Alih Keluar Latar Belakang Yang Tidak Diingini daripada imej dengan Pembuang Latar Belakang

Pembuang Latar Belakang Dalam Talian Percuma

Bekerjasama dalam Masa Nyata

Berjuta-juta Gambar Stok

Editor Imej Tanpa Kod

Alih Keluar Latar Belakang Sekarang

Tiada kad kredit diperlukan

Cipta Reka Bentuk Unik dengan Pembuang Latar Belakang Foto

Buat latar belakang lutsinar dengan mudah dengan pengalih keluar latar belakang satu klik Simplified. Muat naik foto jenama atau pilih daripada berjuta-juta foto stok percuma untuk diedit dengan alat reka bentuk profesional kami yang ringkas.

Cara Menggunakan Alat Pembuang Latar Belakang

1
Buka projek dan tambahkan imej daripada desktop anda, Google Drive atau pilih salah satu foto stok Simplified untuk ditambahkan pada papan seni anda.
2
Klik ikon 'Alih Keluar Latar Belakang' pada bar alat di atas papan seni anda.
3
Tambahkan penapis, ikon, pelekat, video, GIF, kecerunan dan banyak lagi untuk melengkapkan reka bentuk anda.
4
Pilih butang 'Eksport' dan pilih untuk mengeksport sebagai 'PNG' dan togol suis 'Latar Belakang Telus' untuk memuat turun ciptaan anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.

Edit Imej Seperti Pro dengan Mudah

Cipta imej gred profesional untuk penyenaraian produk, media sosial, tapak web, surat berita, brosur, buku dan banyak lagi dengan pengalih keluar latar belakang ajaib kami. Tambahkan latar belakang yang berbeza atau tambah grafik dan komponen, ubah saiz, animasikan dan tambah penapis dengan studio seni digital percuma kami.

Reka Bentuk untuk Perniagaan Anda dalam Beberapa Saat

Perkasakan diri anda dan pasukan anda untuk mencipta reka bentuk yang menukar pengikut kepada pelanggan! Akses berjuta-juta imej dan video stok, tambahkan beribu-ribu fon dan penapis pada reka bentuk dan bekerjasama dengan ahli pasukan dalam masa nyata untuk memuktamadkan kerja anda. Mula dan selesaikan pengeditan imej dengan pantas dan terbitkan terus ke sosial daripada apl. Ia semudah seret, lepas, selesai!

simplified Design tools for Your Business

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Mengapa saya memerlukan latar belakang yang telus?

Imej dengan latar belakang yang dialih keluar sangat bagus untuk logo, grafik anugerah dan banyak lagi. Apabila foto mempunyai latar belakang lutsinar, anda boleh meletakkannya di atas sebarang warna dan ia tidak akan menjejaskan subjek utama foto anda yang anda simpan sama. Ia menjadikan foto dan logo anda serba boleh untuk sebarang penggunaan dalam talian atau cetakan!
faqs icon

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!
faqs icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari. Awak boleh bandingkan mereka di sini!
faqs icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Satu-satunya Alat Pembuang Latar Belakang yang Anda Perlukan

Jimat masa dan wang dengan editor imej percuma. Reka Bentuk Lebih Pantas dengan Mudah

Dapatkan Pembuang Latar Belakang secara Percuma

Tiada kad kredit diperlukan

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

michele rose

Michele Ross

Mudah digunakan & penulis AI berkualiti secara konsisten!

Walaupun Simplified mempunyai banyak ciri lain selain penulis AInya yang saya harap dapat meneroka pada masa hadapan, sebagai pemilik berbilang tapak web kesihatan, saya suka cara ia mengendalikan penulisan kandungan teknikal dan kesihatan dengan mudah. Walaupun tapak lain mengeluarkan kandungan yang tidak begitu masuk akal, mungkin mempunyai nada kasar, atau sebenarnya mengandungi maklumat yang salah, Simplified sentiasa profesional dalam nada dan tepat.

jonathan

Jonathan Polese

Penulisan AI yang koheren yang mengejutkan

Apabila menulis cerita kanak-kanak pendek Dipermudahkan adalah koheren yang menghairankan apabila ia berkaitan dengan struktur ayat dan cerita mempunyai aliran sebenar. Saya tidak akan tahu ia tidak ditulis oleh orang yang sebenar.

jalissa durham

Jalissa Durham

Penulisan berkualiti tinggi!

Okey pertama sekali, aplikasi ini hebat! Ia adalah cara terbaik untuk menjimatkan masa dengan membuat sumbang saran atau membantu anda mula menulis keseluruhan blog. Saya telah menggunakan idea tajuk blog, outine dan pengenalan menggunakan aplikasi ini. 5/5

kavindu

Kavindu Kanishka

Ini adalah penulis AI terbaik yang saya tidak pernah gunakan sebelum ini,

Saya sangat suka penulis kandungan AI, saya tidak pernah menggunakan alat seperti ini sebelum ini

Morghan

Morghan Countryman

Program AI Terbaik yang Saya Temui Setakat Ini

Simplified ialah salah satu daripada banyak alatan AI yang telah saya cuba dan merupakan kegemaran saya setakat ini. Saya menghargai alat tulis semula (ia adalah yang paling saya gunakan). Kadang-kadang saya tidak dapat menyatukan fikiran saya, tetapi alat ini menyusun dan membersihkan fikiran itu dengan sempurna untuk saya. Saya boleh bergantung padanya untuk memberikan saya salinan penulisan semula profesional dan bersih yang telah saya gunakan untuk mengemas kini resume saya. Ini hanyalah salah satu daripada beberapa perkara yang dilakukannya selain daripada dapat meneruskan penulisan anda atau (pun intended) memudahkannya.

Shaliena

Shaliena Lee

Semua Orang Harus Menggunakan Simplified.com!

Penulis AI adalah hebat; anda tidak boleh salah. Ia melakukan tugas dengan hebat untuk blog, kandungan media sosial atau penerangan produk. Kandungannya tidak pernah didramatkan terlalu banyak, dan ia tidak berbunyi seperti komputer yang menulisnya sama sekali.

sharnia

sharnia phillips

Penjana penulis Ai yang pantas dan mudah digunakan

Ia sangat membantu kerana ia mempunyai pelbagai pilihan untuk anda memutuskan sebab anda ingin menyampaikan maklumat anda. Ia sangat kompetitif dengan perisian penulis Ai yang lain!

Heather

Heather Evans

Kawan Baik Baru Saya, maaf Sara

Hakikat bahawa penulis AI sangat bijak. Tidak pernah menerima laporan mengarut seperti yang saya miliki dengan platform yang serupa. Ini menjadikannya bernilai setiap sen terakhir.

ayush-pandey

David Kurtz

Saya sangat gembira saya menemui Simplified

Saya sentiasa lebih baik dalam menyatakan sesuatu secara lisan daripada melalui perkataan bertulis tetapi dengan dipermudahkan saya dapat menjana teks yang memberi saya rangka kerja untuk mengembangkan dan menyampaikan mesej saya. Dipermudahkan telah memberi saya peluang untuk menghasilkan lebih banyak kandungan pada kadar yang lebih pantas.

ayush-pandey

Kamika Morris

Perkara Terbaik Yang Pernah Saya Temui

Saya suka dapat bantuan yang hebat dengan penulisan salinan saya. Sebagai pemilik perniagaan dan hanya 1 pasukan, ini telah menjadikan perniagaan saya dapat berjalan dengan lebih lancar. Penciptaan kandungan saya untuk perniagaan saya adalah lebih mudah

deb

Deb Purkiss

Mampu milik tetapi sangat baik

Saya telah mencari penulis AI yang mudah digunakan yang tidak merugikan wang dan Mudah kan?
Antara muka mudah digunakan dan hasilnya hampir sempurna.

ishan

Ishan Shukla

Platform Terbaik untuk Penulis

Saya telah mencuba ramai pembantu penulis Ai tetapi tiada seorang pun daripada mereka yang sebaik ini.

ahemad

Ahmed Mekaoucha

Penulis dan pembantu ai terbaik yang pernah saya lihat

Saya sangat malas untuk menulis salinan iklan dan kandungan produk, jadi ia membantu saya menulis tajuk dan penerangan produk, dan apabila ia berkaitan dengan iklan, ia membantu saya menulis salinan iklan saya.