Buat dokumen AI yang hebat yang merangkumi aset perpustakaan media

Editor teks kaya baru

Tambahkan media dari perpustakaan

Berjuta -juta foto & video percuma

Penulis Premium Long-bentuk

Mula menulis dengan salinan ai

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
editor teks kaya kami membandingkan

Editor Teks Kaya Kami Adalah Kawan Terbaik Baru Pemasaran Moden

Proses penulisan AI anda akan diselaraskan dengan melampau. Editor Teks Kaya Baru Simplified membolehkan anda mengakses perpustakaan media percuma kami, termasuk projek reka bentuk tersuai anda, untuk menambah elemen visual berkualiti tinggi ke dokumen AI anda. Hanya dalam satu klik, anda boleh menambah ikon, imej, ilustrasi, video, GIF, dan banyak lagi kepada dokumen penulisan jangka panjang anda.

Cara Menggunakan Editor Teks Kaya Kami

1
Buka 'editor dokumen AI', menjana salinan baru AI, dan tambahkannya ke dokumen anda.
2
Kemudian, klik butang 'Perpustakaan Media' baru pada bar pemformatan di bahagian atas halaman.
3
Cari melalui aset jenama, projek, dan berjuta -juta grafik perpustakaan saham percuma untuk ditambahkan ke dokumen AI anda.
4
Sebaik sahaja anda memasukkan media, laraskan saiz dan kedudukan grafik anda dan anda sudah selesai!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Tambahkan media dari perpustakaan
Buat teks editor teks kaya AI

Buat apa -apa jenis salinan, kemudian tambahkan beberapa warna dan pergerakan

Dengan menambah video stok percuma, GIF, atau aset jenama satu-of-a-kind dan projek reka bentuk, anda membawa dokumen anda ke kehidupan untuk persembahan, jawatan LinkedIn, artikel, blog, dan banyak lagi. Tidak perlu berjuang dengan aplikasi reka bentuk yang berbeza dengan salinan AI dan alat reka bentuk yang Simplified di hujung jari anda. Kandungan konsisten, menarik, jenama hanya satu klik sahaja.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya menambah apa -apa jenis aset ke dokumen AI?

Anda pasti boleh! Sebaik sahaja anda mengklik ikon 'Perpustakaan Media', anda mempunyai akses kepada segala -galanya pada bahagian reka bentuk grafik aplikasi. Cari grafik atau templat tertentu yang telah disesuaikan, dan format dokumen anda dengan cara yang anda mahukan dengan media anda disertakan. Eksport sebagai pdf atau docx atau tambahkan salinan anda ke templat reka bentuk, pilih dari beribu -ribu fon, dan kongsi jenama anda dengan dunia.

Untuk siapa penulis kandungan AI?

Penulis kandungan AI yang Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran, dan sesiapa yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan skala pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang kurang sementara masih menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol dari orang ramai. Ini boleh menjadi sangat berguna apabila anda kurang tepat pada masanya atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salin sepenuh masa.

Apa yang boleh Simplified AI untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih dari lebih daripada 50+ templat untuk menghasilkan kedua-dua kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis jangka panjang dapat membantu anda menulis seluruh blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir apa-apa-dari jenama dan salinan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO, dan banyak lagi. Dengan penulis AI yang Simplified, anda juga boleh melakukan pemeriksaan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Masukkan media dengan AI dan dapatkan projek bergerak

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan sekarang secara percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!