Tetap aktif dengan Google Penjadual Pos Perniagaan saya untuk mencapai petunjuk lebih cepat

Kemas kini catatan GMB dengan cepat

Jadual dalam satu minit

Menyesuaikan catatan anda dengan mudah

Pengeposan pukal mudah

Penjadual Media Sosial

Bawa jenama anda ke peringkat seterusnya dengan Penjadual Profil Perniagaan Google saya

Automatikkan Profil Perniagaan Google Anda dengan Penjadual Pos Google My Business terbaik di web. Sesuaikan kandungan untuk siaran, acara, video, tawaran dan cerita, memuat naik imej, tulis penerangan, dan auto-post ke profil perniagaan Google dalam beberapa minit. Terus Terbitkan ke akaun sosial anda dari desktop atau telefon anda. Mengurus pelbagai akaun dan pelanggan sekaligus! Moden pemasaran dan skala anda dengan mudah!

Bagaimana untuk menjadualkan google perniagaan saya tepat pada masanya?

1
Pada perancang kalendar, klik pada ikon atau jawatan baru di sudut kanan atas.
2
Pilih Profil Perniagaan Google.
3
Tambahkan projek anda dari perpustakaan media atau reka bentuk dari kalendar.
4
Klik anak panah Chevron dalam jadual dan pilih tarikh dan masa yang anda mahu siaran anda muncul (atau) hanya tambahkannya ke barisan anda!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula menggunakan kalendar sosial
Sosial-media-skeduler

Peruntukan sumber yang cekap untuk perniagaan kecil dengan Google My Business Scheduler

Perniagaan kecil sering berjuang dengan sumber yang terhad. Penjadual Pos Google My My My direka bentuk dengan keperluan anda, membolehkan anda memaksimumkan peruntukan sumber. Luangkan masa dan usaha anda untuk aktiviti perniagaan teras sementara aplikasi kami menjaga kiriman perniagaan Google saya. Tinggal di hadapan pertandingan dengan tetap aktif dan relevan.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya menjadualkan jawatan untuk pelbagai profil perniagaan Google saya?

Ya, Penjadual Pos Google My My Business kami membolehkan anda menjadualkan jawatan untuk pelbagai profil, menjadikannya mudah untuk menguruskan semua profil pelanggan anda dari satu platform.

Adakah terdapat had bilangan jawatan yang boleh saya jadwalkan di Google Profil Perniagaan Saya?

Tidak, anda boleh menjadualkan seberapa banyak jawatan yang anda perlukan. Aplikasi kami menyediakan fleksibiliti dan membolehkan anda merancang dan menjadualkan jawatan mengikut keperluan anda.

Bolehkah saya menyesuaikan tarikh dan masa untuk setiap jawatan Google?

Ya, aplikasi kami menyediakan antara muka mesra pengguna di mana anda boleh menyesuaikan tarikh dan masa untuk setiap jawatan. Ini membolehkan anda mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas strategi penjadualan anda.

Bolehkah saya melihat pratonton jawatan saya yang dijadualkan sebelum diterbitkan?

Sudah tentu! Penjadual Pos Google My My Business kami menawarkan ciri pratonton, membolehkan anda menyemak dan mengedit catatan anda sebelum mereka pergi secara langsung. Ini memastikan bahawa kandungan anda memenuhi jangkaan anda dan sejajar dengan penjenamaan anda.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik .

Memudahkan media sosial dengan jawatan profil perniagaan Google automatik

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

bg-home-simplified