Penyingkiran latar belakang untuk poster

Penyingkiran Bg Segera

Pemadam Latar Belakang Percuma

Alih Keluar Latar Belakang Dalam Talian

Penyuntingan Foto Latar Belakang

Dapatkan lebih banyak dengan kuasa AI

AI Remove Background
AI Customize Background
AI Design Background

Keluarkan latar belakang dalam beberapa saat secara percuma.

Ringkas mengambil kerumitan daripada mendapatkan remover latar belakang yang sempurna untuk imej poster. Muat naik imej dalam mana-mana format dan dalam satu klik dapatkan imej latar belakang yang berkualiti tinggi yang sedia untuk digunakan dalam semua kempen pemasaran, iklan, dan penyenaraian anda.

Keluarkan latar belakang dari imej poster dalam 1,2,3 langkah:

1
Muat naik gambar poster anda dengan menyeret dan menjatuhkan atau melayari pemacu anda
2
Klik ikon 'Buang Latar Belakang' di bar alat atas;
3
Untuk mengeksport, pilih PNG, togol butang 'latar belakang telus', kemudian klik 'Eksport'.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula Mengalih Keluar Latar Belakang

Edit Imej Seperti Pro dengan Mudah

Cipta imej gred profesional untuk penyenaraian produk, media sosial, tapak web, surat berita, brosur, buku dan banyak lagi dengan pengalih keluar latar belakang ajaib kami. Tambahkan latar belakang yang berbeza atau tambah grafik dan komponen, ubah saiz, animasikan dan tambah penapis dengan studio seni digital percuma kami.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri reka bentuk penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon penerbitan segera serta storan 1GB.

Semua yang anda perlukan untuk mereka bentuk seperti seorang profesional

Satu alat yang berkuasa untuk membantu anda memulakan dan menyelesaikan reka bentuk dalam beberapa saat. Perkasakan diri anda dan pasukan anda untuk mencipta kandungan yang menukar dengan animasi imej satu klik.

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!