Alternatif reka bentuk percuma terbaik

Simplified adalah editor foto dalam talian terbaik dan alat reka bentuk grafik. Edit foto, gunakan kesan, tambahkan penapis dan teks, tanaman, saiz gambar, atau keluarkan latar belakang pada imej dalam satu klik. Reka bentuk dengan templat, grafik, foto stok, dan video juga. Dapatkan reka bentuk grafik, salinan pemasaran AI, foto kepada pembuat video, kerjasama, dan penerbitan semua di satu tempat. Jimat masa dengan reka bentuk templat yang menakjubkan untuk logo jenama, jawatan sosial, reka bentuk untuk risalah, dan banyak lagi.

Reka bentuk vs DesignFeed
Reka bentuk alternatif

Alternatif Reka Bentuk Terbaik untuk Reka Bentuk Grafik

Simplified

Simplified ialah perisian reka bentuk grafik percuma keseluruhan terbaik yang akan membantu anda mereka bentuk, bekerjasama dan menerbitkan—semuanya di satu tempat.

Canva

Canva ialah alternatif alat reka bentuk grafik untuk membolehkan anda bermula dengan pembuat logo dalam talian dan pembuat poster dalam talian.

Adobe Spark

Adobe Spark membantu anda membuat tapak web ringkas, siaran sosial dan video animasi pendek.

Freepik

Freepik ialah alat reka bentuk yang membantu anda mencari vektor percuma, foto stok dan fail JPA.

Figma

Figma ialah perisian reka bentuk berbayar untuk penyuntingan grafik vektor dan reka bentuk UI/UX.

pixlr

Pixlr ialah alat penyunting foto percuma yang membantu anda mengedit foto, memilih daripada pelbagai penapis dan membuat kolaj.

Fotor

Fotor ialah alat suntingan foto percuma yang membantu anda mengedit foto, memilih daripada pelbagai jenis penapis dan membuat kolaj ringkas.

Photopea

Photopea ialah alat suntingan foto percuma yang membantu anda mengedit foto, memilih daripada pelbagai jenis penapis dan membuat kolaj ringkas.

Picmonkey

PicMonkey menyokong penyuntingan foto setiap hari, daripada memangkas, mengubah saiz dan semua pengeditan asas anda serta penapis dan tindanan.

Crello

Crello ialah alat reka bentuk grafik yang membantu anda membuat reka bentuk untuk risalah, reka bentuk logo dan banyak lagi menggunakan templat.

Visme

Visme ialah alat reka bentuk grafik yang membantu pengguna membuat graf, maklumat grafik dan pembentangan dalam talian.

Befunkey

Befunkey ialah alat suntingan foto percuma yang membantu anda mengedit foto, memilih daripada pelbagai jenis penapis dan membuat kolaj ringkas.

Snappa

Snappa iialah alat reka bentuk grafik dalam talian yang memfokuskan pada alat dan ciri reka bentuk asas untuk membantu anda membuat reka bentuk ringkas.

PicsArt

PicsArt ialah perisian penyuntingan foto pantas yang membantu anda menambah kesan foto, penapis foto dan membuat kolaj

Fotojet

FotoJet ialah perisian penyuntingan foto pantas yang membantu anda menambah kesan foto, penapis foto dan membuat kolaj

Creatopy

Creatopy ialah alat reka bentuk grafik dan pembuat logo yang membantu anda mereka bentuk iklan.

Inkscape

Inkscape ialah editor grafik vektor percuma yang membantu anda mengedit, mereka bentuk dan melukis vektor dari awal.

Photoscissors

Photoscissors ialah alat reka bentuk grafik percuma dengan satu kerja—mengalih keluar latar belakang foto menggunakan AI.

Desygner

Desygner membantu perniagaan mencipta kandungan reka bentuk grafik ringkas dengan templat profesional.

Designbold

Designbold ialah tol reka bentuk grafik percuma dengan antara muka yang mesra pengguna dengan Canva.

Pixelmator

Pixelmator Pro ialah penyunting imej dalam talian yang membolehkan anda mengedit, mengubah saiz, mengubah suai, membetulkan warna dan memangkas foto.

Picmaker

Picmaker ialah alat reka bentuk grafik dalam talian percuma yang membantu anda membuat reka bentuk untuk risalah, reka bentuk logo dan banyak lagi menggunakan templat percuma & berbayar.

Soalan Lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Apakah ciri yang disertakan dalam alat Reka Bentuk Grafik Ringkas?

Dalam setiap pelan Reka Bentuk Grafik Ringkas, anda boleh mengakses beribu-ribu templat percuma, reka bentuk & projek video tanpa had, berjuta-juta stok foto & video percuma dan pengalih keluar latar belakang percuma. Walau bagaimanapun, ciri tambahan seperti keupayaan untuk menambah kit jenama anda, memuat naik fon tersuai, menambah rakan usaha sama tetamu dan menggunakan Kalendar Media Sosial dan penerbit hanya tersedia untuk pelan berbayar. Selain itu, berdasarkan rancangan anda, kredit pengalih keluar latar belakang akan berbeza-beza. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua ciri yang disertakan dalam pelan tertentu dan memutuskan pelan yang terbaik untuk anda atau pasukan anda, lihat  perbandingan harga kami di !

Bolehkah saya menggunakan Pereka Grafik pada peranti mudah alih saya?

Ya! Anda boleh menggunakan Pereka Grafik Ringkas pada tablet atau sel anda melalui tapak mudah alih. Dengan semua fungsi yang sama seperti apl web, anda boleh membuat grafik untuk media sosial dengan mudah semasa dalam perjalanan. (Apl Ringkas sedang dalam perjalanan, jadi nantikan!)cccccccccc

Seberapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Tengok sendiri

Daftar, sertai komuniti, akses tutorial dan pusat bantuan anda - nikmatilah!

Bermula secara Percuma

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.