Integrasi tatabahasa yang luar biasa untuk ejaan yang sempurna

Integrasi segera

Pemeriksaan Tatabahasa

Salinan yang didorong oleh SEO

10,000 perkataan setiap bulan

Dapatkan integrasi AI sekarang

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tulis salinan yang menakjubkan dengan penulis bentuk panjang

Sambungkan Tatabahasa ke Penulis Bentuk Panjang

Buat kandungan bertulis tanpa kesilapan apabila anda mengintegrasikan tatabahasa dengan penulis bentuk panjang kami. Semak ejaan, tatabahasa, dan tanda baca dengan serta -merta, dapatkan cadangan yang hebat untuk menyusun semula, dan berkomunikasi dengan apa yang anda ingin katakan dengan jelas dan berkesan. Kunci (perkataan) kepada penulisan SEO Simplified!

Cara menggunakan integrasi tatabahasa AI

1
Pilih pembantu AI di papan pemuka anda dan klik pada penulis bentuk panjang.
2
Pilih bahasa dan nada output anda, kemudian lengkapkan prompt penulisan.
3
Klik 'menjana' dan pilih kandungan yang paling sesuai dengan anda.
4
Semasa teks menjana, klik perkataan atau ayat dengan garis bawah merah untuk memeriksa dan menerima perubahan.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Tumbuh dengan tatabahasa
Buat salinan dalam beberapa minit

Tingkatkan salinan jenama anda dengan ciri cek ejaan

Skala kandungan anda lebih cepat dan lebih baik dari sebelumnya dengan integrasi AI yang sempurna. Terima salinan mesra seo yang memeriksa tatabahasa semasa anda pergi dan menawarkan penggantian semula supaya penulis copy anda boleh menghabiskan lebih sedikit masa penyuntingan dan lebih banyak masa menulis. Penulis AI kami adalah satu -satunya alat pemasar moden yang perlu berkembang dengan cepat!

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Kenapa saya harus menggunakan integrasi AI tatabahasa?

Tulis lebih banyak ayat dan perenggan yang menarik dan hapuskan sebarang kesilapan apabila anda menambah lanjutan tatabahasa untuk Simplified. Buat kandungan cecair, mudah dibaca pengikut dan pelanggan anda berhubung dengan dan ingin melihat lebih banyak lagi.

Untuk siapa penulis kandungan AI?

Penulis kandungan AI yang Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran, dan sesiapa yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan skala pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang kurang sementara masih menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol dari orang ramai. Ini boleh menjadi sangat berguna apabila anda kurang tepat pada masanya atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salin sepenuh masa.

Apa yang boleh Simplified AI untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih dari lebih daripada 50+ templat untuk menghasilkan kedua-dua kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis jangka panjang dapat membantu anda menulis seluruh blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir apa-apa-dari jenama dan salinan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO, dan banyak lagi. Dengan penulis AI yang Simplified, anda juga boleh melakukan pemeriksaan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Salin copywriting hanya satu klik jauhnya

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan sekarang secara percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!