dengan khalayak anda.

GALERI PENJANA IMEJ AI

Kami Menjadikan Idea Anda Menjadi Hidup

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bagaimanakah seseorang boleh menggunakan penjana Teks ke Imej dalam Ringkas?

Menggunakan Simplified, anda boleh mencipta imej yang dijana AI dengan hanya memasukkan gesaan teks dan kemudian klik pada "jana" yang membolehkan anda menjana imej yang dijana AI yang luar biasa.

Apakah kegunaan terbaik penjana Imej AI?

Profesional kreatif boleh menggunakan imej yang dijana AI untuk mencipta reka bentuk yang cantik dengan cepat dan mudah, tanpa menghabiskan masa bermula dari awal. Dengan imej yang dijana, anda boleh mencipta siaran media sosial yang menakjubkan, mempromosikan jenama anda dengan visual yang unik, menghasilkan idea asli dan banyak lagi!

Mengapa menggunakan penjana imej AI?

Anda tidak akan mempunyai blok kreatif lagi, kerana anda akan sentiasa mendapat inspirasi dan dapat mencipta visual yang menakjubkan. Gunakan imej yang dijana AI anda sebagai kandungan web yang menarik perhatian, siaran media sosial yang unik atau cadangan reka bentuk yang memenangi. Menukar teks kepada imej menggunakan penjana AI adalah menyeronokkan, pantas dan percuma!

Apakah jenis imej yang boleh dibuat oleh Penjana Imej AI Mudah?

Terangkan ia, dan kita boleh mewujudkannya. AI Penjanaan imej dihadkan oleh perkara yang boleh anda huraikan.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Cara Mudah untuk Mencipta Imej yang Lebih Baik

Dapatkan grafik berkualiti profesional dengan wang yang lebih sedikit dan dalam masa yang singkat dengan Simplified.

Hasilkan Imej dengan AI

Ce que nos plus d'un million d'utilisateurs disent de Simplified

ayush-pandey

Ritesh Kumar

Saya fikir ia lebih baik untuk seorang penulis

penulis ai dan pembuat imej ai

ayush-pandey

Anselm mbugua

Pengalaman yang menyenangkan.

Simplified menawarkan produk yang berbeza daripada penulisan AI kepada teks dan imej. dan alat penyingkiran latar belakang.

ayush-pandey

Nelson Walker

Alat hebat yang melakukan semua kerja untuk anda!

Penulis AI itu bagus, tetapi alat imej AI baharu itu hebat!

ayush-pandey

Rishabh Jain

Lebih baik daripada chatGPT

Saya menyukai teks kepada generasi imej dan seberapa cepat saya mendapat hasilnya