Amazing Grammarly Integration for Perfect Spelling

Instant Integration

Grammar Check

SEO-Driven Copy

10,000 Words Monthly

Get the AI Integration Now

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
tulis salinan yang menakjubkan dengan penulis bentuk panjang

Sambung Tatabahasa kepada Penulis Bentuk Panjang

Cipta kandungan bertulis tanpa kesilapan apabila anda menyepadukan Grammarly dengan Penulis Long Form kami. Semak ejaan, tatabahasa dan tanda baca serta-merta, dapatkan cadangan yang bagus untuk frasa semula dan sampaikan perkara yang ingin anda katakan dengan jelas dan berkesan. Kunci(perkataan) kepada penulisan SEO adalah Simplified!

Cara Menggunakan Integrasi Tatabahasa AI

1
Pilih Pembantu AI pada Papan Pemuka anda dan klik pada Penulis Borang Panjang.
2
Pilih Bahasa dan Nada Output anda, kemudian lengkapkan gesaan penulisan.
3
Klik 'Jana' dan pilih kandungan yang paling sesuai dengan anda.
4
Semasa teks menjana, klik perkataan atau ayat dengan garis bawah merah untuk menyemak dan menerima perubahan.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Tumbuh dengan Grammarly
Buat Salinan dalam Minit

Tingkatkan Salinan Jenama Anda dengan Ciri Semak Ejaan

Skalakan kandungan anda dengan lebih pantas dan lebih baik daripada sebelumnya dengan penyepaduan AI sempurna perkataan Grammarly. Terima salinan mesra SEO yang menyemak tatabahasa semasa anda pergi dan menawarkan frasa semula supaya penulis salinan anda boleh menghabiskan lebih sedikit masa mengedit dan lebih banyak masa menulis. Penulis AI kami ialah satu-satunya alat yang diperlukan oleh pemasar moden untuk mengembangkan pengikut dengan pantas!

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Mengapakah saya perlu menggunakan Grammarly AI Integration?

Tulis lebih banyak ayat dan perenggan yang menarik dan hapuskan sebarang kesilapan apabila anda menambahkan sambungan Tatabahasa pada Simplified. Cipta kandungan yang lancar dan mudah dibaca dengan pengikut dan pelanggan anda serta ingin melihat lebih banyak lagi.

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Copywriting Yakin Hanya Satu Klik sahaja

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!