Tumbuh Perniagaan Anda dengan Penjadual Tiktok untuk jawatan dan cerita

Jadual sehingga 10,000 jawatan

Aplikasi desktop dan mudah alih

Kurangkan suapan tiktok anda

Petua & Trik Percuma

kalendar sosial yang Simplified

Power Up Your Tiktok Prestasi dengan Penjadual Tiktok kami

Retak kod ke kejayaan Tiktok dengan penjadual Tiktok yang mengubah permainan kami. Rancang, menjadualkan, dan menerbitkan kandungan yang menarik dengan lancar pada saat yang sempurna. Buka kunci pandangan yang tidak ternilai dan prestasi trek dengan analisis lanjutan. Tinggal satu langkah di hadapan persaingan dengan platform intuitif kami yang dibuat khusus untuk pencipta Tiktok. Ignite Triumph Tiktok anda sekarang!

Cara membuat video Tiktok Time

1
Pada perancang kalendar, klik pada ikon atau jawatan baru di sudut kanan atas.
2
Pilih Tiktok.
3
Tambahkan projek anda dari perpustakaan media atau reka bentuk dari kalendar.
4
Klik anak panah Chevron dalam jadual dan pilih tarikh dan masa yang anda mahu siaran anda muncul (atau) hanya tambahkannya ke barisan anda!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula menggunakan kalendar sosial
Penerbit Pos Media Sosial

Tulis perhatian menarik kandungan dengan penulis salin AI

Pemasaran hanya menjadi lebih mudah dengan petikan media sosial, blurbs, dan hashtags copywriter AI kami yang dihasilkan dalam beberapa saat. Menonjolkan dengan kandungan bertulis yang boleh dikongsi yang meningkatkan klik dan pengikut pengikut. Biarkan AI membuat hashtags popular yang membantu anda mencapai penonton yang lebih besar dan lebih luas. Pergi virus dan hancurkan internet dengan kapsyen dan hashtags yang menemui anda penonton yang betul dalam masa yang kurang.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apakah penerbitan automatik?

Untuk menerbitkan secara automatik untuk menjadualkan jawatan media sosial supaya ia hidup di [template] pada tarikh dan masa akan datang. Sebagai contoh, mungkin anda ingin menjadualkan jawatan percutian atau kisah tonggak yang berminggu -minggu - dengan mudah anda boleh menetapkan tarikh dan masa yang tepat pos anda berjalan secara langsung (iaitu 31 Disember jam 2:00 petang). Tetapkannya dan biarkan ia - kami telah mendapat anda dilindungi!

Adakah terdapat versi percuma yang Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan selamanya percuma, yang akan kekal bebas ... selamanya. Jika anda seorang agensi, freelancer, atau pasukan yang ingin menggunakan ciri -ciri penting kami, ini adalah rancangan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk yang tidak terhad, 1000+ fon, berjuta -juta foto dan ikon, beribu -ribu templat, penerbitan segera, dan penyimpanan 1GB.

Bagaimana harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $ 0 untuk individu dan $ 30 untuk pasukan. Harga kami didasarkan pada dua perkara: bilangan ahli pasukan dalam rancangan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan apa yang anda cari untuk membandingkan harga.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Berbual dengan kami dalam aplikasinya atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan kembali kepada anda dalam masa 24 jam. Kami suka mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik .

Memudahkan media sosial dengan jawatan tiktok automatik

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

bg-home-simplified