Reka bentuk halaman sampul majalah yang indah adalah klik jauh

Pembuat penutup majalah percuma

Majalah Drag-and-Drop meliputi

Idea Layout Cover Majalah

Templat penutup majalah tersuai

bg-home-simplified

Buat reka bentuk penutup majalah tersuai dalam beberapa saat

Anda telah merancang majalah yang menakjubkan untuk penonton yang ghairah, dan pembuat penutup majalah Simplified di sini untuk memastikan majalah anda dijual! Reka bentuk penutup majalah Custom menjadikan penerbitan anda menonjol kepada pembaca yang berpotensi. Susun atur penutup majalah memberitahu pembaca apa majalah anda mengenai gambar, ilustrasi, dan fon yang bersemangat. Buat seni penutup yang berbeza melalui warna, warna, fon bergaya, imej yang menarik, pelekat, ikon, dan ilustrasi yang menetapkan mood. Reka bentuk majalah anda sendiri boleh mengedit berulang kali untuk penerbitan setiap bulan. Tiada kemahiran reka bentuk yang diperlukan! Hanya seret, jatuhkan, dan selesai!

Cara Crerate Majalah meliputi halaman dengan Simplified

1
Buka projek reka bentuk dan tambahkan imej ke templat anda dari folder 'media' atau 'aset'.
2
Pilih imej yang anda mahu dan klik ikon 'Guna Penapis' pada bar alat di atas papan artom anda.
3
Pilih penapis, kemudian tatal ke bawah menu untuk menyesuaikan kecerahan, kontras, huerotasi, dan ketepuan.
4
Klik 'Reset Filter' untuk menetapkan pelarasan kembali ke neutral.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba perisian reka bentuk percuma kami

Idea susun atur majalah yang berdiri ujian masa

Pembuat penutup majalah Simplified membolehkan kedua-dua pemula dan reka bentuk pro dengan kemudahan alat satu klik Magic. Jutaan foto premium percuma kami, beribu -ribu fon, GIF, pelekat, dan lebih banyak membawa kepada kemungkinan artistik yang tidak berkesudahan. Animasi reka bentuk anda untuk media sosial yang membiarkan unsur -unsur anda memudar masuk atau keluar, zum, pan, dan lebih daripada sedozen pilihan animasi lain. Sambungkan ke pemacu Google anda atau muat naik imej anda secara langsung untuk selesai dalam beberapa minit. Hanya buka projek baru anda dan klik pada aset saya di bar alat sebelah kiri untuk memuat naik elemen anda sendiri. Sapukan penapis, ubah saiz sebarang komponen, dan sesuaikan susun atur sebanyak yang anda suka. Semua autosaves kerja anda, jadi anda mendapat lebih banyak kerja yang dilakukan dalam masa yang kurang.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau penulisan copywriting?

Jangan berpeluh, kami telah dilindungi! Dengan beratus -ratus templat reka bentuk yang disesuaikan dan juga foto, video, dan aset grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh memberi makan AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau laman web yang anda suka, dan ia akan mempunyai salinan satu-of-jenis yang sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Apakah ciri yang disertakan dalam alat Reka Bentuk Grafik Ringkas?

Dalam setiap pelan Reka Bentuk Grafik Ringkas, anda boleh mengakses beribu-ribu templat percuma, reka bentuk & projek video tanpa had, berjuta-juta stok foto & video percuma dan pengalih keluar latar belakang percuma. Walau bagaimanapun, ciri tambahan seperti keupayaan untuk menambah kit jenama anda, memuat naik fon tersuai, menambah rakan usaha sama tetamu dan menggunakan Kalendar Media Sosial dan penerbit hanya tersedia untuk pelan berbayar. Selain itu, berdasarkan rancangan anda, kredit pengalih keluar latar belakang akan berbeza-beza. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua ciri yang disertakan dalam pelan tertentu dan memutuskan pelan yang terbaik untuk anda atau pasukan anda, lihat perbandingan hargakami di !

Bolehkah saya menggunakan Pereka Grafik pada peranti mudah alih saya?

Ya! Anda boleh menggunakan Pereka Grafik Ringkas pada tablet atau sel anda melalui tapak mudah alih. Dengan semua fungsi yang sama seperti apl web, anda boleh membuat grafik untuk media sosial dengan mudah semasa dalam perjalanan. (Apl Ringkas sedang dalam perjalanan, jadi nantikan!)

Seberapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Buat gambar atau video yang indah dengan kecerunan warna dalam beberapa saat

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.