Introducing Simplified Link-in-bio!
One Link to replace them all.

Buat reka bentuk dengan mudah dengan Mudah

Cipta reka bentuk yang menarik dari segi estetik dalam sekejap di Simplified. Dengan ciri satu klik, tidak pernah menjadi lebih mudah untuk mencipta semua reka bentuk anda untuk saluran media sosial, tapak web, surat berita e-mel, blog, iklan dan semua keperluan perniagaan anda di satu tempat. Anda mempunyai kuasa untuk mengubah saiz, menapis, menambah kesan, menjana imej unik dengan AI teks-ke-Imej, menjana salinan dan banyak lagi dengan apl semua-dalam-satu kami.

Bermula Secara Percuma
Showing 0 results of 0 items.
highlight
Tetapkan Semula Semua
Tag

Tiada templat ditemui

Tiada templat yang sepadan dengan kriteria yang anda cari.
Sila cuba kata kunci yang berbeza.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Soalan Lazim

simplified faq

Bolehkah saya mengakses semua ciri video Simplified pada pelan Free Forever?

Semua alat dan ciri penyuntingan video kami tersedia pada pelan Percuma Selamanya. Walau bagaimanapun, kualiti eksport yang lebih tinggi, animasi/GIF/video yang lebih panjang dan foto stok daripada Storyblock Premium, hanya tersedia pada peringkat Rancangan Perniagaan kami atau pelan yang lebih tinggi.
simplified faq

Bagaimanakah saya boleh mula menggunakan Editor Video?

Bermula menggunakan editor video Simplified adalah sangat mudah. Anda boleh mendaftar untuk akaun selamanya percuma atau memilih salah satu daripada banyak pelan harga kami . Setelah anda log masuk, pilih 'Buat Video' dan pilih daripada pelbagai format dan templat video. Atau, jika anda ingin mencipta video anda dari awal, hanya pilih pilihan 'Saiz Tersuai', mula mereka bentuk menggunakan aset media kami atau muat naik anda sendiri!
simplified faq

Bagaimanakah saya boleh membuat video yang kelihatan profesional jika saya seorang pemula?

Dipermudahkan dibuat untuk memperkasakan semua pencipta dengan alatan mudah untuk mencipta bahan yang menakjubkan.Sama ada anda seorang pemula atau pakar pencipta video, platform kami memberi anda akses kepada beribu-ribu templat dan perpustakaan aset media seperti video tanpa royalti, foto, grafik, GIF, fon dan banyak lagi, untuk membantu anda mula membuat pada bila-bila masa dan mana-mana peringkat. Selain itu, ciri penyuntingan video intuitif kami memberikan pencipta keupayaan untuk memangkas, menyambung atau memotong video dengan mudah. Tiada pengalaman diperlukan!
simplified faq

Bolehkah saya menggunakan editor video Simplified pada peranti mudah alih saya?

ya. Anda boleh menggunakan Simplified daripada telefon atau tablet anda melalui tapak web kami Simplified.com . Apl mudah alih kami akan dilancarkan pada bila-bila masa sekarang, jadi nantikan!
simplified faq

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang   dasar bayaran balik kami .

Permudahkan Pelan Pemasaran Anda Hari Ini

Sertai lebih 500k pengasas, pekerja bebas dan pasukan yang mencipta video jenama di Simplified.

Bermula Secara Percuma

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

ayush-pandey

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya

*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang

*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga

ayush-pandey

Eric Strickland

Pereka Grafik dan Pereka Corong

Saya suka menggunakan Simplified! Saya menggunakannya setiap hari ia adalah aplikasi goto saya untuk reka bentuk dan penyalinan dan pemasaran! Apl yang sangat menakjubkan

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

SIMPLIFIED yang Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penerangan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. SIMPLIFIED, kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ayush-pandey

Damon Chen

Pengasas testimonial.to

Saya tidak akan memperbaharui langganan Canva saya tahun depan. Dipermudahkan akan menjadi apl reka bentuk pilihan saya! ✌️

ayush-pandey

Hoang Phan

Simplified ialah aplikasi yang menggemari

Dan saya boleh mengesahkan bahawa dari saat saya melog masuk. Ringkas menawarkan Papan Pemuka yang bagus dengan kandungan yang kaya, termasuk pautan ke pelbagai templat berguna dan menyediakan perkara asas yang saya perlukan untuk mencipta kandungan yang hebat. Apabila saya menggali jauh ke dalam apl, ia adalah pengalaman yang menakjubkan.

ayush-pandey

Dawn Veltri

Pengarah Pemasaran @ RAEK

Saiz semula ajaib kelihatan sangat menakjubkan. Saiz semula pada platform reka bentuk lain tidak intuitif dan memerlukan sedikit kerja semula. Syabas dan tahniah atas pelancaran!

ayush-pandey

Mary Grace Gargar

Terbaik sekali!

Saya suka semua cirinya, daripada membuat sepanduk, mencipta kandungan hingga menjana hashtag yang sepadan dan tepat.

ayush-pandey

winner shoniran

Bagaimana Simplified menyelamatkan perniagaan kecil saya

Penulis AI, aset jenama di mana anda boleh menambah warna jenama. Saya memuja templat, ia sangat interaktif dan boleh disesuaikan, saya menyukainya!

ayush-pandey

javier21

UI yang hebat dan memudahkan reka bentuk. Penjimat masa.

Saya pengguna photoshop selama lebih 10 tahun, kali pertama mencuba alat ini, serta-merta menarik saya, sangat mudah untuk digunakan dan keupayaan mencipta imej bersaiz berbeza, adalah nilai tambah yang sangat besar. UI alat benar-benar interaktif, anda boleh mengambilnya dengan segera.

ayush-pandey

Ram Narayanan

Seperti nama Perisian juga sangat MUDAH untuk digunakan

Aspek mudah panel kandungan yang baik, termasuk pautan ke banyak templat berharga untuk mencipta kandungan yang hebat. Ia adalah pengalaman yang indah apabila saya memasuki program ini.

ayush-pandey

Annette Yeo

Simplified adalah Hebat!

Secara ringkasnya, jika anda berminat dengan reka bentuk, pengiklanan media sosial, menulis blog dan banyak lagi program ini adalah untuk anda. Sejujurnya saya terkejut dengan apa yang ditawarkannya, terlalu banyak untuk disenaraikan di sini. Ia hebat.

ayush-pandey

SomoSurfing

Pelaburan Terbaik!

Imej perkongsian sosial adalah bahagian penting dalam membina penglibatan pembaca. Lebih baik kualiti, lebih lama pelawat anda berbelanja di sana, lebih besar kemungkinan untuk menghubungi sebarang jenis "seruan bertindak", termasuk pembelian.