Kembangkan Khalayak Anda 10x Lebih Pantas dengan Penjadual Media Sosial

bg-home-simplified
inspire with Simplified free video maker

Penjadual Media Sosial Direka untuk Mendapatkan Anda Lebih Banyak Pengikut

Membina pengikut di TikTok dan Twitter, mereka bentuk suapan dan cerita pembunuh untuk Instagram, dan menulis iklan yang menarik untuk Facebook dan LinkedIn adalah tujuan Simplified dibuat. Penjadual media sosial kami membantu anda menulis kapsyen dengan AI, membuat grafik dan video yang luar biasa dengan templat buatan pereka, dan beratur beribu-ribu siaran daripada mana-mana peranti dalam sekelip mata.

Cara Menggunakan Penjadual Media Sosial Ringkas

1
Daripada Papan Pemuka anda pilih tab 'Media Sosial' di bar sisi kiri.
2
Sambungkan Instagram, Shopify, Twitter, LinkedIn, YouTube dan lebih banyak akaun media sosial anda.
3
Klik butang 'Siaran Baharu' dan pilih akaun media sosial yang ingin anda siarkan.
4
Tambahkan reka bentuk pra-dibuat atau bina dari awal, kemudian klik anak panah chevron di bawah 'Jadual' untuk membuat baris gilir siaran anda. Itu sahaja!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Sambungkan Semua Sosial Anda
write video descriptions with AI

Kembangkan Perniagaan Anda dengan Pemasaran dan Analitis yang Lancar

Kami telah memudahkan penjadual media sosial untuk agensi, perniagaan kecil dan pasukan pemasaran. Khalayak yang lebih besar dan lebih luas hanya dengan beberapa klik sahaja dengan hashtag dan petikan unik daripada Penulis AI, berjuta-juta grafik premium percuma dan kelulusan draf segera. Sebaik sahaja anda mula menyiarkan, anda boleh menjejaki kemajuan anda dengan laporan untuk menukar taktik pada bila-bila masa

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

FAQs Icon

Bolehkah Penjadual Media Sosial anda mendraf kandungan dalam bahasa lain?

Ya! Penulis AI kami membantu anda menulis kapsyen media sosial, iklan, blog, bio, dan apa sahaja yang anda boleh fikirkan dalam lebih daripada dua dozen bahasa. Daripada bahasa Sepanyol ke Sweden, dan Turki ke Hindi, kami telah menyediakan kandungan anda—apa jua cara anda mahu menyatakannya!
FAQs Icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.
FAQs Icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari  perbandingan harga.
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya, anda boleh turun taraf rancangan anda atau jeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kami polisi bayaran balik.

Kawalan Menyeluruh Semua Kandungan Anda, di Satu Tempat

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.