Cipta Dokumen AI Hebat Yang Termasuk Aset Perpustakaan Media

Editor Teks Kaya Baharu

Tambah Media daripada Perpustakaan

Berjuta-juta Foto & Video Percuma

Penulis Bentuk Panjang Premium

Mulakan Menulis dengan Salin AI

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
editor teks kaya kami membandingkan

Editor Teks Kaya kami ialah Rakan Baik Baharu Pemasaran Moden

Proses copywriting AI anda akan diperkemas ke tahap yang melampau. Editor teks kaya baharu Simplified membolehkan anda mengakses pustaka media percuma kami, termasuk projek reka bentuk tersuai anda, untuk menambahkan elemen visual berkualiti tinggi pada dokumen AI anda. Hanya dengan satu klik anda boleh menambah ikon, imej, ilustrasi, video, GIF dan banyak lagi pada dokumen penulisan bentuk panjang anda.

Cara Menggunakan Editor Teks Kaya Kami

1
Buka 'Editor Dokumen AI', hasilkan salinan AI baharu dan tambahkannya pada dokumen anda.
2
Kemudian, klik butang 'Perpustakaan Media' baharu pada bar pemformatan di bahagian atas halaman.
3
Cari melalui aset jenama anda, projek dan berjuta-juta grafik perpustakaan saham percuma untuk ditambahkan pada dokumen AI anda.
4
Sebaik sahaja anda memasukkan media, laraskan saiz dan kedudukan grafik anda dan anda sudah selesai!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Tambah Media daripada Perpustakaan
buat teks editor teks kaya

Buat Sebarang Jenis Salinan, Kemudian Tambah Beberapa Warna dan Pergerakan

Dengan menambahkan video stok percuma, GIF atau aset jenama dan projek reka bentuk yang unik, anda menghidupkan dokumen anda untuk pembentangan, siaran LinkedIn, artikel, blog dan banyak lagi. Tidak perlu bergelut dengan apl reka bentuk yang berbeza dengan AI salinan semua-satu-satu dan alatan reka bentuk di hujung jari anda. Kandungan yang konsisten, menarik, pada jenama hanya dengan satu klik sahaja.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya menambah apa-apa jenis aset pada dokumen AI?

Anda pasti boleh! Sebaik sahaja anda mengklik ikon 'Perpustakaan Media' itu, anda mempunyai akses kepada segala-galanya pada bahagian reka bentuk grafik apl. Cari grafik atau templat tertentu yang telah anda sesuaikan dan formatkan dokumen anda dengan cara yang anda mahukan dengan disertakan media anda. Eksport sebagai PDF atau DOCX atau tambahkan salinan anda pada templat reka bentuk, pilih daripada beribu-ribu fon dan kongsi jenama anda dengan dunia.

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Sisipkan Media dengan AI dan Dapatkan Projek Bergerak

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!