Kembangkan Perniagaan Anda dengan Penjadual YouTube untuk Catatan dan Cerita

Jadual sehingga 10,000 jawatan

Aplikasi desktop dan mudah alih

Kurangkan suapan YouTube anda

Petua & Trik Percuma

Buat video YouTube

Tiada kad kredit diperlukan

kalendar sosial yang Simplified

Bawa jenama anda ke peringkat seterusnya dengan Perancang Video YouTube

Menggalakkan perniagaan anda dengan pereka media sosial yang terbaik dan penjadual di web. Sesuaikan kandungan untuk siaran dan cerita, memuat naik imej, tulis penerangan, dan auto-post ke YouTube dalam beberapa minit. Terus menerbitkan ke sosial anda dari desktop atau telefon anda. Mengurus pelbagai akaun dan pelanggan sekaligus! Moden pemasaran dan skala anda dengan mudah!

Cara membuat video YouTube yang ditetapkan

1
Pada perancang kalendar, klik pada ikon atau jawatan baru di sudut kanan atas.
2
Pilih YouTube.
3
Tambahkan projek anda dari perpustakaan media atau reka bentuk dari kalendar.
4
Klik anak panah Chevron dalam jadual dan pilih tarikh dan masa yang anda mahu siaran anda muncul (atau) hanya tambahkannya ke barisan anda!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula menggunakan kalendar sosial
Penerbit Pos Media Sosial

Tuliskan perhatian menarik kandungan dengan penulis copy AI

Pemasaran hanya menjadi lebih mudah dengan petikan media sosial, blurbs, dan hashtags copywriter AI kami menjana dalam beberapa saat. Menonjolkan dengan kandungan bertulis yang boleh dikongsi yang meningkatkan klik dan pengikut pengikut. Biarkan AI membuat hashtags popular yang membantu anda mencapai penonton yang lebih besar dan lebih luas. Pergi virus dan hancurkan internet dengan kapsyen dan hashtag yang menemui anda penonton yang betul dalam masa yang kurang.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apakah penerbitan automatik?

Untuk menerbitkan secara automatik untuk menjadualkan jawatan media sosial supaya ia hidup di [template] pada tarikh dan masa akan datang. Sebagai contoh, mungkin anda ingin menjadualkan jawatan percutian atau kisah tonggak yang berminggu -minggu - dengan mudah anda boleh menetapkan tarikh dan masa yang tepat pos anda berjalan secara langsung (iaitu 31 Disember jam 2:00 petang). Tetapkannya dan biarkan ia - weÃæ'Ã, ¢ à¢ à ¢ â, ¬ Å¡Ã, ¬Ã ¢ à ¢ â '¬ å¾Ã,  ¢ ve Got You Covered!

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini ialah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $10 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari. Anda boleh membandingkannya di sini !

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami, klik di sini .

Memudahkan media sosial dengan catatan YouTube automatik

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Tiada kad kredit diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Ahad

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Sabtu

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Donnerstag

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

Mittwoch

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Ahad

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Jumaat

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Donnerstag

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Dienstag

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Montag

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

Sabtu

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Freitag

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Mittwoch

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Dienstag

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

Mehr sehen
bg-home-simplified