Bawa perhatian kepada imej anda dengan fokus auto.

Kandungan visual anda, disempurnakan dengan satu klik.

Kabur seperti pro

Kabur seperti pro

Tiada lengkung pembelajaran untuk menggunakan alat ini. Fokus auto di sini untuk memberikan imej anda dengan mudah dengan mudah. Bersedia untuk mencapai kabur profesional tanpa sebarang kekecohan teknikal. Imej anda akan bersinar dengan cemerlang seperti sebelumnya!

Cara Menggunakan Fokus Auto:

1

Buka editor foto AI yang mudah dan muat naik gambar anda.

2

Klik pada "Auto Focus" dalam bahagian "Edit".

3

Biarkan AI secara automatik memohon tumpuan auto; Tweak dengan gelangsar.

4

Meningkatkan reka bentuk anda dengan imej yang peribadi dan tajam anda.

Cuba fokus automatik hari ini!
MS AI Photo Editor

Sesuaikan intensiti kabur

Kawal penglihatan kreatif anda. Tingkatkan kesan kabur dengan menyesuaikan intensiti. Dari peningkatan halus hingga bokeh dramatik, ia adalah foto anda, gaya anda. Setiap klik adalah karya yang unik.

Tingkatkan estetika visual anda dengan ketepatan piksel!

Dalam dunia yang merangkumi perhatian, visual anda perlu menonjol. Fokus auto memastikan bahawa subjek anda mengambil peringkat tengah, meningkatkan kesan imej anda. Tingkatkan estetika imej anda dengan satu klik.

Cuba fokus automatik hari ini!
MS AI Photo Editor

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Soalan Lazim

faqs icon

Apakah Fokus Auto?

Auto Focus adalah ciri canggih editor foto AI yang Simplified yang membolehkan anda menyesuaikan titik fokus foto anda, mewujudkan kesan kabur yang kelihatan profesional dengan mudah.
faqs icon

Bagaimana saya menggunakan Fokus Auto?

Hanya muat naik foto anda ke editor foto AI yang Simplified, klik pada "Auto Focus," dan biarkan AI bekerja sihirnya. Laraskan intensiti kabur dengan gelangsar untuk melihat sempurna.
faqs icon

Bolehkah saya menggunakan fokus automatik pada mana -mana jenis foto?

Sudah tentu! Sama ada potret, landskap, atau penutupan, fokus auto meningkatkan foto anda dengan kesan kabur yang menakjubkan, tidak kira subjek.
faqs icon

Adakah pengalaman pengeditan sebelum ini diperlukan?

Sama sekali tidak! Editor foto AI yang Simplified direka untuk semua orang. Fokus auto mengambil kerumitan daripada penyuntingan foto, menjadikannya mudah untuk pemula dan kebaikan.
faqs icon

Bolehkah saya membatalkan atau menyesuaikan kesan selepas menggunakannya?

Ya, anda mempunyai kawalan sepenuhnya. Selepas menggunakan tumpuan auto, anda boleh menyempurnakan intensiti kabur mengikut keinginan anda. Plus, semua suntingan tidak merosakkan, jadi anda boleh mencuba tanpa takut.
faqs icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ya! Kami mempunyai pelan Percuma Selamanya, yang akan kekal percuma...selama-lamanya. Jika anda agensi, pekerja bebas atau pasukan yang ingin menggunakan ciri penting kami, ini adalah pelan untuk anda. Dapatkan projek reka bentuk tanpa had, 1000+ fon, berjuta-juta foto, beribu-ribu templat dan ikon, penerbitan segera dan storan 1GB.
faqs icon

Apakah dasar bayaran balik anda?

Kami menawarkan pelan Percuma Selamanya di mana pengguna kami boleh mencuba fungsi asas Simplified dan membuat keputusan termaklum. Kami tidak menawarkan bayaran balik. Jika anda tidak berpuas hati dengan pelan anda atau perlu menukarnya, anda boleh menurunkan taraf pelan anda atau menjeda langganan anda untuk mengelakkan caj masa hadapan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar bayaran balik kami .

Bawa gambar anda ke peringkat seterusnya dengan Magic Focus Auto

Blur latar belakang dengan mudah untuk visual yang kelihatan pro.

Cuba fokus automatik hari ini!

Perkara yang Diperkatakan 2 juta+ Pengguna Kami Tentang Ringkas

ayush-pandey

Elisha D. Sapnu

Dipermudahkan adalah yang terbaik

Dipermudahkan ialah alat yang hebat untuk mencipta kandungan. Saya boleh dengan mudah dan cepat menghasilkan kandungan untuk tapak web atau blog saya terima kasih kepadanya. Fungsinya mantap, dan UI mudah digunakan. Peluang untuk mereka bentuk templat unik untuk bahan saya adalah sesuatu yang saya hargai. Ini memudahkan untuk mengekalkan penampilan tapak web saya dan berasa bersatu.

ayush-pandey

Charles Waite

Salah satu alat penjanaan AI terbaik yang tersedia

Reka bentuk poster, grafik, sepanduk dan banyak lagi dalam beberapa minit. Dipermudahkan membantu anda mereka bentuk segala-galanya, menskalakan jenama anda dan bekerjasama dengan pasukan anda seperti sebelum ini.

ayush-pandey

Brent Franklin

Alat Reka Bentuk Ringkas Membungkus Pukulan

Alat imej dan alatan reka bentuk adalah hebat. Alat berfungsi dengan sempurna dan membuat tindakan seperti mengalih keluar latar belakang menjadi mudah. Apabila saya menemui integrasi Ai, saya tidak menyedari di mana industri itu dengan perkara seperti penjanaan imej dan itu mencetuskan lubang arnab baharu untuk diterokai.

ayush-pandey

Aaron Springer

Alternatif canva yang hebat!!

Saya telah bertukar daripada canva kepada ringkas kerana mereka mempunyai reka bentuk baharu dan semua orang menggunakan reka bentuk Canva yang sama jadi ini membantu membezakan kami daripada reka bentuk biasa yang dilihat dalam talian.

ayush-pandey

Noor Nabi Shaikh

Alat serba boleh yang menakjubkan untuk sebarang jenis penciptaan kandungan

Alat reka bentuk Grafik, AI, sentiasa memberikan cerapan yang berguna dan keupayaan untuk menghidupkan siaran dalam hanya satu klik, termasuk templat, yang membantu untuk mencipta permulaan.

ayush-pandey

Annette Yeo

Dipermudahkan adalah Hebat!

Saya suka kerana sekarang saya boleh menambah pasukan saya dalam ruang kerja yang sama dan kami boleh mencipta kandungan, reka bentuk yang menakjubkan, video, copywriting semuanya bersama-sama di satu tempat