Buat penjenamaan saluran YouTube dalam beberapa minit

Buat reka bentuk bendera YouTube dengan keperibadian. Tunjukkan penonton siapa anda dengan templat seni YouTube Channel yang direka secara percuma dan direka secara profesional.

Mula merancang seni saluran YouTube
buat penjenamaan saluran tiub anda dalam beberapa minit

Buat penjenamaan saluran YouTube dalam beberapa minit

Muat naik logo, tipografi, imej, dan warna jenama anda secara percuma, atau buat kit jenama tersuai pada Simplified. Drag-and-drop mana-mana unsur yang anda suka ke templat seni saluran anda untuk menonjol dengan serta-merta. Tambah lapisan, ilustrasi, atau mana -mana koleksi imej kami yang luas ke templat banner anda. Buat seni saluran profesional yang menakjubkan di aplikasi yang membolehkan anda membuat, mengeksport, dan menerbitkan reka bentuk tanpa had. Rumah semua ciptaan YouTube anda dari video ke spanduk pada mudah dan simpan hidup dengan mudah. Buat penjenamaan saluran tiub anda dalam beberapa minit Tambahkan penulisan copywriting AI percuma ke templat sepanduk YouTube anda dari pembantu AI yang Simplified. Salinan AI kami menjadikan kami kedai sehenti untuk semua keperluan pengiklanan anda. Sediakan pembantu AI menjana garis tag, kapsyen, dan slogan yang boleh anda tampal ke mana -mana reka bentuk bendera YouTube anda.

Cara membuat sepanduk YouTube yang Simplified

1
Buka halaman Simplified.co baru Daftar dan log masuk dari peranti mudah alih atau desktop anda. Klik butang "Semak Templat" dan mula membuat dengan templat seni saluran YouTube yang direka bentuk.
2
Cari kepala template Banner YouTube yang sempurna ke "penutup dan tajuk" dan tatal ke bawah ke seni saluran YouTube. Pilih mana -mana templat dan elemen bendera YouTube yang memberi anda rama -rama. Seret-dan-drop mana-mana aset yang anda suka ke halaman anda dan menyusun semula susun atur Banner YouTube seperti yang anda lihat patut. Jika anda memerlukan inspirasi, gunakan alat carian untuk menapis templat oleh industri, gaya, warna dan banyak lagi!
3
Sesuaikan Pilih dari berjuta -juta imej, skema warna, bentuk, pelekat, GIF, dan ikon. Sapukan penapis, susun semula susun atur anda, dan bawa diri anda yang paling unik ke reka bentuk anda.
4
Peribadikan membina kit jenama tersuai dengan logo, warna, dan fon yang mewakili anda. Campurkan mana -mana elemen grafik dari mana -mana templat seni saluran YouTube ke dalam reka bentuk anda. Simpan susun atur yang anda suka dan menjamin estetika anda bersinar setiap kali anda menerbitkan. Kongsi, Eksport, dan Terbitkan Muat naik terus ke YouTube dari aplikasi atau muat turun sebagai PNG, JPG, atau video. Projek anda-Auto-save supaya anda dapat menyelam kembali pada bila-bila masa untuk mengedit dan bermain.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Buat Seni Saluran YouTube Anda
cara membuat spanduk tiub anda yang mudah
bekerjasama dengan pasukan anda dalam masa nyata

Menjana salinan yang menarik untuk Banner YouTube

Inspirasi penonton sasaran anda dengan salinan AI yang menghubungkan. Salinan AI Generator yang Simplified menulis salinan iklan ringkas dan menarik untuk seni saluran YouTube anda dalam beberapa saat.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Adakah terdapat versi percuma yang Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan selamanya percuma, yang akan kekal bebas ... selamanya. Jika anda seorang agensi, freelancer, atau pasukan yang ingin menggunakan ciri -ciri penting kami, ini adalah rancangan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk yang tidak terhad, 1000+ fon, berjuta -juta foto dan ikon, beribu -ribu templat, penerbitan segera, dan penyimpanan 1GB.

Bagaimana harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $ 0 untuk individu dan $ 10 untuk pasukan. Harga kami didasarkan pada dua perkara: bilangan ahli pasukan dalam rancangan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan apa yang anda cari untuk membandingkan harga!

Mengapa saya harus beralih ke Ringkas?

Apa yang tidak dicintai! Kami adalah satu-satunya platform AI di dunia yang membolehkan anda merancang penjenamaan, membuat salinan, dan mengulas secara real-time dengan rakan sekerja dan pelanggan. Langganan kami dimaksudkan untuk manusia sebenar dengan bil sebenar untuk membayar, jadi kami telah membuat mudah sebagai yang berpatutan yang mungkin.

Bagaimana saya membuat ruang kerja baru?

Log masuk ke Simplified.com, klik pada ikon Workspace di sebelah logo mudah, buat ruang kerja baru, dan berikan nama. Kemudian anda boleh menambah ahli di sudut kanan atas dan taipkan e -mel ahli pasukan anda untuk menjemput mereka!

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Mula merancang seni saluran YouTubeBrowse Templates

Bersedia untuk memudahkan pemasaran anda?

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Terokai templat reka bentuk

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.