Urus Semua Projek Reka Bentuk Anda di Satu Tempat

Folder tanpa had

Kerjasama Masa Nyata

Tiada Jemputan Diperlukan

Studio Reka Bentuk Tanpa Kod

Bekerja dengan Pasukan dalam Folder

Tiada kad kredit diperlukan

bg-home-simplified

Cari Projek dengan Pantas dengan Folder Kongsi

Cipta folder reka bentuk tanpa had untuk memastikan projek anda bergerak! Simpan, susun dan kemas kini aset serta-merta dan muat naik reka bentuk ke dalam folder boleh kongsi untuk akses mudah. Simpan semua kandungan anda di satu tempat dan bantu pasukan anda bekerja dengan lebih bijak dengan kerjasama dalam apl Simplified.

Cara Membuat Folder Baharu

1
Klik 'Library' pada bar alat sebelah kiri dan pilih 'Folder'.
2
Pilih 'Tambah Folder' untuk mencipta folder baharu.
3
Untuk menambah projek, pergi ke Papan Pemuka anda dan klik pada ikon ‘•••’ di penjuru kanan sebelah atas projek, klik ‘Alih ke Folder’ dan pilih folder yang anda mahu.
Dapatkan Folder Dalam Talian

Permudahkan Aliran Kerja Anda untuk Pasukan dan Pelanggan

Optimumkan aliran kerja dan cari reka bentuk dengan cepat menggunakan folder boleh kongsi. Sediakan folder mengikut tarikh, projek, jenis reka bentuk, pelanggan dan banyak lagi! Akses projek pada mana-mana peranti pada bila-bila masa, sambungkan Google Drive anda untuk grafik dikongsi dan tonton pasukan anda mengedit kandungan dalam masa nyata. Mulakan, selesaikan dan terbitkan reka bentuk yang diluluskan oleh pasukan anda daripada platform reka bentuk dalam talian yang terbaik.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Berapa banyak folder yang boleh saya buat dan kongsi?

Tiada had pada bilangan folder yang boleh anda buat untuk diri sendiri atau untuk ruang kerja kongsi. Sebaik sahaja ahli pasukan menjadi sebahagian daripada ruang kerja, mereka mempunyai akses terbuka kepada semua folder dan boleh bekerjasama dengan anda dalam masa nyata untuk memuktamadkan reka bentuk, berkongsi idea dan menambah item pada folder.

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari perbandingan harga.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Cari dan Kongsi Folder dengan Mudah untuk Anda dan Pasukan Anda

Jimat masa dan wang dengan organisasi folder percuma!

Bermula dengan Mudah

Tiada kad kredit diperlukan

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ua thenation

ua thenation