Reka bentuk gambar perlindungan Facebook untuk perniagaan anda

Rawat foto penutup Facebook anda seperti kedai untuk perniagaan anda. Tetap berjenama dengan templat reka bentuk percuma yang mudah Simplified

Mula merancang penutup Facebook
penutup facebook

Reka bentuk gambar perlindungan Facebook untuk perniagaan anda

Foto Facebook adalah penting untuk menjadikan halaman perniagaan anda kelihatan profesional. Tambah teks AI COPY AI yang menakjubkan dan reka bentuk grafik satu klik untuk membuat foto penutup yang berkesan yang boleh anda gunakan dengan segera. Semak imbas ribuan templat profesional. Gunakan foto stok percuma, ikon, dan fon dari perpustakaan kandungan tanpa had mudah. Buat Facebook meliputi yang ditukar.

Cara membuat foto penutup Facebook pada Simplified

1
Buka halaman Simplified.co baru Daftar dan log masuk dari peranti mudah alih atau desktop anda. Klik butang "Semak Templat" dan mula membuat dengan templat foto penutup Facebook yang direka bentuk.
2
Cari templat foto FB Cover Perfect ke "Cover and Headers" dan pilih mana -mana templat perlindungan Facebook dan elemen yang memberi anda rama -rama. Drag-and-drop mana-mana aset yang anda suka ke halaman anda dan menyusun semula susun atur Facebook seperti yang anda lihat patut. Jika anda memerlukan inspirasi, gunakan alat carian untuk menapis templat oleh industri, gaya, warna, dan banyak lagi!
3
Sesuaikan Pilih dari berjuta -juta imej, skema warna, bentuk, pelekat, GIF, dan ikon. Sapukan penapis, menyusun semula susun atur anda, atau gunakan alat Animate kami untuk membawa unsur -unsur yang anda gemari.
4
Peribadikan membina kit jenama tersuai dengan logo, warna, dan fon yang mewakili anda. Simpan susun atur yang anda suka dan menjamin estetika anda bersinar setiap kali anda menerbitkan. Kongsi, Eksport, dan Terbitkan Muat naik terus ke Facebook dari aplikasi atau muat turun sebagai PNG, JPG, atau video. Projek anda-Auto-save supaya anda boleh mula betul-betul di mana anda berhenti masa depan.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Buat penutup Facebook
Reka bentuk gambar perlindungan Facebook untuk perniagaan anda
bekerjasama dengan pasukan anda dalam reka bentuk masa nyata merangkumi facebook

Animasi gambar dan video penutup Facebook anda

Dapatkan animasi segera dengan alat animasi satu klik Simplified. Cukup pilih elemen yang anda mahu menghidupkan dan klik ikon Animate. Begitu mudah! Pergi ke Akademi Simplified untuk belajar bagaimana untuk menghidupkan reka bentuk perlindungan Facebook anda.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Adakah terdapat versi percuma yang Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan selamanya percuma, yang akan kekal bebas ... selamanya. Jika anda seorang agensi, freelancer, atau pasukan yang ingin menggunakan ciri -ciri penting kami, ini adalah rancangan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk yang tidak terhad, 1000+ fon, berjuta -juta foto dan ikon, beribu -ribu templat, penerbitan segera, dan penyimpanan 1GB.

Bagaimana harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $ 0 untuk individu dan $ 10 untuk pasukan. Harga kami didasarkan pada dua perkara: bilangan ahli pasukan dalam rancangan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan apa yang anda cari untuk membandingkan harga!

Mengapa saya harus beralih ke Ringkas?

Apa yang tidak dicintai! Kami adalah satu-satunya platform AI di dunia yang membolehkan anda merancang penjenamaan, membuat salinan, dan mengulas secara real-time dengan rakan sekerja dan pelanggan. Langganan kami dimaksudkan untuk manusia sebenar dengan bil sebenar untuk membayar, jadi kami telah membuat mudah sebagai yang berpatutan yang mungkin.

Bagaimana saya membuat ruang kerja baru?

Log masuk ke Simplified.com, klik pada ikon Workspace di sebelah logo mudah, buat ruang kerja baru, dan berikan nama. Kemudian anda boleh menambah ahli di sudut kanan atas dan taipkan e -mel ahli pasukan anda untuk menjemput mereka!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Mula merancang penutup FacebookBrowse Templates

Bersedia untuk memudahkan pemasaran anda?

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Terokai templat reka bentuk

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.