Ambil perhatian dengan pembuat lakaran kecil AI YouTube segera

Buat gambar kecil YouTube yang penonton tidak dapat membantu tetapi klik. Memudahkan penciptaan lakaran YouTube anda dengan template pembuat kecil AI yang cepat, mudah digunakan, percuma.

Menjana gambar kecil sekarang
Ambil perhatian dengan gambar kecil YouTube segera

Buat gambar kecil yang menakjubkan dengan pembuat kecil AI

Dengan pembuat kecil YouTube segera, anda boleh menjana gambar kecil yang menarik dengan AI untuk membantu video anda menonjol. Selepas menghasilkan gambar kecil, ia membolehkan anda menyesuaikan imej kecil anda yang menggabungkan penjenamaan anda, termasuk imej dan teks yang relevan, dan menggunakan warna dan reka bentuk perhatian. Sesuaikan Thumbnail YouTube anda untuk menjadi gambar kecil yang paling asli, mungkin. Ambil perhatian dengan template pembuat kecil YouTube segera.

Cara membuat gambar kecil YouTube yang Simplified:

1
Bermula dengan mendaftar untuk akaun yang Simplified dan menuju ke bahagian Generate dengan AI. Klik pada "AI YouTube Thumbnails Maker" untuk mengakses pembuat kecil YouTube kami yang kuat.
2
Pilih format Thumbnails YouTube anda dan berikan beberapa input teks yang berkaitan dengan video anda.
3
Klik pada "Menjana" untuk mendapatkan lakaran kecil yang dihasilkan secara visual yang menakjubkan. Fine-Tune Thumbnail anda dalam editor reka bentuk intuitif, menggunakan fungsi drag-and-drop dan sumber stok percuma.
4
Dengan AI Thumbnail Generator, anda juga boleh menanamkan keperibadian jenama anda ke dalam lakaran kecil dengan menambahkan logo anda, memilih warna jenama, dan memilih fon yang sejajar dengan identiti jenama anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Menjana gambar kecil sekarang
Buat gambar kecil YouTube yang Simplified
bekerjasama dengan pasukan anda dalam masa nyata

Sesuaikan gambar kecil YouTube anda seperti tidak pernah!

Ambil penjenamaan YouTube anda ke peringkat seterusnya dengan kuasa muktamad Generator Thumbnail YouTube kami. Cari dunia kemungkinan kreatif dan menyelaraskan gambar kecil anda dengan sempurna dengan kandungan unik anda. Sesuaikan teks dengan mudah, bereksperimen dengan pelbagai fon, dan mengakses pelbagai ciri penyuntingan yang memastikan lakaran kecil anda menonjol dari orang ramai. Dengan bantuan menulis AI, kerajinan menawan kapsyen yang melibatkan penonton anda dari awal. Memaksimumkan kehadiran YouTube anda dan menguatkan penjenamaan anda dengan penjana kecil AI inovatif kami.

Editor Reka Bentuk Ringkas

Reka Bentuk Dengan AI

Reka bentuk boleh menjadi seret, tetapi tidak dengan editor dipacu AI kami! Dengan kesederhanaan drag-and-drop dan ciri seperti GENERATIF FILL, Auto Focus, Text-to-Image dan AI Writer, anda boleh mencipta reka bentuk yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Jadi apa tunggu lagi? Mulakan reka bentuk hari ini!

Kuasai Jenama Anda

Penjenamaan boleh menjadi rumit, tetapi tidak dengan Brandkits! Dengan Brandkits, anda boleh menyatukan intipati jenama anda dengan hanya beberapa klik. Tambahkan logo, fon, aset anda dan sesuaikan salinan yang dijana AI agar sepadan dengan suara jenama anda. Jadi anda boleh fokus pada perkara yang anda lakukan yang terbaik: mencipta produk dan perkhidmatan yang menakjubkan.

Reka bentuk seperti pro.

Reka bentuk seperti seorang profesional walaupun anda baru bermula. Kumpulan ciri dan aset profesional editor kami akan membawa reka bentuk anda ke peringkat seterusnya. Dengan mod campuran, penapis, media stok percuma dan banyak lagi, anda boleh mencipta reka bentuk yang kelihatan profesional yang akan memukau pelanggan dan pelanggan anda.

Bekerjasama dalam Aliran

Mereka bentuk dengan pasukan boleh menjadi sukar, tetapi tidak dengan alatan kerjasama kami! Dengan Ciri Kerjasama Pasukan kami, anda boleh mengumpulkan maklum balas langsung daripada pelanggan dan ahli pasukan terus dalam editor. Jadi anda boleh kekal di halaman yang sama dan menggerakkan projek ke hadapan dengan cepat

Lakukan lebih banyak, ketahui lebih lanjut dengan mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apakah saiz yang sempurna untuk gambar kecil YouTube?

Resolusi ideal lakaran kecil YouTube adalah 1280x720, dengan lebar minimum 640 piksel yang paling banyak digunakan dalam pemain YouTube dan pratonton.

Bolehkah saya membuat templat kecil youtube saya sendiri?

Untuk membuat pendaftaran kecil anda, di bawah reka bentuk klik pada Generate with AI, lawati pembuat kecil AI dan mula membuat templat kecil YouTube anda

Dalam resolusi apa yang boleh saya muat turun gambar kecil saya?

Pembuat gambar kecil AI YouTube yang Simplified menawarkan beberapa resolusi dan format fail (seperti PNG, JPEG, PDF, SVG, dan lain -lain), bergantung kepada keperluan anda, anda boleh memuat turun reka bentuk anda.

Adakah pembuat kecil yang Simplified percuma?

Ya! Kami mempunyai rancangan selamanya percuma, yang percuma selama -lamanya. Jika anda seorang agensi, freelancer, atau pasukan yang ingin menggunakan ciri premium kami, ini adalah pelan harga untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk yang tidak terhad, 1000+ fon, beribu -ribu templat dan ikon, penerbitan segera, dan penyimpanan.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
Menjana gambar kecil sekarangBrowse Templates

Memaksimumkan klik dengan pembuat kecil AI YouTube

Memaksimumkan kehadiran YouTube anda dan menguatkan penjenamaan anda dengan penjana kecil AI inovatif kami.

Cuba pembuat kecil ai

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.