Simplified [percuma selama -lamanya] vs Figma [$ 144/yr]

Platform reka bentuk semua-dalam-satu

Kerjasama pasukan masa nyata

Perancang Media Sosial Dalam Aplikasi

Premium selamanya atau dibayar percuma

Aliran kerja yang sangat lancar dengan kosistan

feature icon

Akses kepada berjuta -juta aset premium

Akses kepada ribuan templat reka bentuk siap, integrasi dengan perpustakaan foto dan ikon

feature icon

Saiz semula sihir

Editor imej tanpa kod ringkas memangkas, mengedit dan mengubah saiz foto dengan pantas! Alat reka bentuk satu klik secara ajaib mengubah saiz foto yang meningkatkan pemasaran jenama anda pada setiap platform.

feature icon

Kerjasama dengan pasukan

Jemput ahli pasukan untuk mengedit, mengurus, menandai, dan mengulas mengenai projek. Tinggalkan maklum balas, dapatkan kelulusan, memuktamadkan reka bentuk, dan bekerjasama dalam masa nyata. Buat folder berasingan untuk pelanggan dan projek untuk memastikan kerja anda dan pasukan anda dianjurkan.

Simplified adalah alternatif terbaik untuk figma

Harga Bermula Dengan

$15/bulan

$ 15.00/bulan

Ciri -ciri tawaran mudah yang Figma tidak

Free for 14 Days
$7
$18

Kit jenama peribadi tanpa had

check-circle

svg icon

Sokongan Pelanggan dalam apl

check-circle

svg icon

Reka bentuk, Edit & Terbitkan

Free for 14 Days
$7
$18

Fon Tersuai

check-circle

svg icon

Templat Reka Bentuk

check-circle

svg icon

Muat naik aset anda sendiri

check-circle

svg icon

Suntingan video

check-circle

svg icon

Templat Video

check-circle

svg icon

Animasi & Peralihan

check-circle

svg icon

Satu klik Ubah Saiz Ajaib

check-circle

svg icon

Satu klik Pembuang Latar Belakang

check-circle

svg icon

Perancang Kandungan + Siaran Penjadualan (Terbitkan ke Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest, YouTube, TikTok, Perniagaan Saya di Google)

check-circle

svg icon

Atur dan bekerjasama

Free for 14 Days
$7
$18

Ahli tanpa had

check-circle

svg icon

Perkongsian pasukan

check-circle

svg icon

Pengurusan Fail Audio

check-circle

svg icon

Kerjasama Masa Nyata: kongsi ruang kerja anda + mengulas semasa mereka bentuk

check-circle

svg icon

Penganjuran: Folder

check-circle

svg icon

Dibina untuk pasukan

check-circle

svg icon

Komuniti premium

check-circle

svg icon

Mesra Mudah Alih

check-circle

svg icon

Integrasi

Simplified: Google Drive, Helaian Google, Shopify, Sambungan Chrome, Storyblock

Unsplash, pexels

Penciptaan Kandungan Cepat Kilat

Reka bentuk Iklan Instagram dan Facebook yang luar biasa, video YouTube dan Tiktok, jawatan media sosial, tajuk syarikat, logo, jemputan, dan banyak lagi. Tambah berjuta-juta grafik percuma, premium, video dan komponen visual kepada beratus-ratus templat buatan pereka. Saiz semula imej, keluarkan latar belakang, elemen reka bentuk animasi, dan objek seret dan drop dalam hanya beberapa klik. Kami telah mempermudahkannya!

Cuba alat reka bentuk grafik no-kod

Bekerjasama dengan kelajuan meledingkan

Buat aliran kerja kelulusan lancar dengan kerjasama pasukan masa nyata! Moden strategi pemasaran anda pada satu platform yang membolehkan anda menyertai pelbagai ruang kerja, edit dengan pelanggan dan rakan sekerja, menetapkan peranan dan kebenaran, komen dan tag, dan berkongsi pautan global. Jimat 1 jam setiap hari dengan alat kreatif yang cepat yang memerlukan sama sekali tiada lengkung pembelajaran!

Bekerjasama dengan mudah

Kongsi Jenama Anda Di Mana-mana dalam Satu Klik

Urus berbilang akaun dan jadualkan sehingga 10,000 siaran apabila anda menyepadukan platform media sosial anda dengan Simplified. Pautkan Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter anda dan banyak lagi kepada satu apl reka bentuk yang membantu anda menyiarkan kandungan berjenama yang konsisten dalam sekelip mata. Mereka bentuk, menulis dan menerbitkan siaran berprestasi tinggi secara automatik dan berinteraksi dengan pengikut tanpa meninggalkan apl!

Menyampaikan Kandungan Konsisten

Susun Folder, Kit Jenama dan Projek

Asingkan dan atur pelanggan dan projek dengan mencipta folder boleh kongsi dan ruang kerja yang berbeza untuk setiap satu. Muat naik kit jenama unik anda sendiri ke Simplified atau buat aset jenama baharu dengan alatan reka bentuk mesra pemula tanpa kod. Tambahkan logo dan palet warna perniagaan anda untuk mengekalkan reka bentuk pada jenama pada setiap masa. Reka bentuk dan salin aplikasi AI kami memudahkan semua aliran kerja harian anda!

Kembangkan Perniagaan Anda Dalam Talian

Soalan Lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Apakah ciri yang disertakan dalam alat Reka Bentuk Grafik Ringkas?

Dalam setiap pelan Reka Bentuk Grafik Ringkas, anda boleh mengakses beribu-ribu templat percuma, reka bentuk & projek video tanpa had, berjuta-juta stok foto & video percuma dan pengalih keluar latar belakang percuma. Walau bagaimanapun, ciri tambahan seperti keupayaan untuk menambah kit jenama anda, memuat naik fon tersuai, menambah rakan usaha sama tetamu dan menggunakan Kalendar Media Sosial dan penerbit hanya tersedia untuk pelan berbayar. Selain itu, berdasarkan rancangan anda, kredit pengalih keluar latar belakang akan berbeza-beza. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua ciri yang disertakan dalam pelan tertentu dan memutuskan pelan yang terbaik untuk anda atau pasukan anda, lihat  perbandingan harga kami di !

Bolehkah saya menggunakan Pereka Grafik pada peranti mudah alih saya?

Ya! Anda boleh menggunakan Pereka Grafik Ringkas pada tablet atau sel anda melalui tapak mudah alih. Dengan semua fungsi yang sama seperti apl web, anda boleh membuat grafik untuk media sosial dengan mudah semasa dalam perjalanan. (Apl Ringkas sedang dalam perjalanan, jadi nantikan!)cccccccccc

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Seberapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Mula menggunakan Reka Bentuk terbaik di Pasaran.

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula Dengan Mudah

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.