Penjadual Pos LinkedIn percuma

Jadualkan jawatan

Menjejaki pengikut

Mengukur pertunangan

Meningkatkan kehadiran

kalendar sosial yang Simplified

Mengekalkan konsistensi dengan Penjadual Pos LinkedIn

Adakah anda berjuang untuk menghantar secara konsisten di halaman LinkedIn anda? Jangan biarkan jadual yang sibuk menahan anda daripada mengembangkan penonton dan pertunangan anda. Alat penjadualan LinkedIn kami membolehkan anda merancang jawatan anda terlebih dahulu, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada bahagian lain perniagaan anda.

Cara menjadualkan jawatan di LinkedIn:

1
Akses bahagian penerbitan: Kepala ke bahagian penerbitan di papan pemuka media sosial anda.
2
Pilih Profil: Pilih profil LinkedIn atau profil halaman syarikat anda.
3
Tambah Kandungan: Tambahkan media yang anda inginkan dari perpustakaan atau reka bentuknya secara langsung pada kalendar.
4
Jadual dengan mudah: Klik pilihan Jadual, dan dengan mudah memilih tarikh dan masa untuk siaran anda muncul atau tambahkannya ke barisan anda untuk penjadualan automatik.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Cuba LinkedIn Post Scheduler
Penerbit Pos Media Sosial

Kembangkan khalayak dan pertunangan anda dengan jawatan LinkedIn yang dioptimumkan

Ia boleh menjadi sukar untuk menonjol di LinkedIn, tetapi Penjadual Pos LinkedIn kami memberi anda kelebihan. Dengan alat kami, anda boleh menjejaki pertumbuhan anda, mengukur penglibatan anda, dan membuat keputusan yang didorong oleh data mengenai strategi LinkedIn anda. Bina penonton anda, terlibat dengan pengikut anda, dan tonton kehadiran LinkedIn anda melambung tinggi.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Apa itu Penjadual Pos LinkedIn?

Penjadual LinkedIn adalah alat yang membolehkan anda merancang dan menjadualkan jawatan anda di LinkedIn terlebih dahulu untuk penglibatan dan pertumbuhan maksimum.

Bolehkah saya menjadualkan beberapa jawatan sekaligus pada Penjadual Pos LinkedIn?

Ya! Dengan alat kami, anda boleh membuat jadual Bulk LinkedIn seperti yang anda mahukan lebih awal daripada masa.

Adakah penjadual pos LinkedIn memberikan analisis mengenai prestasi LinkedIn saya?

Ya, alat kami menjejaki pertumbuhan dan pertunangan anda supaya anda dapat membuat keputusan yang didorong oleh data mengenai strategi LinkedIn anda.

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Berbual dengan kami dalam aplikasinya atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan kembali kepada anda dalam masa 24 jam. Kami suka mendengar daripada anda!

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik .

Radarkan kehadiran LinkedIn anda dengan Penjadual Post LinkedIn kami

Sertai pengasas, freelancer, dan pasukan sudah membina jenama mereka dengan mudah.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

bg-home-simplified