Reka bentuk video yang menakjubkan dengan editor video percuma Simplified

Cipta dan terbitkan video dalam beberapa minit dengan templat premium, integrasi media sosial dan kerjasama masa nyata.

Cipta Video Percuma Dalam Talian

Tiada kad kredit diperlukan

bg-home-simplified

Berikan inspirasi kepada pengikut dengan video yang mendapat perhatian

Gembirakan penonton anda dengan editor video dalam talian kami yang mudah digunakan yang tidak memerlukan pemasangan. Muat naik media anda sendiri atau pilih daripada pustaka rakaman stok kami. Peribadikannya dengan ikon, ilustrasi dan elemen yang cantik. Tambahkan sentuhan penamat dengan runut bunyi yang sempurna daripada runut audio stok kami.

Mula mengedit video sekarang

Cipta, sesuaikan dan skalakan video untuk mana-mana platform

Cipta video untuk mana-mana saluran - daripada Instagram dan Facebook kepada TikTok dan YouTube. Reka bentuk intro dan outros yang menakjubkan. Pilih daripada beratus-ratus templat premium yang boleh disesuaikan untuk mencipta video atas jenama yang unik. Apabila video anda sudah sedia, anda boleh mengubah saiznya serta-merta untuk mana-mana platform dengan mengklik butang ubah saiz ajaib.

Editor video percuma

Ciri penyuntingan video untuk semua keperluan anda

Temui templat premium buatan pereka dan pilih daripada berjuta-juta video stok yang tidak ditanda air. Tambahkan elemen dan animasikannya untuk video yang lebih menarik. Potong video anda, tambahkan kecerunan, penapis, kesan, ikon, teks dan banyak lagi. Eksport ke MP4 atau GIF atau muat naik dan tukar fail media secara percuma.

Kostenlose Videofunktionen

Dapatkan lebih banyak paparan dan klik dengan AI Copywriter

Biarkan Penulis AI percuma kami membantu anda membuat kandungan yang boleh diklik untuk tajuk dan penerangan video. Klik Wizard Borang Pendek dan pilih Video untuk menjana kandungan bertulis berasaskan seruan tindak yang memfokuskan kata kunci dalam beberapa saat. Buat perihalan dan tajuk YouTube dengan cepat. Keajaiban Simplified ialah ia adalah yang terbaik.

AI untuk tajuk video yang lebih baik

Bekerjasama dengan pasukan anda pada pembuat video percuma

Tingkatkan aliran kerja pasukan anda dengan alat berkuasa yang membolehkan anda memulakan, menyelesaikan dan berkongsi reka bentuk dalam beberapa saat. Teg dan anotasi dalam masa nyata. Anda tidak perlu menggunakan berbilang alatan lagi!

Edit video dengan pasukan anda

Jadualkan dan Terbitkan Video dalam Satu Klik

Sambungkan saluran media sosial anda kepada Ringkas, jadualkan siaran dengan kalendar kandungan atau terbitkan terus daripada apl. Jadualkan beribu-ribu video minggu atau bulan lebih awal.

Terbitkan Dengan Kalendar Kandungan

Lakukan lebih banyak lagi, ketahui lebih lanjut dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta elemen foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh memberi makan AI kami mana-mana perkataan, frasa atau tapak web yang anda suka dan ia akan mempunyai salinan unik sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ja! Wir haben einen Free Forever-Plan, der kostenlos bleibt ... für immer. Wenn Sie eine Agentur, ein Freiberufler oder ein Team sind, das unsere wesentlichen Funktionen nutzen möchte, ist dies der Plan für Sie. Holen Sie sich unbegrenzte Designprojekte, über 1000 Schriftarten, Millionen von Fotos, Tausende von Vorlagen und Symbolen, sofortige Veröffentlichung und 1 GB Speicherplatz.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $10 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari. Anda boleh membandingkannya di sini !

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami di apl atau e-mel kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Skalakan kandungan anda dengan pembuat video percuma

Jimat masa, bina jenama anda, permudahkan.

Mulakan hari ini

Tiada kad kredit diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Ahad

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Sabtu

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Donnerstag

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

Mittwoch

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Ahad

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Jumaat

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Donnerstag

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Dienstag

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Montag

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

Sabtu

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Freitag

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Mittwoch

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Dienstag

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

Mehr sehen