Simplified [percuma selama -lamanya] vs Viddyoze [$ 1164/yr]

Platform video semua-dalam-satu

Kerjasama pasukan masa nyata

Perancang Media Sosial Dalam Aplikasi

Premium selamanya atau dibayar percuma

Aliran kerja yang sangat lancar dengan kosistan

feature icon

Buat, sesuaikan, dan ubah saiz video ke mana -mana platform

Pilih dari beratus-ratus premium, templat yang disesuaikan untuk membuat video jenama yang unik. Apabila video anda selesai, saiz semula dengan serta -merta untuk setiap platform dengan mengklik butang saiz semula sihir.

feature icon

Ciri penyuntingan video untuk semua keperluan anda

Terokai buatan pereka, templat premium dan pilih dari berjuta-juta video stok bebas air. Tambah dan menghidupkan unsur -unsur untuk video yang lebih menarik.

feature icon

Memberi inspirasi kepada pengikut dengan video yang menonjol

Peribadikannya dengan ikon, ilustrasi, dan elemen yang indah. Tambah sentuhan penamat dengan soundtrack sempurna dari trek audio stok kami.

Simplified adalah alternatif terbaik untuk viddyoze

Cubaan percuma

Percuma Selamanya

Tidak

Harga bermula dengan

$12/bulan

$ 97/bulan

1 Klik animasi

svg icon

Kualiti video

1080p

Tidak

Tempoh video

1 min panjang eksport

Tidak

Tera Air Percuma

svg icon

Perpustakaan audio

Pustaka Audio Premium

Tidak

Ucapan kepada teks

svg icon

Panjang sarikata

Sari kata automatik 30 min

Ya

Format eksport sari kata

Txt

Tidak

Sari kata

svg icon

Terjemahan sari kata

Tidak

Pratetap jenama

1

svg icon

Pratetap

svg icon
Bermula secara percuma

Tiada kad kredit diperlukan

Buat dan edit video untuk mana -mana platform dalam talian

Tingkatkan pemasaran anda dengan alat editor video satu klik Magic. Mula dan selesaikan video untuk gulungan dan cerita Instagram, YouTube, Tiktok, iklan dan jawatan dalam beberapa minit. Video pratonton, templat video klon, membuat peralihan, dan eksport sebagai MP4 dan GIF. Perpustakaan premium kami mempunyai berjuta -juta video, GIF, grafik, dan objek yang anda boleh menghidupkan, mengubah saiz, dan penapis dalam apa cara sekalipun, bila -bila masa!

Penyuntingan video tanpa usaha

Bekerjasama di Warp Speed

Cipta aliran kerja kelulusan yang lancar dengan kerjasama pasukan masa nyata! Permodenkan strategi pemasaran anda pada satu platform yang membolehkan anda menyertai berbilang ruang kerja, mengedit dengan pelanggan dan rakan sekerja, menetapkan peranan dan kebenaran, mengulas dan menandakan nama serta berkongsi pautan global. Jimat 1 jam setiap hari dengan alat kreatif pantas yang sama sekali tidak memerlukan keluk pembelajaran!

Bekerjasama Pada Simplified

Kongsi Jenama Anda Di Mana-mana dalam Satu Klik

Urus berbilang akaun dan jadualkan sehingga 10,000 siaran apabila anda menyepadukan platform media sosial anda dengan Simplified. Pautkan Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter anda dan banyak lagi kepada satu apl reka bentuk yang membantu anda menyiarkan kandungan berjenama yang konsisten dalam sekelip mata. Mereka bentuk, menulis dan menerbitkan siaran berprestasi tinggi secara automatik dan berinteraksi dengan pengikut tanpa meninggalkan apl!

Menyampaikan Kandungan Konsisten

Susun Folder, Kit Jenama dan Projek

Asingkan dan atur pelanggan dan projek dengan mencipta folder boleh kongsi dan ruang kerja yang berbeza untuk setiap satu. Muat naik kit jenama unik anda sendiri ke Simplified atau buat aset jenama baharu dengan alatan reka bentuk mesra pemula tanpa kod. Tambahkan logo dan palet warna perniagaan anda untuk mengekalkan reka bentuk pada jenama pada setiap masa. Reka bentuk dan salin aplikasi AI kami memudahkan semua aliran kerja harian anda!

Kembangkan Perniagaan Anda Dalam Talian

Soalan Lazim

Mengapa saya perlu bertukar kepada Simplified?

Kami adalah satu-satunya platform AI reka bentuk dan penyalinan di dunia yang membolehkan anda mereka bentuk penjenamaan, menjana penulisan salinan AI dan bekerjasama dalam masa nyata dengan rakan sekerja dan pelanggan. Langganan kami bertujuan untuk manusia sebenar yang mempunyai bil sebenar untuk membayar, jadi kami telah menjadikan Ringkas semudah (dan berpatutan) yang mungkin.

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman dalam reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta aset foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh menyuap AI kami apa-apa perkataan, frasa, atau malah tapak web yang anda gemari, dan ia akan mempunyai salinan satu jenis sedia untuk anda dalam beberapa saat!

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini ialah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto dan ikon, beribu-ribu templat, penerbitan segera dan storan 1GB.

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perbandingan harga yang anda cari.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Mula menggunakan Video terbaik dalam Pasaran.

Sertai pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang sudah membina jenama mereka di Simplified.

Bermula dengan Mudah

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

DIPERMUDAHKAN Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penjelasan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. DIPERMUDAHKAN kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ua thenation

ua thenation

Pengalaman menggunakan penjana kandungan ai dipermudahkan dan pencipta video

Kesederhanaan penjana kandungan, yang membantu dalam penjana kandungan. Anda boleh menjana dan menyalin atau menambah hanya apa yang anda apa pada dokumen. Kedua, penciptaan video adalah mesra pengguna dan fleksibel, anda boleh melaraskan mana-mana gambar atau video dan saiz vektor. Bantuan cepat dalam membuat sebut harga.

aman

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya
*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang
*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga
*Ciri kerjasama pasukan
*Simpan ciri komponen anda
*Video editor sehingga 5 minit
*Sepadukan dengan Perpustakaan Foto seperti Pixabay dan sebagainya

cherry

Cherry Lyn Pablo

Dipermudahkan menjadikannya mudah.

Saya suka grafik, penyuntingan video dan AI

shivi

Shivi Jalota

Produk yang hebat. Membuat video tidak pernah semudah itu
camilla

Camilla Cannarsa she/her

Semuanya di satu tempat!

Saya suka:

- Penulis AI
- Pencipta video
- Mempunyai segala-galanya yang berguna untuk mencipta kandungan dalam satu papan pemuka
- harga: sempurna!

lovely

Lovely Khatun

Ciptaan video kelihatan hebat

Simplified menggantikan semua alatan penciptaan kandungan lain dengan ciri menariknya, tetapi penciptaan video kelihatan menyeronokkan dengan Simplified. Terdapat banyak templat yang boleh anda gunakan untuk mencipta pelbagai jenis kandungan video. Saya menemui semua ciri biasa dalam Ringkas untuk membuat video untuk tapak web anda, media sosial atau sebarang kandungan lain.

Dipermudahkanmembenarkan memuat naik fon sendiri tetapi ingat fail fon hendaklah dalam format TTF atau OTF.

angus

Angus Peterson

AI Ringkas adalah Hebat. AI menjadikan penulisan mudah dan ia adalah teman pencipta kandungan mana-mana

Ia menulis salinan profesional & menjimatkan masa. Kandungan dan pelbagai versi adalah on-point dan tepat. Saya menggunakan ini dengan alatan suara dan penyunting video. Produk pesaing membenarkan kandungan yang lebih rendah pada artikel, catatan blog, dsb.

stephen

Stephen Kelly

Dipermudahkan dikuasakan. Ia memberi saya semua yang saya perlukan untuk memasarkan syarikat saya di satu tempat.

Saya suka pembantu AI, alatan grafik dan alatan video. Agak mudah untuk mencipta bahan pasaran dengan cepat, sama ada video atau imej grafik.

ayush-pandey

David M.

Ciri-ciri video sangat mengagumkan. Apl ini sangat mudah untuk disepadukan dengan perniagaan kami kerana ia mudah digunakan seperti namanya, dipermudahkan.