Penulis Blog AI Percuma: Buat blog Unik dalam beberapa klik

Penulis Blog Percuma

Pilih daripada Pelbagai Garis Besar

Penulis Blog Bebas Plagiarisme

Integrasi Tatabahasa Tersedia

Write Blogs Today

No credit card required

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ai blod writer time

Penulis Blog AI untuk Menjimatkan Masa dan Wang Anda

Dalam beberapa klik, hasilkan keseluruhan blog menggunakan Penulis Blog Penuh yang dikuasakan AI Mudah. Hanya masukkan topik anda dan itu akan membuat intro, garis besar, dan kemudian keseluruhan blog. Sebaik sahaja anda mempunyai blog anda, edit terus dalam Penulis Dokumen, tambah media seperti imej dan video, dan terbitkan.

Cara Menggunakan Penulis Blog AI dari Simplified

1

Dari Papan Pemuka anda klik 'Jana Salinan' dan pilih 'Penulis Blog Penuh'.

2

Isikan semua gesaan termasuk 'Bahasa Output', 'Nada' dan 'Topik'.

3

Kemudian pilih hasil anda, isikan templat seterusnya tentang bahagian berlainan blog anda dan klik 'Jana' pada setiap bahagian.

4

Setelah blog anda ditulis sepenuhnya, editnya, tambah elemen reka bentuk, formatkannya dan eksport atau terbitkan dalam talian.

Mulakan Blog Sekarang
get quality

Dapatkan Blog Berkualiti untuk Memasarkan Perniagaan Anda

Dengan penulis Blog AI Ringkas, mencipta blog untuk dipasarkan adalah sangat mudah. Blog ialah cara yang bagus untuk memperkenalkan diri anda secara santai kepada pengikut dan berkongsi petua dan kiat yang membuatkan mereka kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi. Anda juga boleh menggunakan alat penulisan Blog untuk memuat naik media dan kit jenama anda sendiri ke Dipermudahkan dan menyertakan logo anda, foto produk dan banyak lagi dalam blog anda. Kemudian, siarkan dengan mudah di mana-mana sahaja dengan memuat turun blog sebagai DOCX atau PDF!

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

faqs icon

Adakah Penulis Blog AI adalah templat percuma seperti templat blog bentuk pendek yang lain?

Penulis Blog AI ialah penulis premium baharu yang merupakan sebahagian daripada platform penulisan bentuk panjang berbayar kami. Walaupun anda boleh menggunakan templat penulisan blog bentuk pendek percuma untuk membina semua bahagian blog dan artikel anda, Penulis Blog AI meletakkan semuanya bersama dalam Penulis Dokumen supaya anda boleh menulis keseluruhan bahagian dalam masa kurang dua minit dan menambah semua elemen reka bentuk yang anda inginkan dengan hanya satu klik. Anda tidak perlu berulang-alik menyimpan dokumen atau menyalin dan menampal teks antara templat sekali lagi.
faqs icon

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.
faqs icon

Apakah yang boleh ditulis oleh penulis blog AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.
faqs icon

Bolehkah saya menggunakan Penulis Blog AI dengan akaun percuma?

Ya! Penulis Blog AI Simplified tersedia untuk semua pengguna kami, percuma dan berbayar. Walau bagaimanapun, pengguna percuma boleh menjana sehingga 2000 perkataan sebulan. Pelan berbayar kami bermula dari $12 sebulan yang dibilkan setiap tahun yang mana anda boleh menjana sehingga 35000 perkataan sebulan. Ingin menulis lebih daripada 35000 perkataan sebulan? Semak harga kami .
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Tiada Usaha Memblog untuk Pasukan Pemasaran Moden

Tulis Salinan Asal, Berkaitan dengan Penulis Blog Ringkas

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Tiada Kad Kredit Diperlukan

Perkara yang dikatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Penulis Blog AI Simplified

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ia digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk penulisan dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!