Tulis Salinan Pemasaran Segera dengan Penjana Copywriting AI Percuma

Hasilkan 50+ jenis salinan dalam beberapa saat dengan penulis salinan AI. Buat teks yang unik untuk video, iklan, petikan, produk, blog, artikel dan banyak lagi dengan alat penulisan kandungan percuma Simplified.

Tulis Dengan Penjana AI Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

generate quality ai copywriting

Cipta Kandungan Berkualiti dengan 50+ Templat AI

Hasilkan salinan yang menukar untuk bios perniagaan, iklan facebook, penerangan produk, e-mel, halaman pendaratan, penerangan YouTube, slogan dan banyak lagi dengan penjana kandungan AI kami. Tulis salinan AI dalam 10+ nada dan capai khalayak yang lebih luas dengan 30+ bahasa.

Cara Menggunakan Penulis AI

Daripada Papan Pemuka anda, klik pada AI Assistant dan pilih Long Form atau Short Form Writer.

Pilih bahasa dan nada output anda, kemudian lengkapkan gesaan.

Klik 'Jana'. Pilih kandungan yang terbaik untuk anda.

Daftar Dan Mulakan Hari Ini
collaborate with your team
rewrite and improve copy with the copy generator

Tingkatkan Penulisan Anda dengan Alat Penulis Semula Copy AI

Tulis semula kandungan dalam sekelip mata dengan Penulis AI percuma kami. Perbaik atau tulis semula salinan inspirasi untuk kapsyen Facebook dan Instagram, petikan, penerangan, bahan pemasaran atau kandungan tapak web dengan penjana copywriting AI ajaib dan penjana teks AI. Optimumkan salinan anda dengan penulis semula kandungan kami untuk keunikan dan kebolehbacaan, sambil mengekalkan makna keseluruhan yang sama.

Ucapkan Selamat Tinggal kepada Writer's Block dengan Penulis Long Form

Tulis kandungan bentuk panjang dengan lebih pantas dengan Penulis Bentuk Panjang Ringkas. Hasilkan blog, artikel, dan juga buku. Tingkatkan salinan anda dengan penulis semula artikel, pembesar ayat atau penjana perenggan AI. Gunakan penulis artikel AI percuma kami dan lupakan blok penulis walaupun wujud.

Atur Pasukan dan Pelanggan dalam Masa Nyata dengan Mudah

Sambungkan saluran media sosial anda kepada Ringkas, kemudian jadualkan siaran dengan kalendar kandungan atau terbitkan terus daripada apl. Rancang beribu-ribu video minggu atau bulan lebih awal daripada masa.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Soalan Lazim

FAQs Icon

Bagaimana AI Ringkas boleh membantu penulis?

Penulis boleh membuat sumbang saran, menggariskan teks, menjana teks untuk membantu kemudian mengatasi halangan penulis atau mengelakkan kekurangan inspirasi sama sekali! Mereka boleh menjana teks yang boleh mereka edit mengikut gaya dan suara mereka sendiri.
FAQs Icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini ialah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon, penerbitan segera dan storan 1GB.
FAQs Icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perbandingan harga yang anda cari.
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Biarkan Penulis AI Menjimatkan Anda 1 Hari
Setiap Minggu! sedia?

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

michele rose

Michele Ross

Mudah digunakan & penulis AI berkualiti secara konsisten!

Walaupun Simplified mempunyai banyak ciri lain selain penulis AInya yang saya harap dapat meneroka pada masa hadapan, sebagai pemilik berbilang tapak web kesihatan, saya suka cara ia mengendalikan penulisan kandungan teknikal dan kesihatan dengan mudah. Walaupun tapak lain mengeluarkan kandungan yang tidak begitu masuk akal, mungkin mempunyai nada kasar, atau sebenarnya mengandungi maklumat yang salah, Simplified sentiasa profesional dalam nada dan tepat.

jonathan

Jonathan Polese

Penulisan AI yang koheren yang mengejutkan

Apabila menulis cerita kanak-kanak pendek Dipermudahkan adalah koheren yang menghairankan apabila ia berkaitan dengan struktur ayat dan cerita mempunyai aliran sebenar. Saya tidak akan tahu ia tidak ditulis oleh orang yang sebenar.

jalissa durham

Jalissa Durham

Penulisan berkualiti tinggi!

Okey pertama sekali, aplikasi ini hebat! Ia adalah cara terbaik untuk menjimatkan masa dengan membuat sumbang saran atau membantu anda mula menulis keseluruhan blog. Saya telah menggunakan idea tajuk blog, outine dan pengenalan menggunakan aplikasi ini. 5/5

kavindu

Kavindu Kanishka

Ini adalah penulis AI terbaik yang saya tidak pernah gunakan sebelum ini,

Saya sangat suka penulis kandungan AI, saya tidak pernah menggunakan alat seperti ini sebelum ini

Morghan

Morghan Countryman

Program AI Terbaik yang Saya Temui Setakat Ini

Simplified ialah salah satu daripada banyak alatan AI yang telah saya cuba dan merupakan kegemaran saya setakat ini. Saya menghargai alat tulis semula (ia adalah yang paling saya gunakan). Kadang-kadang saya tidak dapat menyatukan fikiran saya, tetapi alat ini menyusun dan membersihkan fikiran itu dengan sempurna untuk saya. Saya boleh bergantung padanya untuk memberikan saya salinan penulisan semula profesional dan bersih yang telah saya gunakan untuk mengemas kini resume saya. Ini hanyalah salah satu daripada beberapa perkara yang dilakukannya selain daripada dapat meneruskan penulisan anda atau (pun intended) memudahkannya.

Shaliena

Shaliena Lee

Semua Orang Harus Menggunakan Simplified.com!

Penulis AI adalah hebat; anda tidak boleh salah. Ia melakukan tugas dengan hebat untuk blog, kandungan media sosial atau penerangan produk. Kandungannya tidak pernah didramatkan terlalu banyak, dan ia tidak berbunyi seperti komputer yang menulisnya sama sekali.

sharnia

sharnia phillips

Penjana penulis Ai yang pantas dan mudah digunakan

Ia sangat membantu kerana ia mempunyai pelbagai pilihan untuk anda memutuskan sebab anda ingin menyampaikan maklumat anda. Ia sangat kompetitif dengan perisian penulis Ai yang lain!

Heather

Heather Evans

Kawan Baik Baru Saya, maaf Sara

Hakikat bahawa penulis AI sangat bijak. Tidak pernah menerima laporan mengarut seperti yang saya miliki dengan platform yang serupa. Ini menjadikannya bernilai setiap sen terakhir.

ayush-pandey

David Kurtz

Saya sangat gembira saya menemui Simplified

Saya sentiasa lebih baik dalam menyatakan sesuatu secara lisan daripada melalui perkataan bertulis tetapi dengan dipermudahkan saya dapat menjana teks yang memberi saya rangka kerja untuk mengembangkan dan menyampaikan mesej saya. Dipermudahkan telah memberi saya peluang untuk menghasilkan lebih banyak kandungan pada kadar yang lebih pantas.

ayush-pandey

Kamika Morris

Perkara Terbaik Yang Pernah Saya Temui

Saya suka dapat bantuan yang hebat dengan penulisan salinan saya. Sebagai pemilik perniagaan dan hanya 1 pasukan, ini telah menjadikan perniagaan saya dapat berjalan dengan lebih lancar. Penciptaan kandungan saya untuk perniagaan saya adalah lebih mudah

deb

Deb Purkiss

Mampu milik tetapi sangat baik

Saya telah mencari penulis AI yang mudah digunakan yang tidak merugikan wang dan Mudah kan?
Antara muka mudah digunakan dan hasilnya hampir sempurna.

ishan

Ishan Shukla

Platform Terbaik untuk Penulis

Saya telah mencuba ramai pembantu penulis Ai tetapi tiada seorang pun daripada mereka yang sebaik ini.

ahemad

Ahmed Mekaoucha

Penulis dan pembantu ai terbaik yang pernah saya lihat

Saya sangat malas untuk menulis salinan iklan dan kandungan produk, jadi ia membantu saya menulis tajuk dan penerangan produk, dan apabila ia berkaitan dengan iklan, ia membantu saya menulis salinan iklan saya.