Tulis Salinan Pemasaran Segera dengan Penulis AI Percuma

Hasilkan 50+ jenis salinan dalam beberapa saat dengan penulis salinan AI. Buat teks yang unik untuk video, iklan, petikan, produk, blog, artikel dan banyak lagi dengan alat penulisan kandungan percuma Simplified.

Buat kandungan berkualiti dengan penulis AI

Cipta Kandungan Berkualiti dengan 80+ Templat AI

Hasilkan salinan yang menukar untuk bios perniagaan, iklan facebook, penerangan produk, e-mel, halaman pendaratan, penerangan YouTube, slogan dan banyak lagi dengan penjana kandungan AI kami. Tulis salinan AI dalam 10+ nada dan capai khalayak yang lebih luas dengan 30+ bahasa.

Cara Menggunakan Penulis AI

Daripada Papan Pemuka anda, klik pada AI Assistant dan pilih Long Form atau Short Form Writer.

Pilih bahasa dan nada output anda, kemudian lengkapkan gesaan.

Klik 'Jana'. Pilih kandungan yang terbaik untuk anda.

Daftar Dan Mulakan Hari Ini
Cara Menggunakan Penulis AI Sederhana
Tingkatkan tulisan anda dengan alat penulis AI

Tingkatkan Penulisan Anda dengan Alat Penulis Semula Copy AI

Tulis semula kandungan dalam sekelip mata dengan Penulis AI percuma kami. Perbaik atau tulis semula salinan inspirasi untuk kapsyen Facebook dan Instagram, petikan, penerangan, bahan pemasaran atau kandungan tapak web dengan penjana copywriting AI ajaib dan penjana teks AI. Optimumkan salinan anda dengan penulis semula kandungan kami untuk keunikan dan kebolehbacaan, sambil mengekalkan makna keseluruhan yang sama.

Ucapkan Selamat Tinggal kepada Writer's Block dengan Penulis Long Form

Tulis kandungan bentuk panjang dengan lebih pantas dengan Penulis Bentuk Panjang Ringkas. Hasilkan blog, artikel, dan juga buku. Tingkatkan salinan anda dengan penulis semula artikel, pembesar ayat atau penjana perenggan AI. Gunakan penulis artikel AI percuma kami dan lupakan blok penulis walaupun wujud.

Atur Pasukan dan Pelanggan dalam Masa Nyata dengan Mudah

Sambungkan saluran media sosial anda kepada Ringkas, kemudian jadualkan siaran dengan kalendar kandungan atau terbitkan terus daripada apl. Rancang beribu-ribu video minggu atau bulan lebih awal daripada masa.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Penulis AI

Biarkan Penulis AI Menjimatkan Anda 1 Hari
Setiap Minggu! sedia?

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula Secara Percuma

Soalan Lazim Penulis AI

FAQs Icon

Bagaimanakah AI Ringkas boleh membantu penulis?

Penulis boleh membuat sumbang saran, menggariskan teks, menjana teks untuk membantu mereka mengatasi halangan penulis atau mengelakkan kekurangan inspirasi sama sekali! Mereka boleh menjana teks yang boleh mereka edit mengikut gaya dan suara mereka sendiri.
FAQs Icon

Adakah penulis AI Ringkas percuma?

Ya! Penulis AI Simplified tersedia untuk semua pengguna kami, percuma dan berbayar. Walau bagaimanapun, pengguna percuma boleh menjana sehingga 2000 perkataan sebulan. Pelan berbayar kami bermula dari $12setiap bulan dibilkan setiap tahun yang anda boleh menjana sehingga 35000 perkataan sebulan. Ingin menulis lebih daripada 35000 perkataan sebulan? Semak harga kami .
FAQs Icon

Bagaimanakah penulis AI Ringkas berfungsi?

Apabila menggunakan Penulis AI, mereka hanya perlu melengkapkan gesaan dengan maklumat yang diperlukan untuk menjana jenis teks yang mereka mahu, pilih nada dan bahasa output, kemudian klik Jana dan selesai! Penulis akan mempunyai teks dalam beberapa saat!
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!