Lepaskan kuasa penjadual twitter untuk kejayaan twitter yang tidak dapat ditandingi

Jadual sehingga 10,000 tweet

Aplikasi desktop dan mudah alih

Kurangkan suapan twitter anda

Petua & Trik Percuma

kalendar sosial yang Simplified

Menyelaraskan strategi Twitter anda dengan penjadualan lanjutan

Kawal garis masa Twitter anda dengan merancang dan menjadualkan tweet terlebih dahulu. Penjadual Twitter kami menghilangkan kerumitan pengeposan manual, yang membolehkan anda memaksimumkan masa anda dan memberi tumpuan kepada aktiviti strategik yang memacu hasil.

Cara menjadualkan tweet dengan Simplified

1
Pada perancang kalendar, klik pada ikon atau jawatan baru di sudut kanan atas.
2
Pilih Twitter.
3
Tambahkan projek anda dari perpustakaan media atau reka bentuk dari kalendar.
4
Klik anak panah Chevron dalam jadual dan pilih tarikh dan masa yang anda mahu siaran anda muncul (atau) hanya tambahkannya ke barisan anda!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Jadualkan tweet
Penerbit Pos Media Sosial

Membongkar pandangan tersembunyi mengenai khalayak twitter anda

Dapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang khalayak Twitter anda dengan analisis lanjutan kami di penjadual Twitter. Kenal pasti demografi utama, corak penglibatan trek, dan mendedahkan pandangan berharga untuk menyesuaikan kandungan anda, memaksimumkan jangkauan, dan meningkatkan penglibatan.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya menjadualkan tweet terlebih dahulu menggunakan penjadual twitter?

Ya, penjadual Twitter membolehkan anda merancang dan menjadualkan jawatan Twitter anda terlebih dahulu mengikut jadual dan kekerapan pilihan anda.

Adakah penjadual Twitter akan membuat kandungan untuk saya?

Walaupun penjadual Twitter mempunyai alat penciptaan kandungan pintar, ia tidak membuat kandungan untuk anda. Anda boleh menggunakan alat untuk menulis dan menjadualkan jawatan anda sendiri, atau anda boleh menggunakan perkhidmatan penciptaan kandungan pihak ketiga.

Bagaimanakah penjadual Twitter menganalisis penonton Twitter saya?

Penjadual Twitter menggunakan algoritma AI untuk menganalisis tingkah laku, keutamaan, dan corak penglibatan Twitter anda dengan menganalisis interaksi dengan jawatan anda, demografi penonton, dan data geolokasi.

Bolehkah saya menjejaki prestasi Twitter saya secara real-time menggunakan penjadual twitter?

Ya, penjadual Twitter menyediakan analisis masa nyata dan keupayaan pelaporan, yang membolehkan anda menjejaki prestasi, metrik pertunangan, dan tingkah laku pengguna, dan menyesuaikan strategi media sosial anda dengan sewajarnya.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik .

Mencapai Penguasaan Twitter: Merangkul Kuasa Penjadual Twitter

Meningkatkan kehadiran Twitter jenama anda dengan platform penjadualan dan analisis komprehensif kami untuk kejayaan yang tiada tandingannya.

Daftar dan Mulakan Hari Ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.

bg-home-simplified