Alat Reka Bentuk Percuma - Dibuat Untuk Semua Orang

Simplified ialah apl tanpa kod untuk mereka bentuk jemputan, iklan, siaran media sosial, video dan banyak lagi. Buat, bekerjasama dengan pasukan anda dan terbitkan dalam talian - semuanya di satu tempat.

Bermula Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Simplified

bg-home-simplified
generate posts in seconds

Semua yang Anda Perlukan untuk Ceritakan Kisah Anda

Hidupkan idea baharu dengan alat reka bentuk grafik berkuasa AI pertama Simplified. Semak imbas beribu-ribu templat untuk membuat poster, risalah, risalah, kad perniagaan dan banyak lagi. Tiada pengalaman reka bentuk grafik diperlukan. Reka bentuk logo dan aset pemasaran yang menakjubkan pada platform percuma kami.

Alat Penyuntingan Satu Klik Yang Memudahkan Reka Bentuk

Ubah saiz reka bentuk untuk Facebook, Instagram, YouTube dan banyak lagi

Pangkas imej dengan nisbah yang telah ditentukan dan bentuk keratan

Animasikan elemen dengan animasi intro dan outro

Alih keluar latar belakang dalam beberapa saat

Gantikan mana-mana grafik dengan imej tanda air daripada pustaka saham kami

Reka Bentuk Dalam Satu Klik
trim, cut and edit videos online for free
customize video for every platform

Simplified Menjadikan Pasukan Berfungsi

Jemput ahli pasukan untuk mengedit, mengurus, menandai nama dan mengulas pada projek. Tinggalkan maklum balas, dapatkan kelulusan, selesaikan reka bentuk dan bekerjasama dalam masa nyata. Buat folder berasingan untuk pelanggan dan projek untuk memastikan kerja anda dan pasukan anda teratur.

Templat dan Elemen Profesional untuk Semua Idea Anda

Gunakan beribu-ribu templat yang cantik untuk membuat kandungan, aset jenama, siaran media sosial, grafik, sepanduk dan banyak lagi dalam beberapa minit. Pilih komponen reka bentuk, imej dan elemen daripada Pustaka Aset Premium kami dengan mudah. Animasikan apa sahaja dalam satu klik untuk menjadikan reka bentuk anda meletop! Semua yang anda perlukan sudah Simplified.

templates, eye catching elements, gifs, stock library
collaborate with your team

Rekaan Mudah, Penerbitan Lebih Mudah

Sambungkan akaun media sosial anda kepada Simplified , import atau cipta reka bentuk anda dan jadualkan siaran untuk diterbitkan dengan Kalendar Kandungan kami. Rancang beribu-ribu siaran minggu atau bulan lebih awal.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

FAQs Icon

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!
FAQs Icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon, penerbitan segera dan storan 1GB.
FAQs Icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari perbandingan harga.
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Bersedia untuk memudahkan
pemasaran anda?

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Simplified

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.