Save and Organize AI Documents, Files, and Folders with Simplified

Free Short-Form Writer

Premium Long-Form Writer

Create & Share Folders

Save Your Favorite Documents

Start Writing with Copy AI

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
e Pelan dan Sistem Organisasi yang Berfungsi untuk Anda

Pilih Pelan dan Sistem Organisasi yang Berfungsi untuk Anda

Penulis bentuk pendek percuma dan penulis bentuk panjang berbayar masing-masing mempunyai sistem unik untuk mengatur penulisan salinan AI anda. Pastikan ia Simplified (dan percuma) dengan kandungan bentuk pendek dan kegemaran salinan AI anda dengan pukulan pantas ikon 'Jantung'. Jika anda memerlukan penyusunan yang lebih teliti untuk pasukan pemasaran anda, gunakan Editor Dokumen AI untuk mencipta dan mendapatkan semula folder dengan serta-merta.

Cara Menyusun Dokumen, Folder dan Kegemaran

1
Untuk menyimpan output sebagai kegemaran dalam penulis bentuk pendek atau panjang, hasilkan salinan AI anda kemudian klik ikon 'Jantung' untuk menyimpan hasil.
2
Dalam 'Editor Dokumen AI', semua dokumen disimpan secara automatik dalam Dokumen. Untuk menyimpan ke dalam folder boleh kongsi, klik butang ... di penjuru kanan sebelah atas dokumen dan klik 'Alih ke Folder'.
3
Untuk mendapatkan semula hasil atau dokumen kegemaran, klik ikon 'Robot' pada menu sebelah kiri, kemudian klik 'Kegemaran' atau 'Dokumen'.
4
Untuk mendapatkan semula atau menyusun semula kandungan folder, klik pada ikon folder pada menu sebelah kiri, kemudian klik 'Folder', dan buka folder tempat anda menyimpan dokumen anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Simpan Dokumen AI
Simpan Kandungan Pasukan Anda Semuanya di Satu Tempat

Simpan Kandungan Pasukan Anda Semuanya di Satu Tempat

Platform penulisan AI kami yang mudah membolehkan anda menyimpan dan mengatur semua yang ditulis oleh pasukan anda dalam hanya satu klik. Jangan buang masa mencari dokumen anda untuk mencari tulisan yang paling anda sukai. Ia tidak mengambil masa sama sekali untuk menggemari kerja anda dan berkongsi folder untuk memastikan pasukan anda berada di halaman yang sama supaya mereka boleh mendapatkan kandungan yang lebih baik dengan lebih cepat.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapatkan dokumen saya yang disimpan walaupun saya telah menggunakan penggunaan perkataan bulanan saya?

Anda boleh menggunakan alat salinan AI ini untuk menjana apa sahaja. Ayat, slogan, frasa, perenggan, buku, blog, artikel, bios syarikat atau keseluruhan artikel dalam bentuk panjang. Pilihannya tidak berkesudahan!

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Bersedia untuk Membersihkan Fail Anda?

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!