Easy Word Counts Take Seconds with Simplified's AI Writer

Online Word Counter

Track as You Go

AI Document Formatting

Premium AI Document Writer

Start Writing with Copy AI

Tiada kad kredit diperlukan

Please wait...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
mengira-bilangan-perkataan

Kira Bilangan Perkataan yang Digunakan semasa Anda Pergi

Pernahkah anda menerima tugasan kerja yang memerlukan jumlah perkataan tertentu? Simplified telah anda dilindungi! Tulis esei 10,000 perkataan, artikel 500 perkataan, iklan 60 aksara, siaran Twitter 280 aksara, tajuk YouTube 70 aksara dan banyak lagi dengan kaunter perkataan dalam talian kami. Tonton bilangan perkataan anda berkembang semasa anda pergi, dan laraskan dalam masa nyata.

Cara Menggunakan Pembilang Kata Simplified

1
Klik 'Jana Salin' pada Papan Pemuka anda dan pilih 'Penulis Dokumen AI' premium.
2
Masukkan kata kunci ke dalam penulis AI dan klik 'Jana' untuk melihat salinan asal anda.
3
Tambahkan salinan yang dijana ke dalam dokumen anda, kemudian edit, tulis semula dan lihat bilangan perkataan anda berkembang pada bar alat pemformatan.
4
Itu sahaja!
5
Start with Simplified’s Long-Form Writer.
Buat Dokumen AI
penulis-penyalinan-tekal-tanpa-terlalu-perkataan-had

Tulis Salinan Konsisten Tanpa Melebihi Had Perkataan

Lebih mudah untuk menulis ayat, perenggan atau keseluruhan dokumen sambil memerhatikan jumlah perkataan anda. Apl penulisan AI kami menunjukkan nombor perkataan anda semasa anda pergi, jadi anda tidak perlu menyalin dan menampal kerja anda ke dalam apl lain untuk menyemak. Formatkan dokumen anda dalam masa nyata dan jimatkan usaha berulang-alik penulisan dan semak kerja anda dengan pembilang kata kami.

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim

Adakah terdapat pembilang kata dalam penulis bentuk pendek percuma juga?

Dengan pelan Percuma Selamanya, anda boleh melihat jumlah perkataan yang telah anda tulis selama sebulan, tetapi anda tidak dapat melihat kiraan perkataan anda semasa anda pergi. Daftar untuk percubaan 7 hari percuma untuk mencuba penulis dokumen AI premium dan kaunter kata hari ini!

Penulis kandungan AI untuk siapa?

Penulis kandungan AI Simplified adalah untuk pencipta, pemasar, perniagaan kecil, agensi, pasukan pemasaran dan sesiapa sahaja yang ingin mengautomasikan penulisan mereka dan meningkatkan pemasaran mereka. Penulis kandungan AI membantu anda menghasilkan dan mengedit kandungan dalam masa yang singkat sambil tetap menghasilkan kandungan berkualiti tinggi yang menonjol daripada orang ramai. Ini amat berguna apabila anda kekurangan masa atau kekurangan sumber untuk mengupah penulis salinan sepenuh masa.

Apakah yang boleh ditulis oleh AI Simplified untuk anda?

Dengan penulis AI kami, anda boleh memilih daripada lebih 50+ templat untuk menjana kandungan panjang dan pendek dalam beberapa saat. Penulis bentuk panjang boleh membantu anda menulis keseluruhan blog dengan hanya memasukkan beberapa idea. Dan, penulis bentuk pendek kami membolehkan anda menjana salinan untuk hampir semua perkara–daripada salinan jenama dan produk, kapsyen media sosial, tajuk YouTube, iklan Google, salinan SEO dan banyak lagi. Dengan penulis AI Simplified, anda juga boleh melakukan semakan plagiarisme untuk memastikan kandungan anda unik dan asli.

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum.Kami tidak menawarkan bayaran balik.Jika anda tidak berpuas hati dengan rancangan anda atau perlu mengubahnya , anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Mahukan Pembilang Kata yang Berfungsi dengan Anda?

Tulis Copywriting Asal dan Berkaitan dengan Penulis AI Terbaik

Mulakan Sekarang Secara Percuma

Perkara yang diperkatakan oleh 2 juta+ pengguna kami tentang Simplified Penulis AI

ayush-pandey

Martin Ingram

Saya kagum betapa mudahnya ini digunakan

Saya hanya ingin mencuba penulisan AI kerana ingin tahu sama ada ia boleh membuat catatan blog yang boleh dibaca tanpa terlalu banyak input daripada saya sendiri. Saya berjaya mencipta catatan 1000 perkataan yang mengalir dan dibaca dengan baik dan hanya perlu membuat beberapa pelarasan pada salinan AI.

ayush-pandey

Dickens Honest

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa, Simplified mempunyai beberapa alat selain daripada AI Writing Assistant.

Setakat ini, saya telah menggunakan penjana kandungan bentuk panjang dan saya sangat gembira. Saya menggunakannya untuk menulis sesuatu yang memerlukan perspektif peribadi tentang topik dan AI berprestasi sangat baik. Saya masih belum melihat ciri lain seperti penerangan produk dan iklan.

ayush-pandey

Vincent Ochieng

Penyelesaian muktamad saya untuk menulis semula dan penjanaan kandungan. Penulis AI terbaik setakat ini

Saya akan mengatakan alat penulisan Ai ialah ciri terbaik bagi Dipermudahkan. Ia adalah alat yang sesuai untuk saya apabila saya perlu menjana kandungan untuk blog saya mengenai topik tertentu.

ayush-pandey

Charles Storm

Penyelesaian penulisan AI + reka bentuk = gabungan yang unik dan menang

Perkara yang paling saya suka tentang Simplified ialah gabungan penyelesaian pemasaran dipacu AI semuanya di satu tempat. Banyak pesaing menawarkan penulisan AI, sebagai contoh, tetapi ini adalah penyelesaian pertama dan satu-satunya yang saya lihat yang menawarkan salinan dan reka bentuk bersama-sama.

ayush-pandey

Robert Hidajat

Pembantu penciptaan media semua-dalam-satu yang sangat baik

Saya suka ciri penulisan AI. Inilah sebab saya membeli perisian ini walaupun saya sudah mempunyai pembantu penciptaan media lain seperti Canva dan InVideo. Saya telah meneroka dan bereksperimen dengan ciri ini dan ia merupakan alat yang hebat untuk membantu mengembangkan idea dan mempercepatkan penulisan untuk blog dan kandungan podcast.

ayush-pandey

Damilare Macaulay

Alat pemasaran All-in-One Terbaik yang pernah saya gunakan!

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah menggunakan alat yang berbeza untuk mengurus perniagaan saya dan perniagaan pelanggan saya. Alat yang berbeza untuk penulisan AI, alat yang berbeza untuk reka bentuk grafik dan alat yang berbeza untuk pengurusan media sosial. Fakta bahawa Simplified memudahkan segala-galanya menjadi satu alat - dan secara percuma - hanya menjadikan ini lebih keren!