Reka bentuk video yang menakjubkan dengan editor video percuma Simplified

Cipta dan terbitkan video dalam beberapa minit dengan templat premium, integrasi media sosial dan kerjasama masa nyata.

Berikan inspirasi kepada pengikut dengan video yang mendapat perhatian

Gembirakan penonton anda dengan editor video dalam talian kami yang mudah digunakan yang tidak memerlukan pemasangan. Muat naik media anda sendiri atau pilih daripada pustaka rakaman stok kami. Peribadikannya dengan ikon, ilustrasi dan elemen yang cantik. Tambahkan sentuhan penamat dengan runut bunyi yang sempurna daripada runut audio stok kami.

Mula mengedit video sekarang

Cipta, sesuaikan dan skalakan video untuk mana-mana platform

Cipta video untuk mana-mana saluran - daripada Instagram dan Facebook kepada TikTok dan YouTube. Reka bentuk intro dan outros yang menakjubkan. Pilih daripada beratus-ratus templat premium yang boleh disesuaikan untuk mencipta video atas jenama yang unik. Apabila video anda sudah sedia, anda boleh mengubah saiznya serta-merta untuk mana-mana platform dengan mengklik butang ubah saiz ajaib.

Editor video percuma

Ciri penyuntingan video untuk semua keperluan anda

Temui templat premium buatan pereka dan pilih daripada berjuta-juta video stok yang tidak ditanda air. Tambahkan elemen dan animasikannya untuk video yang lebih menarik. Potong video anda, tambahkan kecerunan, penapis, kesan, ikon, teks dan banyak lagi. Eksport ke MP4 atau GIF atau muat naik dan tukar fail media secara percuma.

Kostenlose Videofunktionen

Dapatkan lebih banyak paparan dan klik dengan AI Copywriter

Biarkan Penulis AI percuma kami membantu anda membuat kandungan yang boleh diklik untuk tajuk dan penerangan video. Klik Wizard Borang Pendek dan pilih Video untuk menjana kandungan bertulis berasaskan seruan tindak yang memfokuskan kata kunci dalam beberapa saat. Buat perihalan dan tajuk YouTube dengan cepat. Keajaiban Simplified ialah ia adalah yang terbaik.

AI untuk tajuk video yang lebih baik

Bekerjasama dengan pasukan anda pada pembuat video percuma

Tingkatkan aliran kerja pasukan anda dengan alat berkuasa yang membolehkan anda memulakan, menyelesaikan dan berkongsi reka bentuk dalam beberapa saat. Teg dan anotasi dalam masa nyata. Anda tidak perlu menggunakan berbilang alatan lagi!

Edit video dengan pasukan anda

Jadualkan dan Terbitkan Video dalam Satu Klik

Sambungkan saluran media sosial anda kepada Ringkas, jadualkan siaran dengan kalendar kandungan atau terbitkan terus daripada apl. Jadualkan beribu-ribu video minggu atau bulan lebih awal.

Terbitkan Dengan Kalendar Kandungan

Lakukan lebih banyak lagi, ketahui lebih lanjut dengan Simplified

Simplified blog is a great place to learn from the best in Instagram marketing. Whether you want to bulk up on social media knowledge or get your first followers.

Soalan lazim

FAQs Icon

Bagaimana jika saya tidak mempunyai pengalaman reka bentuk atau copywriting?

Jangan berpeluh, kami sedia membantu anda! Dengan beratus-ratus templat reka bentuk yang boleh disesuaikan yang menakjubkan serta elemen foto, video dan grafik, anda tidak perlu bermula dari awal lagi. Anda boleh memberi makan AI kami mana-mana perkataan, frasa atau tapak web yang anda suka dan ia akan mempunyai salinan unik sedia untuk anda dalam beberapa saat!
FAQs Icon

Adakah terdapat versi percuma Simplified?

Ja! Wir haben einen Free Forever-Plan, der kostenlos bleibt ... für immer. Wenn Sie eine Agentur, ein Freiberufler oder ein Team sind, das unsere wesentlichen Funktionen nutzen möchte, ist dies der Plan für Sie. Holen Sie sich unbegrenzte Designprojekte, über 1000 Schriftarten, Millionen von Fotos, Tausende von Vorlagen und Symbolen, sofortige Veröffentlichung und 1 GB Speicherplatz.
FAQs Icon

Bagaimanakah harga anda berfungsi?

Harga bermula pada $0 untuk individu dan $30 untuk pasukan. Harga kami adalah berdasarkan dua perkara: bilangan ahli pasukan pada pelan anda dan tempoh pengebilan anda. Kami mempunyai empat rancangan untuk dipilih berdasarkan perkara yang anda cari perbandingan harga.
FAQs Icon

Berapa cepat saya boleh mendapatkan sokongan pelanggan?

Sembang dengan kami di apl atau e-mel kami dan kami akan menghubungi anda semula dalam masa 24 jam. Kami ingin mendengar daripada anda!

Skalakan kandungan anda dengan pembuat video percuma

Jimat masa, bina jenama anda, permudahkan.

Mulakan hari ini

Telah unsere über 1 Juta Benutzer über Simplified sagen

shalina

Salina Acharya

Alat AI kandungan yang menakjubkan

Simplified mempunyai antara muka UI yang terbaik dan yang paling penting, seseorang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk seumur hidup percuma. Ia memenuhi keperluan sosial, video, pemasaran, kandungan grafik. Seseorang boleh membuat ruang kerja tertentu untuk pilihan yang berbeza semuanya secara percuma.

david

David Robertson

Bukan Jack Of All Trades, Tuan!

Telah menggunakan Simplified selama beberapa bulan sekarang dan terpesona dengan pembangunan tanpa henti dan penjagaan pelanggan.
Dapatkan ini > Simplified ialah penulis AI, alat reka bentuk grafik, editor video dan penjadual media sosial. Empat alatan dalam satu, memperkemas aliran kerja saya dan membenarkan saya berhenti melanggan pelbagai alatan lain - menjimatkan banyak wang tunai.
Ya, apabila saya mula ia mengelirukan, buggy, dan banyak perkara yang berlaku. Tetapi lelaki ini mendengar dan menjelaskan bahawa platform itu menggunakan hashtag #BuildInPublic
- Saya menyukainya.
Ramai yang akan berlari sejauh satu batu dan berpegang pada Canva, Jarvis, dll tetapi saya melihat ini sebagai peluang. Jika saya boleh menawarkan UX dan cadangan berguna yang lain, mungkin saya boleh mendapatkan alat yang memenuhi semua kes penggunaan saya. Dan budak lelaki, adakah orang-orang ini mengelilinginya?!
Pada masa penulisan penjadual masih belum disiarkan, tetapi saya entah bagaimana tahu ia akan mencukupi untuk pelanggan saya dan saya, berdasarkan rekod prestasi mereka.
Tidak syak lagi mereka akan dikritik oleh sesetengah pihak kerana mempunyai terlalu banyak alatan, tetapi mereka akan melakukannya... dan apa yang mereka ada dalam perancangan adalah menarik.
Seperti mana-mana saas, anda perlu berada di bawah bonet untuk mengeksploitasinya sepenuhnya. Lakukan, hanya buat barangan dan anda akan mengetahuinya tidak lama lagi. Jack dari semua perdagangan? Beri mereka sedikit masa dan anda akan melihat bahawa Simplified telah menjadi Sarjana kepada semua.

ayush-pandey

Amanda Weston

Pencipta Kandungan AI

Saya sukakannya! Kesederhanaan menulis dan mereka bentuk dalam satu aplikasi 🎉 Menjadikan pemasaran media sosial mudah ❤️

ayush-pandey

Chekesha Crippen

DIPERMUDAHKAN Unik sangat berkesan semua dalam satu aplikasi!

Saya paling suka kerana terdapat banyak ciri dan video penjelasan untuk setiap elemen yang anda gunakan. Anda mempunyai banyak cara yang berbeza, dan nama itu bercakap untuk dirinya sendiri. DIPERMUDAHKAN kerana ia mudah dan mempunyai segala-galanya dalam 1 perisian yang anda perlukan.

ua thenation

ua thenation

Pengalaman menggunakan penjana kandungan ai dipermudahkan dan pencipta video

Kesederhanaan penjana kandungan, yang membantu dalam penjana kandungan. Anda boleh menjana dan menyalin atau menambah hanya apa yang anda apa pada dokumen. Kedua, penciptaan video adalah mesra pengguna dan fleksibel, anda boleh melaraskan mana-mana gambar atau video dan saiz vektor. Bantuan cepat dalam membuat sebut harga.

aman

Aman Patel

Salah satu platform reka bentuk kolaboratif terbaik

Saya rasa, terdapat banyak sebab saya suka Simplified. Di sini saya akan menyebut beberapa daripadanya:

*Templat profesional dan perpustakaan yang kaya
*Ia juga disertakan dengan penulis AI untuk salinan dan kandungan bentuk panjang
*Didatangkan dengan Penjadual Media Sosial juga
*Ciri kerjasama pasukan
*Simpan ciri komponen anda
*Video editor sehingga 5 minit
*Sepadukan dengan Perpustakaan Foto seperti Pixabay dan sebagainya

cherry

Cherry Lyn Pablo

Dipermudahkan menjadikannya mudah.

Saya suka grafik, penyuntingan video dan AI

shivi

Shivi Jalota

Produk yang hebat. Membuat video tidak pernah semudah itu
camilla

Camilla Cannarsa she/her

Semuanya di satu tempat!

Saya suka:

- Penulis AI
- Pencipta video
- Mempunyai segala-galanya yang berguna untuk mencipta kandungan dalam satu papan pemuka
- harga: sempurna!

lovely

Lovely Khatun

Ciptaan video kelihatan hebat

Simplified menggantikan semua alatan penciptaan kandungan lain dengan ciri menariknya, tetapi penciptaan video kelihatan menyeronokkan dengan Simplified. Terdapat banyak templat yang boleh anda gunakan untuk mencipta pelbagai jenis kandungan video. Saya menemui semua ciri biasa dalam Ringkas untuk membuat video untuk tapak web anda, media sosial atau sebarang kandungan lain.

Dipermudahkanmembenarkan memuat naik fon sendiri tetapi ingat fail fon hendaklah dalam format TTF atau OTF.

angus

Angus Peterson

AI Ringkas adalah Hebat. AI menjadikan penulisan mudah dan ia adalah teman pencipta kandungan mana-mana

Ia menulis salinan profesional & menjimatkan masa. Kandungan dan pelbagai versi adalah on-point dan tepat. Saya menggunakan ini dengan alatan suara dan penyunting video. Produk pesaing membenarkan kandungan yang lebih rendah pada artikel, catatan blog, dsb.

stephen

Stephen Kelly

Dipermudahkan dikuasakan. Ia memberi saya semua yang saya perlukan untuk memasarkan syarikat saya di satu tempat.

Saya suka pembantu AI, alatan grafik dan alatan video. Agak mudah untuk mencipta bahan pasaran dengan cepat, sama ada video atau imej grafik.

ayush-pandey

David M.

Ciri-ciri video sangat mengagumkan. Apl ini sangat mudah untuk disepadukan dengan perniagaan kami kerana ia mudah digunakan seperti namanya, dipermudahkan.