Tambahkan teks sejuk untuk merancang dalam talian

Buat reka bentuk teks yang menakjubkan dalam talian

Beribu -ribu fon percuma dan kombinasi fon

Reka bentuk grafik No-Code

Percuma selamanya

bg-home-simplified

Tambahkan teks ke mana -mana foto dalam beberapa minit

Reka bentuk teks sejuk adalah klik, untuk segala -galanya dari meme hingga penjenamaan. Ekspresikan diri anda dan kongsi suara jenama anda dengan pelanggan anda dengan menambah fon tersuai ke foto dan reka bentuk. Pereka Grafik Percuma Simplified boleh membantu anda menambah fon, reka bentuk teks, emojis, ikon, pelekat, dan banyak lagi foto dan reka bentuk anda dalam satu klik. Ia semudah seret, drop, selesai!

Cari dan tambahkan teks ke foto dalam satu klik

1
Pilih dari beribu -ribu emojis untuk menambah foto anda, tanpa perlu menukar tab. Akses keseluruhan perpustakaan fon dan reka bentuk teks betul -betul di dalam aplikasinya.
2
Untuk menambah teks ke reka bentuk anda dalam talian, buka foto atau reka bentuk anda pada Simplified, klik teks pada bar alat kiri dan pilih dari beribu -ribu fon.
3
Semak imbas seluruh perpustakaan font kami sehingga anda dapati yang sempurna. Kemudian seret dan jatuhkan teks yang anda gemari ke dalam reka bentuk anda.
4
Ta-da! Itu mudah.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba alat reka bentuk

Seni perkataan dan banyak lagi

Teks yang kreatif, menarik dapat mengubah suasana foto dan reka bentuk anda dengan serta -merta. Sama ada anda pergi untuk jawatan Instagram yang menyeronokkan dan berwarna -warni atau sepanduk Twitter yang moden dan menarik, menambah teks kepada reka bentuk anda membolehkan anda berkomunikasi dengan pelanggan dengan jelas, sambil menavigasi bahasa visual Internet. Tidak pasti di mana untuk bermula? Tidak risau! Semak ribuan templat profesional yang sudah termasuk kombinasi fon, emojis, pelekat, dan ikon, atau memuat naik fon anda sendiri dan mula merancang dari awal.

Semua yang anda perlukan untuk merancang seperti pro

Mudah membuat dan berkongsi imej yang berkesan, grafik sosial, atau reka bentuk animasi yang menonjol pada mana -mana saluran, mana -mana peranti dengan editor imej dalam talian percuma yang mudah. Alat yang berkuasa ini membantu anda memulakan dan menyelesaikan reka bentuk dalam beberapa saat. Memperkasakan diri anda dan pasukan anda untuk membuat kandungan yang ditukar dalam satu klik. Akses berjuta -juta imej stok premium dan komponen reka bentuk, serta beribu -ribu fon untuk menambah reka bentuk anda. Anda tidak akan perlu menggunakan pelbagai alat lagi! Ia semudah seret, jatuh, dilakukan.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau penulisan copywriting?

Jangan berpeluh, kami telah dilindungi! Dengan beratus -ratus templat reka bentuk yang disesuaikan dan juga foto, video, dan aset grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh memberi makan AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau laman web yang anda suka, dan ia akan mempunyai salinan satu-of-jenis yang sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Apakah ciri yang disertakan dalam alat Reka Bentuk Grafik Ringkas?

Dalam setiap pelan Reka Bentuk Grafik Ringkas, anda boleh mengakses beribu-ribu templat percuma, reka bentuk & projek video tanpa had, berjuta-juta stok foto & video percuma dan pengalih keluar latar belakang percuma. Walau bagaimanapun, ciri tambahan seperti keupayaan untuk menambah kit jenama anda, memuat naik fon tersuai, menambah rakan usaha sama tetamu dan menggunakan Kalendar Media Sosial dan penerbit hanya tersedia untuk pelan berbayar. Selain itu, berdasarkan rancangan anda, kredit pengalih keluar latar belakang akan berbeza-beza. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua ciri yang disertakan dalam pelan tertentu dan memutuskan pelan yang terbaik untuk anda atau pasukan anda, lihat  perbandingan harga kami di !

Bolehkah saya menggunakan Pereka Grafik pada peranti mudah alih saya?

Ya! Anda boleh menggunakan Pereka Grafik Ringkas pada tablet atau sel anda melalui tapak mudah alih. Dengan semua fungsi yang sama seperti apl web, anda boleh membuat grafik untuk media sosial dengan mudah semasa dalam perjalanan. (Apl Ringkas sedang dalam perjalanan, jadi nantikan!)

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Seberapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Mengakses visual satu-of-a-kind dalam beberapa saat

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.