Reka bentuk video suapan Facebook lebih cepat dengan resizer video satu klik

Editor video dalam talian percuma

Berjuta -juta video stok

44 saiz video yang berbeza

Percuma selamanya

Saiz semula dalam satu klik dengan saiz yang telah ditetapkan

Tukar nisbah video anda dengan pembuat video dan resizer profesional yang cepat dan percuma. Buat satu reka bentuk kemudian tukar dimensinya dengan hanya satu klik untuk menyempurnakannya untuk apa -apa jenis siaran video suapan Facebook. Anda dijamin lebih banyak kandungan berbanding sebelum ini untuk perniagaan, agensi, atau pasukan anda dengan alat saiz semula satu klik yang menyesuaikan video anda untuk setiap jenis saluran sosial.

Cara mengubah saiz video anda

1
Buka atau mulakan projek video dan tambahkan video, foto, dan pelekat dari perpustakaan saham percuma kami.
2
Muat naik video anda sendiri dari pemacu Google atau peranti mudah alih anda yang disambungkan.
3
Klik ikon Artboard Saiz semula di bar alat di atas papan arten anda.
4
Klik pada templat saiz video suapan Facebook yang anda mahu atau buat templat saiz video suapan Facebook anda sendiri.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula skala video

Penciptaan kandungan skala dengan mudah

Tidak pernah lebih mudah untuk mendapatkan kreatif dan mengembangkan jenama anda dengan satu aplikasi mudah dan mudah digunakan! Templat video yang dibuat, disunting dan saiz semula video kami membuat semula kandungan semula pada platform yang berbeza. Sesuaikan templat anda dengan berjuta -juta video stok percuma, GIF, foto, teks, dan ikon. Dalam beberapa minit satu templat boleh digunakan seratus cara yang berbeza.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Soalan Lazim

Apa jenis templat video yang anda ada?

Kami mempunyai beratus -ratus templat yang tersedia untuk keperluan video anda. Mahu YouTube Outro, Logo Animasi, Kisah Instagram, Reel Instagram, atau Facebook? Mereka semua boleh didapati apabila anda mengklik 'Buat Video' di papan pemuka anda. Eksport video sebagai MP4 atau GIF dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Bolehkah saya memuat naik media saya sendiri?

Ya! Memuat naik media anda sendiri adalah mudah! Anda boleh memuat naik dari pemacu tempatan anda dengan menyeret dan menjatuhkannya atau mengklik 'aset saya' dari projek terbuka anda dan 'memuat naik aset'. Sambungkan pemacu Google anda ke aplikasi mudah anda dan editor video dalam talian percuma kami bersedia untuk mengubah saiz video dari Google Drive anda.

Bagaimana saya mula menggunakan editor video?

Bermula menggunakan editor video Simplified adalah sangat mudah. Anda boleh mendaftar untuk akaun Forever Forever atau memilih dari salah satu rancangan harga kami. Sebaik sahaja anda telah mendaftar masuk, pilih "Buat Video", dan pilih dari pelbagai format video dan templat. Atau, jika anda ingin membuat video anda dari awal, pilih pilihan 'saiz tersuai', mula merancang menggunakan aset media kami, atau muat naik sendiri!

Bagaimana saya boleh membuat video yang berpandangan profesional jika saya seorang pemula?

Ringkas dibuat untuk memperkasakan semua pencipta dengan alat mudah untuk membuat barangan yang menakjubkan. Sama ada anda seorang pemula atau pencipta video pakar, platform kami memberi anda akses kepada beribu-ribu templat dan perpustakaan aset media seperti video bebas royalti, foto, grafik, GIF, fon, dan banyak lagi, untuk membantu anda mula membuat membuat Pada bila -bila masa dan mana -mana peringkat. Selain itu, ciri penyuntingan video intuitif kami memberi pencipta keupayaan untuk memangkas, bersembunyi, atau memotong video dengan mudah. Tiada pengalaman diperlukan!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Kilat Saiz Video Cepat untuk menang

Penyuntingan Video adalah untuk Semua Orang. Bina Video Lebih Pantas dengan Ringkas

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

DIPERMUDAHKAN Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penjelasan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. DIPERMUDAHKAN kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ua thenation

ua thenation

Pengalaman menggunakan penjana kandungan ai dipermudahkan dan pencipta video

Kesederhanaan penjana kandungan, yang membantu dalam penjana kandungan. Anda boleh menjana dan menyalin atau menambah hanya apa yang anda apa pada dokumen. Kedua, penciptaan video adalah mesra pengguna dan fleksibel, anda boleh melaraskan mana-mana gambar atau video dan saiz vektor. Bantuan cepat dalam membuat sebut harga.

aman

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya
*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang
*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga
*Ciri kerjasama pasukan
*Simpan ciri komponen anda
*Video editor sehingga 5 minit
*Sepadukan dengan Perpustakaan Foto seperti Pixabay dan sebagainya

cherry

Cherry Lyn Pablo

Dipermudahkan menjadikannya mudah.

Saya suka grafik, penyuntingan video dan AI

shivi

Shivi Jalota

Produk yang hebat. Membuat video tidak pernah semudah itu
camilla

Camilla Cannarsa she/her

Semuanya di satu tempat!

Saya suka:

- Penulis AI
- Pencipta video
- Mempunyai segala-galanya yang berguna untuk mencipta kandungan dalam satu papan pemuka
- harga: sempurna!

lovely

Lovely Khatun

Ciptaan video kelihatan hebat

Simplified menggantikan semua alatan penciptaan kandungan lain dengan ciri menariknya, tetapi penciptaan video kelihatan menyeronokkan dengan Simplified. Terdapat banyak templat yang boleh anda gunakan untuk mencipta pelbagai jenis kandungan video. Saya menemui semua ciri biasa dalam Ringkas untuk membuat video untuk tapak web anda, media sosial atau sebarang kandungan lain.

Dipermudahkanmembenarkan memuat naik fon sendiri tetapi ingat fail fon hendaklah dalam format TTF atau OTF.

angus

Angus Peterson

AI Ringkas adalah Hebat. AI menjadikan penulisan mudah dan ia adalah teman pencipta kandungan mana-mana

Ia menulis salinan profesional & menjimatkan masa. Kandungan dan pelbagai versi adalah on-point dan tepat. Saya menggunakan ini dengan alatan suara dan penyunting video. Produk pesaing membenarkan kandungan yang lebih rendah pada artikel, catatan blog, dsb.

stephen

Stephen Kelly

Dipermudahkan dikuasakan. Ia memberi saya semua yang saya perlukan untuk memasarkan syarikat saya di satu tempat.

Saya suka pembantu AI, alatan grafik dan alatan video. Agak mudah untuk mencipta bahan pasaran dengan cepat, sama ada video atau imej grafik.

ayush-pandey

David M.

Ciri-ciri video sangat mengagumkan. Apl ini sangat mudah untuk disepadukan dengan perniagaan kami kerana ia mudah digunakan seperti namanya, dipermudahkan.