bg-home-simplified

Tulis kandungan bentuk panjang dengan AI

Permainan yang berubah-ubah penulis bentuk panjang

Terlibat, salinan AI yang menarik

Tulis kandungan bentuk panjang dalam beberapa saat

Pembantu Penulisan AI Percuma

Tulis dengan Simplified

Tiada kad kredit diperlukan

Buat salinan dalam beberapa minit

Tulis blog, artikel, dan buku dengan AI

Katakan selamat tinggal kepada blok penulis! Penulis kandungan panjang yang berkuasa AI yang Simplified dapat menghasilkan salinan baru, menarik untuk blog, artikel, esei, dan juga buku. Dapatkan copywriting AI yang kuat yang menulis dan terdengar seperti anda. Selain itu, dalam mod jangka panjang, AI kami menulis seperti yang anda lakukan dalam dokumen Word, jadi anda boleh membuat suntingan, menambah kandungan, atau memindahkan perenggan di sekitar dalam masa nyata. Pastikan aliran penulisan anda pergi dan dapatkan dari draf untuk dilakukan dalam beberapa minit.

Cara membuat kandungan jangka panjang dengan AI

1
Ia Simplified, betul -betul! Mulakan dengan penulis panjang yang Simplified, selesaikan prompt, dan tonton kandungan AI yang bijak, berjenama dengan hanya nada dan suara yang betul.
2
Prompt input adalah satu -satunya tulisan yang perlu anda selesaikan.
3
Ini adalah penerangan Simplified mengenai topik yang ingin anda tulis dan nada yang anda perlukan dalam (lucu, cerdas, maklumat, profesional).
4
Itu sahaja!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Mula menulis kandungan bentuk panjang
Salinan Pemasaran 4-P

Perancangan kandungan yang lebih Simplified, untuk anda dan pasukan anda

Kadang -kadang melakukan kurang lebih banyak, dan Pembantu Penulisan AI yang Simplified membantu anda melakukan jumlah yang tepat. Seketika mengatur kandungan anda dalam folder dan dokumen yang boleh anda kongsi dan bekerjasama dengan pasukan anda. Perlukan lebih banyak organisasi? Tukar antara pelbagai folder untuk memisahkan kerja untuk pasukan dan pelanggan yang berbeza. Apabila perlu, simpan kandungan secara peribadi dengan tetapan perkongsian lanjutan. Nikmati aliran kerja penciptaan kandungan semua-dalam-satu untuk memastikan pasukan anda bergerak.

Cuba templat AI kami

Campurkan dan padankan kemahiran menulis semula dalam dokumen yang sama

Akses semua kuasa 30+ kemahiran copywriting Simplified dalam satu dokumen. Tukar antara alat seperti Alat Pengenalan Blog atau AI Section Completer untuk membina kandungan yang disesuaikan dengan cepat. Sekiranya anda sudah menyusun kandungan, penulisan ayat AI yang Simplified dapat menyegarkannya untuk anda. Perlu mengatakan perkara yang sama, tetapi lebih lucu? Gunakan penulis kandungan yang Simplified untuk menukar nada tulisan anda! Sama ada anda menulis pernyataan peribadi, esei, artikel, atau buku, ada kemahiran penulisan AI untuk menulisnya untuk anda.

Mula menulis kandungan bentuk panjang

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Di mana di laman web anda boleh mengakses penulis kandungan AI yang panjang?

betul! Apabila anda log masuk ke laman web Percuma Simplified (anda mendengar yang betul ... percuma), pergi ke pembantu AI, dan klik penulis bentuk panjang.

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Ringkas untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Bolehkah saya menggunakan penulis AI dengan akaun percuma?

Ya! Penulis kandungan AI Simplified tersedia untuk semua pengguna kami, percuma dan berbayar. Walau bagaimanapun, pengguna percuma adalah terhad dalam jumlah salinan yang mereka boleh hasilkan setiap bulan. Dengan akaun percuma, anda hanya boleh menjana 1000 perkataan sebulan. Akaun berbayar boleh menjana antara 20,000 hingga 50,000 perkataan–dan perkataan tanpa had dengan pelan 'Pertumbuhan' kami. Semak semua pelan harga kami di sini.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami, klik di sini .

Dapatkan penulisan yang lebih baik, lebih cepat

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

ayush-pandey

Ife'kaTerry

Ahad

perisian yang hebat

Saya gembira pada hari saya menemui tapak web/perisian ini. Seperti namanya, ia menjadikan proses mencipta kandungan untuk penerbitan sangat mudah.

ayush-pandey

kaysarkobir

Sabtu

Luangkan lebih banyak masa untuk anda dan perniagaan anda

AI yang dipermudahkan telah menjadi pengubah permainan untuk saya. Ia telah menjimatkan masa dan usaha saya dalam mencipta reka bentuk baharu, kandungan unik dan berkualiti tinggi. Saya menggunakan berjuta-juta foto, templat video, penjana hashtag dan banyak lagi untuk blog/agensi saya.

ayush-pandey

Amanda Weston

Khamis

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Administrator in Alternative Medicine

Rabu

perkhidmatan penulisan kandungan yang hebat

Kandungan yang ditulis oleh simplified.app adalah yang terbaik dan kadangkala kandungan yang dijana oleh aplikasi kelihatan seperti ia telah ditulis oleh manusia ia adalah perisian pintar.

ayush-pandey

Damon Chen

Ahad

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya!

ayush-pandey

Hoang Phan

Jumaat

Dipermudahkan ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Rowena Wiseman

Khamis

AI yang sangat baik untuk copywriting

Mod copywriting bentuk panjang sangat baik. Lebih mudah digunakan berbanding Jarvis Ai. Dan ia jauh lebih berpatutan. Perintah mudah, anda hanya klik kanan dan pergi tulis bahagian atau teruskan.

ayush-pandey

Jon Wilton

Selasa

Bilangan alat yang luar biasa di satu tempat! Satu platform untuk semua keperluan anda.

Benar-benar berkuasa dan intuitif. Kami kagum melihat berapa banyak alat ini dibungkus di bawah tudung. Lebih intuitif untuk digunakan daripada banyak produk serupa seperti Spark dan Canva.

ayush-pandey

Inam Khan

Sabtu

Penulis AI Terbaik

Penulis AI Terbaik yang saya temui, tulisan yang sangat mudah, sangat pantas dan hebat yang membuatkan pelanggan atau pelanggan anda suka. sangat membantu dan menakjubkan.

ayush-pandey

Navaneeth Madugula

Jumaat

Alat Cemerlang untuk Reka Bentuk Penerbitan Media Digital dan Penulisan Kandungan AI

Mesra Pengguna
* Penulisan kandungan AI
* Reka dan terbitkan kandungan di media sosial serta-merta
* Beribu-ribu Imej percuma dan templat reka bentuk tersedia untuk sedia untuk digunakan
* Dipermudahkan dengan cemerlang

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Rabu

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

Wihanga Kumara

Isnin

SIMPLIFIED ADALAH DALAM LIGA SECARA SENDIRI

Tiada masa untuk menguasai photoshop, premiere pro untuk penciptaan kandungan anda? Bosan menggunakan perisian seperti Canva dengan ciri terhad yang sama lama? Perlukan perisian yang mudah digunakan untuk menukar pemikiran kreatif anda kepada kandungan yang hebat? SIMPLIFIED adalah jawab.

Lihat lagi