Buka Potensi Jenama Profesional Anda

Buat profil LinkedIn anda dengan pembuat banner LinkedIn

Cuba pembuat banner linkedin
LinkedIn Banner Maker

Transformasi segera untuk profil anda

Pembuat Banner LinkedIn yang Simplified, penjana banner LinkedIn muktamad, memudahkan proses reka bentuk. Tiada kemahiran reka bentuk? Tidak risau! Kami telah membungkus editor reka bentuk AI yang berkuasa AI ini dengan imej stok percuma, video, dan pelekat, bersama-sama ciri-ciri penyuntingan foto premium seperti penapis foto, mod pengadunan, dan penghilang latar belakang.

Cara Menggunakan Pembuat Banner LinkedIn kami:

1
Pilih latar belakang ideal anda: Akses perpustakaan besar imej dan video stok percuma atau muat naik sendiri untuk menetapkan nada yang sempurna.
2
Sesuaikan dengan keyakinan: Ciri -ciri pengeditan premium kami memberi kuasa kepada anda untuk merancang spanduk yang membuat kesan yang berkekalan.
3
Muat turun dan angkat: Setelah berpuas hati, muat turun karya anda dan dengan serta -merta meningkatkan profil LinkedIn anda.
4
Dapatkan lebih banyak lagi, dalam masa yang kurang!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba pembuat banner linkedin
Buat Banner LinkedIn
Penjana Banner LinkedIn

Jimat masa, bersinar lebih cerah

Masa sangat berharga untuk profesional seperti anda. Pembuat Banner LinkedIn yang Simplified menyelaraskan proses, yang membolehkan anda membuat spanduk yang menakjubkan tanpa pelaburan masa yang biasanya diperlukan. Fokus pada apa yang benar -benar penting - memajukan kerjaya dan jenama peribadi anda.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat sepanduk LinkedIn yang berpandangan profesional?

Mewujudkan Banner LinkedIn yang berpandangan profesional adalah angin dengan pembuat banner LinkedIn yang Simplified. Alat mesra pengguna kami menawarkan proses yang diselaraskan untuk membantu anda membuat spanduk yang mengagumkan yang bergema dengan penonton anda. Mulakan dengan mengakses perpustakaan kami yang luas imej dan video stok percuma, atau muat naik aset anda sendiri untuk menetapkan latar belakang. Seterusnya, gunakan ciri penyuntingan foto premium kami, termasuk penapis dan mod pengadunan, untuk meningkatkan daya tarikan visual spanduk anda. Menyesuaikan teks dan reka bentuk spanduk anda adalah tugas yang mudah, walaupun bagi mereka yang mempunyai kemahiran reka bentuk yang terhad. Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan penciptaan anda, muat turunnya dan tingkatkan profil LinkedIn anda dengan serta -merta dengan spanduk profesional yang menakjubkan yang meninggalkan kesan yang berkekalan.

Apakah unsur -unsur utama sepanduk LinkedIn yang berkesan?

Banner LinkedIn yang berkesan terdiri daripada beberapa elemen utama yang secara kolektif menyumbang untuk membuat profil anda menonjol. Pertama dan terpenting, imej atau video latar belakang yang berkualiti tinggi dan relevan adalah penting. Ia harus sejajar dengan jenama peribadi atau fokus profesional anda, menangkap intipati siapa anda dan apa yang anda wakili. Teks ringkas namun berkesan adalah satu lagi elemen penting, kerana ia menyampaikan cadangan atau mesej nilai unik anda kepada penonton anda. Termasuk maklumat hubungan anda atau pemegang media sosial yang berkaitan boleh memudahkan sambungan dan penglibatan yang mudah. Di samping itu, mengekalkan reka bentuk yang bersih dan rapi meningkatkan daya tarikan visual profil anda. Akhir sekali, konsistensi dengan jenama peribadi anda dan kehadiran LinkedIn secara keseluruhan memastikan imej yang kohesif dan profesional yang memberi kesan positif pada rangkaian anda.

Apakah dimensi yang disyorkan untuk imej latar belakang LinkedIn?

Untuk paparan optimum Banner LinkedIn anda, kami mengesyorkan menggunakan dimensi 1584 piksel lebar dengan 396 piksel tinggi. Dimensi ini dipilih dengan teliti untuk memastikan sepanduk anda kelihatan terbaik pada versi desktop LinkedIn. Dengan mematuhi dimensi yang disyorkan ini, anda boleh membuat imej latar belakang yang menarik secara visual yang mewakili jenama peribadi atau identiti profesional anda di platform.

Bagaimana saya membuat ruang kerja baru?

Log masuk ke Simplified.com, klik pada ikon Workspace di sebelah logo mudah, buat ruang kerja baru, dan berikan nama. Kemudian anda boleh menambah ahli di sudut kanan atas dan taipkan e -mel ahli pasukan anda untuk menjemput mereka!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Cuba pembuat banner linkedinBrowse Templates

Menonjol di LinkedIn dengan pembuat spanduk percuma kami

Reka bentuk sepanduk LinkedIn yang menarik dalam beberapa minit

Cuba pembuat banner linkedin

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.