Simpan dan Susunkan Dokumen, Fail, dan Folder AI Dengan Ringkas

Penulis bentuk pendek percuma

Penulis Premium Long-bentuk

Buat & Kongsi Folder

Simpan dokumen kegemaran anda

Mula menulis dengan salinan ai

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
e sistem rancangan dan organisasi yang berfungsi untuk anda

Pilih sistem rancangan dan organisasi yang berfungsi untuk anda

Penulis pendek dan bentuk panjang yang Simplified masing-masing mempunyai sistem yang unik untuk menganjurkan penulisan semula AI anda. Pastikan ia mudah (dan percuma) dengan kandungan pendek dan kegemaran AI salinan anda dengan hit cepat ikon 'hati'. Jika anda memerlukan penganjuran yang lebih teliti untuk pasukan pemasaran anda, gunakan editor dokumen AI untuk membuat dan mengambil folder dengan serta -merta.

Cara Mengatur Dokumen, Folder, dan Kegemaran

1
Untuk menyimpan output sebagai kegemaran dalam penulis bentuk pendek atau panjang, menghasilkan salinan AI anda kemudian klik ikon 'hati' untuk menyimpan hasil.
2
Dalam 'Editor Dokumen AI', semua dokumen disimpan secara automatik dalam dokumen. Untuk menyimpan ke dalam folder yang boleh dikongsi, klik butang ... di sudut kanan atas dokumen, dan klik 'Pindah ke Folder'.
3
Untuk mendapatkan hasil atau dokumen kegemaran, klik ikon 'Robot' pada menu sebelah kiri, kemudian klik 'Dokumen' atau 'Dokumen'.
4
Untuk mengambil atau menyusun semula kandungan folder, klik pada ikon folder pada menu sebelah kiri, kemudian klik 'Folder', dan buka folder di mana anda menyimpan dokumen anda.
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Simpan dokumen AI
Simpan kandungan pasukan anda di satu tempat

Simpan kandungan pasukan anda di satu tempat

Platform penulisan AI kami yang mudah membolehkan anda menyimpan dan mengatur semua yang ditulis oleh pasukan anda dalam satu klik. Jangan buang masa mencari dokumen anda untuk mencari tulisan yang paling anda sukai. Ia tidak mengambil masa sama sekali untuk kegemaran kerja anda, dan berkongsi folder untuk memastikan pasukan anda pada halaman yang sama supaya mereka dapat mendapatkan kandungan yang lebih baik dengan lebih cepat.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapatkan dokumen yang disimpan walaupun saya menggunakan penggunaan perkataan bulanan saya?

Anda boleh menggunakan alat Copy AI ini untuk menghasilkan apa -apa. Kalimat, slogan, frasa, perenggan, buku, blog, artikel, bios syarikat, atau keseluruhan artikel bentuk panjang. Pilihannya tidak berkesudahan!

Untuk siapa penulis kandungan AI?

Penulis kandungan AI yang Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran, dan sesiapa yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan skala pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang kurang sementara masih menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol dari orang ramai. Ini boleh menjadi sangat berguna apabila anda kurang tepat pada masanya atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salin sepenuh masa.

Apa yang boleh Simplified AI untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih dari lebih daripada 50+ templat untuk menghasilkan kedua-dua kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis jangka panjang dapat membantu anda menulis seluruh blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir apa-apa-dari jenama dan salinan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO, dan banyak lagi. Dengan penulis AI yang Simplified, anda juga boleh melakukan pemeriksaan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Bersedia untuk membersihkan fail anda?

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan sekarang secara percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!