Pembuat Persembahan AI Simplified- Cara Mudah untuk Mereka Bentuk Persembahan

Hasilkan Dek Profesional dan Atas Jenama Tanpa Menghabiskan Masa untuk Reka Bentuk.

MS AI Pembentangan Pembuat
generate quality ai copywriting

Pergi Dari Tersekat ke Dek Menakjubkan dalam Beberapa Saat

Mencipta dek atau pembentangan dari awal memerlukan masa, tenaga dan kemahiran yang tidak selalu kita miliki. Sama ada anda membuat cadangan pengumpulan dana, dek jenama atau pembentangan pemasaran, AI Presentation Maker akan membantu anda melepaskan diri dalam fasa reka bentuk dengan mencipta pembentangan yang dijana AI cemerlang lengkap dengan imej dan salinan, dalam masa beberapa saat.

Cara Menggunakan Pembuat Persembahan

1

Pada Papan Pemuka Reka Bentuk, klik pada "Jana dengan AI". Pilih "Pembentangan AI".

2

Beritahu kami tentang topik pembentangan anda,  klik pada "Jana" dan biarkan keajaiban berlaku.

3

Pembuat Persembahan AI yang Simplified secara automatik akan menjana persembahan yang boleh disesuaikan yang menakjubkan dalam beberapa saat untuk anda.

Hasilkan Persembahan AI Sekarang
rewrite and improve copy with the copy generator

Perkemaskan Proses Penciptaan Persembahan Anda

Tingkatkan produktiviti pasukan anda, kagumkan pelanggan dengan reka bentuk yang mempesonakan dan berikan otak anda rehat dengan membiarkan Persembahan AI Ringkas melakukan kerja keras untuk anda. Apa yang anda perlu lakukan ialah memasukkan topik, dan lihat semasa AI menjana persembahan yang unik. Selain itu, ia boleh disesuaikan sepenuhnya, supaya anda dan pasukan anda boleh bekerjasama dan mengubahnya mengikut cara yang anda mahukan. Daripada fon, teks, warna, imej dan bunyi, anda mempunyai semua kuasa untuk mencipta reka bentuk yang menakjubkan sambil menjimatkan masa dan usaha!

Lakukan Lebih Banyak, Ketahui Lebih Lanjut Dengan Mudah

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan Lazim Pembuat Persembahan AI

faqs Icon

Bolehkah AI Presentation Maker benar-benar membuat pembentangan tentang sebarang topik?

Ya! Hanya masukkan topik pilihan anda dan pembentangan akan menjana serta-merta. Sama ada topiknya ialah "tarian salsa" atau "kepentingan senaman", AI kami akan mencipta dek yang direka dengan cantik untuk anda edit atau simpan seperti sedia ada.
faqs Icon

Bolehkah saya memuat turun Persembahan Dijana AI sebagai PDF?

Ya, anda boleh memuat turun pembentangan yang dijana menggunakan AI sebagai pdf atau anda juga boleh menerbitkan pembentangan anda dalam talian dengan paparan umum.
faqs Icon

Bolehkah saya menukar pembentangan saya menjadi projek video?

Yang paling pasti! Anda boleh melakukan ini dengan menambahkan kesan peralihan antara slaid pada papan seni anda di bahagian bawah skrin anda. Pergi ke panel di atas pembentangan anda dan tekan butang "Animate". Di sebelah kanan panel pratetap akan muncul, memaparkan pelbagai pilihan mempengaruhi peralihan. Pilih yang anda mahu dengan menekan "+" pada papan seni anda, kemudian klik kesan yang diingini. Main-main dengan pilihan yang berbeza untuk melihat perkara yang sesuai dengan keperluan pembentangan anda.
faqs Icon

Adakah terdapat pintasan papan kekunci yang boleh saya gunakan untuk mengedit pembentangan saya?

Yang paling pasti. Untuk membuka Pintasan Papan Kekunci, Panel tekan "HOTKEYS" di bahagian bawah sebelah kiri skrin anda. Senarai pintasan Papan Kekunci akan muncul di sebelah kanan skrin anda.
faqs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami dalam apl atau hantarkan e-mel kepada kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Persembahan yang mudah dan menarik hanya dengan satu klik sahaja!

Jimat masa dan usaha dengan Pembuat Persembahan AI Ringkas

Cuba pembuat Persembahan AI

Perkara yang diperkatakan oleh 1 juta+ pengguna kami tentang Dipermudahkan

ayush-pandey

Rodrigo Macedo de Miranda

Ini adalah salah satu platform AI yang paling luar biasa.

Kami boleh menggunakannya untuk Reka Bentuk, Video, Persembahan dan teks, jadi, kami mempunyai segala-galanya di tempat yang sama. Saya bermula sebagai ahli Percuma kerana saya tidak menggunakan ini untuk perkara profesional, tetapi saya sangat menikmatinya! Tolong, saya mengesyorkannya!

ayush-pandey

Ajit Mane

Jimat masa dan lebih kreatif

membuat slaid persembahan powerpoint menggunakan kecerdasan buatan

ayush-pandey

Marcin Wiatr

Hey! Senang untuk membuat sambungan!

Ia kelihatan seperti alat yang kemas! Saya juga suka persembahannya.