Tulis Salinan Pemasaran Segera dengan Penjana Copywriting AI Percuma

Hasilkan 50+ jenis salinan dalam beberapa saat dengan penulis salinan AI. Buat teks yang unik untuk video, iklan, petikan, produk, blog, artikel dan banyak lagi dengan alat penulisan kandungan percuma Simplified.

Tulis Dengan Penjana AI Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

bg-home-simplified
generate quality ai copywriting

Cipta Kandungan Berkualiti dengan 50+ Templat AI

Hasilkan salinan yang menukar untuk bios perniagaan, iklan facebook, penerangan produk, e-mel, halaman pendaratan, penerangan YouTube, slogan dan banyak lagi dengan penjana kandungan AI kami. Tulis salinan AI dalam 10+ nada dan capai khalayak yang lebih luas dengan 30+ bahasa.

Cuba The Templates

Ucapkan Selamat Tinggal kepada Writer's Block dengan Penulis Long Form

Tulis kandungan bentuk panjang dengan lebih pantas dengan Penulis Bentuk Panjang Ringkas. Hasilkan blog, artikel, dan juga buku. Tingkatkan salinan anda dengan penulis semula artikel, pembesar ayat atau penjana perenggan AI. Gunakan penulis artikel AI percuma kami dan lupakan blok penulis walaupun wujud.

Tulis Kandungan Bentuk Panjang
rewrite and improve copy with the copy generator

Tingkatkan Penulisan Anda dengan Alat Penulis Semula Copy AI

Tulis semula kandungan dalam sekelip mata dengan Penulis AI percuma kami. Perbaik atau tulis semula salinan inspirasi untuk kapsyen Facebook dan Instagram, petikan, penerangan, bahan pemasaran atau kandungan tapak web dengan penjana copywriting AI ajaib dan penjana teks AI. Optimumkan salinan anda dengan penulis semula kandungan kami untuk keunikan dan kebolehbacaan, sambil mengekalkan makna keseluruhan yang sama.

Tulis Semula Kandungan Anda Secara Percuma

Cara Menggunakan Penulis AI

Daripada Papan Pemuka anda, klik pada AI Assistant dan pilih Long Form atau Short Form Writer.

Pilih bahasa dan nada output anda, kemudian lengkapkan gesaan.

Klik 'Jana'. Pilih kandungan yang terbaik untuk anda.

Daftar Dan Mulakan Hari Ini
collaborate with your team

Atur Pasukan dan Pelanggan dalam Masa Nyata dengan Mudah

Sambungkan saluran media sosial anda kepada Ringkas, kemudian jadualkan siaran dengan kalendar kandungan atau terbitkan terus daripada apl. Rancang beribu-ribu video minggu atau bulan lebih awal daripada masa.

Cuba Aliran Kerja Untuk Pasukan

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini ialah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $10 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari. Anda boleh membandingkannya di sini !

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Biarkan Penulis AI Menjimatkan Anda 1 Hari
Setiap Minggu! sedia?

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

ayush-pandey

Ife'kaTerry

Ahad

perisian yang hebat

Saya gembira pada hari saya menemui tapak web/perisian ini. Seperti namanya, ia menjadikan proses mencipta kandungan untuk penerbitan sangat mudah.

ayush-pandey

kaysarkobir

Sabtu

Luangkan lebih banyak masa untuk anda dan perniagaan anda

AI yang dipermudahkan telah menjadi pengubah permainan untuk saya. Ia telah menjimatkan masa dan usaha saya dalam mencipta reka bentuk baharu, kandungan unik dan berkualiti tinggi. Saya menggunakan berjuta-juta foto, templat video, penjana hashtag dan banyak lagi untuk blog/agensi saya.

ayush-pandey

Amanda Weston

Khamis

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Administrator in Alternative Medicine

Rabu

perkhidmatan penulisan kandungan yang hebat

Kandungan yang ditulis oleh simplified.app adalah yang terbaik dan kadangkala kandungan yang dijana oleh aplikasi kelihatan seperti ia telah ditulis oleh manusia ia adalah perisian pintar.

ayush-pandey

Damon Chen

Ahad

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya!

ayush-pandey

Hoang Phan

Jumaat

Dipermudahkan ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Rowena Wiseman

Khamis

AI yang sangat baik untuk copywriting

Mod copywriting bentuk panjang sangat baik. Lebih mudah digunakan berbanding Jarvis Ai. Dan ia jauh lebih berpatutan. Perintah mudah, anda hanya klik kanan dan pergi tulis bahagian atau teruskan.

ayush-pandey

Jon Wilton

Selasa

Bilangan alat yang luar biasa di satu tempat! Satu platform untuk semua keperluan anda.

Benar-benar berkuasa dan intuitif. Kami kagum melihat berapa banyak alat ini dibungkus di bawah tudung. Lebih intuitif untuk digunakan daripada banyak produk serupa seperti Spark dan Canva.

ayush-pandey

Inam Khan

Sabtu

Penulis AI Terbaik

Penulis AI Terbaik yang saya temui, tulisan yang sangat mudah, sangat pantas dan hebat yang membuatkan pelanggan atau pelanggan anda suka. sangat membantu dan menakjubkan.

ayush-pandey

Navaneeth Madugula

Jumaat

Alat Cemerlang untuk Reka Bentuk Penerbitan Media Digital dan Penulisan Kandungan AI

Mesra Pengguna
* Penulisan kandungan AI
* Reka dan terbitkan kandungan di media sosial serta-merta
* Beribu-ribu Imej percuma dan templat reka bentuk tersedia untuk sedia untuk digunakan
* Dipermudahkan dengan cemerlang

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Rabu

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

Wihanga Kumara

Isnin

SIMPLIFIED ADALAH DALAM LIGA SECARA SENDIRI

Tiada masa untuk menguasai photoshop, premiere pro untuk penciptaan kandungan anda? Bosan menggunakan perisian seperti Canva dengan ciri terhad yang sama lama? Perlukan perisian yang mudah digunakan untuk menukar pemikiran kreatif anda kepada kandungan yang hebat? SIMPLIFIED adalah jawab.

Lihat lagi