Buat Carousel LinkedIn yang menarik dalam beberapa minit dengan penjana karusel LinkedIn yang Simplified

Alat berkuasa AI kami menjadikannya mudah untuk mencipta karusel LinkedIn yang menarik dan menarik secara visual, walaupun anda tidak mempunyai kemahiran reka bentuk atau pengalaman.

Cuba Penjana Carousel LinkedIn
Penjana Carousel LinkedIn

Jimat masa dan buat karusel linkedin yang indah dengan mudah

Penjana Carousel LinkedIn yang Simplified adalah cara paling mudah untuk mencipta linkedin carousels yang menarik dan menarik secara visual. Dengan alat berkuasa AI kami, anda boleh membuat karusel dalam beberapa minit, walaupun anda tidak mempunyai kemahiran reka bentuk atau pengalaman. Cukup pilih templat, tambahkan kandungan anda, dan AI kami akan menjaga selebihnya. Anda juga boleh menyesuaikan karusel anda dengan pelbagai ciri, seperti fon, warna, dan imej.

Cara Menggunakan Penjana Carousel LinkedIn Simplified

1
Pilih templat.
2
Tambahkan kandungan anda.
3
Sesuaikan karusel anda.
4
Itu sahaja! Anda kini bersedia untuk menerbitkan Carousel LinkedIn anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba Penjana Carousel LinkedIn
LinkedIn Carousel Maker
Iklan Carousel LinkedIn

Tingkatkan pertunangan dan jangkauan anda dengan LinkedIn Carousels

LinkedIn Carousels adalah cara terbaik untuk meningkatkan penglibatan anda dan mencapai LinkedIn. Mereka lebih menarik dan interaktif daripada jawatan biasa, yang menjadikan mereka lebih cenderung untuk menarik perhatian orang. Dan kerana carousel LinkedIn mengambil lebih banyak ruang dalam suapan, mereka lebih cenderung dilihat oleh pengikut anda.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apa itu Carousel LinkedIn?

Carousel LinkedIn adalah jawatan yang mengandungi lebih daripada satu imej atau video. Pengguna boleh melihat catatan karusel dengan meleret ke kiri pada jawatan melalui aplikasi telefon. Pengguna desktop boleh melihat catatan karusel dengan mengklik pada butang anak panah di sebelah kanan jawatan.

Kenapa saya harus menggunakan linkedin carousels?

LinkedIn Carousels adalah cara terbaik untuk meningkatkan penglibatan anda dan mencapai LinkedIn. Mereka lebih menarik dan interaktif secara visual daripada jawatan biasa, yang menjadikan mereka lebih cenderung untuk menarik perhatian orang. Dan kerana karusel LinkedIn mengambil lebih banyak ruang dalam makanan, mereka lebih cenderung dilihat oleh pengikut anda.

Apakah dimensi yang disyorkan untuk imej latar belakang LinkedIn?

Untuk paparan optimum Banner LinkedIn anda, kami mengesyorkan menggunakan dimensi 1584 piksel lebar dengan 396 piksel tinggi. Dimensi ini dipilih dengan teliti untuk memastikan sepanduk anda kelihatan terbaik pada versi desktop LinkedIn. Dengan mematuhi dimensi yang disyorkan ini, anda boleh membuat imej latar belakang yang menarik secara visual yang mewakili jenama peribadi atau identiti profesional anda di platform.

Bagaimana saya membuat ruang kerja baru?

Log masuk ke Simplified.com, klik pada ikon Workspace di sebelah logo mudah, buat ruang kerja baru, dan berikan nama. Kemudian anda boleh menambah ahli di sudut kanan atas dan taipkan e -mel ahli pasukan anda untuk menjemput mereka!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Cuba Penjana Carousel LinkedInBrowse Templates

Tingkatkan pertunangan LinkedIn anda dengan Carousel LinkedIn yang menakjubkan

Penjana Carousel LinkedIn kami membantu anda membuat karusel menarik dan menarik yang akan menarik perhatian khalayak anda.

Cuba Penjana Carousel LinkedIn

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.