Cerapan Kedalaman untuk Mengembangkan Jenama Anda dengan Analitis Media Sosial

bg-home-simplified
Alat analisis media sosial dalam talian percuma

Terbitkan, Dengar dan Analisa Prestasi Kempen Anda

Berhubung dengan khalayak anda adalah kunci untuk mengembangkan perniagaan anda dalam talian. Alat analitis media sosial yang luar biasa dari Simplified membantu pencipta kandungan, agensi dan pemasar moden melihat perkara yang diklik dengan pengikut (secara literal). Hanya dalam satu klik, anda boleh melihat sehingga 12 metrik berbeza yang boleh meningkatkan kempen anda dan meningkatkan ROI anda.

Cara Menggunakan Analitis Media Sosial Simplified

1
Daripada Papan Pemuka anda pilih tab 'Kalendar' pada bar sisi kiri dan pilih 'Analitik'.
2
Pilih akaun yang anda mahu lihat dan klik menu lungsur di bahagian atas sebelah kanan untuk melaraskan metrik yang anda lihat.
3
Klik butang '+ Laporan Baharu' untuk memuat turun laporan analitis media sosial anda sebagai PDF atau PNG.
4
Lihat keputusan anda!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Analisis Catatan Anda
Buat kandungan yang sahih dengan alat analisis media sosial

Pengukuran Telus untuk Jenama yang Berkembang

Sebagai perniagaan moden, adalah penting untuk mencipta kandungan yang tulen dan konsisten yang bercakap kepada khalayak anda. Alat analitis media sosial kami yang mudah digunakan membantu anda menjangkau pengikut dengan yakin dan mendorong mereka ke tapak anda dengan grafik, kapsyen, video dan iklan yang menonjol. Jangan risau tentang rancangan kempen pemasaran jangka pendek atau panjang lagi apabila anda mempunyai analitis yang boleh dikongsi dan boleh diambil tindakan di hujung jari anda.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

FAQs Icon

Apakah metrik berbeza yang dianalisis oleh Ringkas?

Terdapat 12 jenis metrik yang boleh anda muat turun untuk akaun media sosial anda. Bermula daripada bilangan suka, klik dan tera, kepada reaksi peminat, penglibatan pengguna, mainan video dan banyak lagi. Leret metrik anda daripada menu lungsur di penjuru kanan sebelah atas halaman analitis, muat turun laporan untuk dikongsi dengan pihak berkepentingan dan jejak setiap akaun untuk setiap pelanggan.
FAQs Icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.
FAQs Icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan apa yang anda cari bandingkan harga !
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!
FAQs Icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Jejaki Kempen Pemasaran Anda—Jimatkan Masa dan Wang

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.